Internet

berat00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
67
12
88
Amasya
Merhaba 10 yasinda kizim evde internete giriyor ben bu kadar uzun sure intetnete girmesini istemiyorum surekli kavga ediyoruz interneti kendim istedigim zaman kapatip acabilecegim bir sistem varmi ttnet bu arada wifi acip kapatin demeyin baska yontem tavsiye edermisiniz.

10 yaşındaki çocuğu bağımlı yapana kadar aklınız nerdeydi ya. Daha hala ne fikri kapatın gitsin mobil İnternet kullanın çok lazımsa. Zehirliyosunuz çocukları haberiniz yok

İnternette Nasıl sitelerde geziyor

Ne kadar kalıyor

Süre koyun ve aştığında kapatın

Kuralı birlikte koyun mesela şu tarz siteler şu süre gibi

iyide ondan gizli kapatacağınıza ona süre belirlemeniz gerekli.. benim 2.5 yaşındaki oğlum bile günde yarım saat izlediği çizgi film bitince hemen tv yi kapatıyo..

Robotik kodlama kursuna gönderin, bilgisayarda bosa vakit gecirmesin faydali biseyler yapar hem

Sitelerde gezinti yapmiyor watsapp konusuyor.wifi kapatmayi bende biliyorum.baska bir yontem varsa bilmedigim onu soruyotum.

Çoğu modemlerde ‘aile koruması’ modülü var. Yasaklı siteleri oluşturup, saat aralığı girerek çocuğunuz için bi profil oluşturabilirsiniz. Zyxel modemlerde var sanırım ama diğerlerinde de olur. Bilişim ile ilgilenen bi tanıdığınız varsa halleder. Ya da ttnet’i arayın, aile koruması hakkında yardımcı olurlar.

10 yaşında çocuk anlamaz mı 3 yaşındaki bile anlar 4 ışığı yanmazsa çalışmaz derdi oğlum
Benimkilerde biliyorda.. bi umut iste: ( bazi modemlerin ac kapat dugmesi oluyo ya.. bozuldu dese almiycaz internet dese mesela..

Bizim modem bu dediginden boylr bi ozelligi oldugunj bilmiyodum

Zaten sıkıntılı sitelere girmiyorki sadece uzun zaman watsapptan arkadasiyla konusuyor bu yuzden interneti kisitlamak istedim.

Rencide edici cevap yazmayın lütfen bende biliyorum aklım var çok şükür sadece sistemsel kapatmak mumkunmu fikir istedim
Rencide etmek icin yazmadim. Simdikinin 10 yasindaki cocuklari 19 yasindakiler gibi ukela cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…