• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet üzerinden zayıflama... Doktor Gürkan Kubilay

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
Hamileliğim süresince yaklaşık 30 kilo aldım. Doğumdan sonra verebileceğimi sanıyordum, hatta biraz kilo versem de yeniden kilo almaya başladım. mafoldumben Çok kötü bir yemek alışkanlığım oluştu, kendimi iyice abur cubura kaptırdım. Giysilerim denk gelmiyor, çok yoruluyorum, rahatsız hissediyorum kendimi. Diyet konusunda tecrübeli biri olsam da bu kadar kiloyu bildiğim diyetlerle falan vermem çok zor görünüyor. İç Hastalıkları Doktoru Gürkan Kubilay' ın internet üzerinden zayıflama sistemi var. Belirtilen testleri yaptırıp bilgilerini yolluyorsun ve iki haftada bir diyet listesi gönderiyorlar. İki aylık 400 lira bankaya ödeme yapmak gerekiyor. Bana cazip geldi; ama kafam karmakarışık. Doğru karar veremiyor olabilirim. Bana fikir vermenizi istiyorum. Sizce ne yapmalıyım, nasıl kurtulurum bu halimden?

bence emziriyorsan eğer bol sıvı tüket abur cuburu kes 1 1 gidecek kilolar ...

canım sıkma canını doğumdan sonra yavaşda olsa verilior ben 7 kilo almıştım doğumda 63 kiloydum hamile kaldığımda 70 ile doğum yaptım sonra 74 e çıktım emzirdiğim dönemlerde 4,5 ay oldu doğum yapalı şuan 68 kiloyum 5 kilom kaldı doğumdan önceki halime dönmeme sen biraz fazla almışsın ama umudunu yitirme hem neden internet üzerinden başvuruosunki bir diyetisyene gitsen daha ii olmazmı hem bişi sormak istediğinde nerden bulucaksın netten doktoru çevrenden ii bir diyetisyen bularak halledebilirsin bence ayrıca doragizeminde dediği gibi eğer emziriorsan hiçbişi düşünme sütün kesilir ben şimdi keşke 100 kilo olsaydımda sütüm olsaydı diorum:(

canım benim 5 kilom kaldı gidecek bende sıkıntıdan filan hep abur cubur tüketiyorum ve moralim bozuldukça bu konuda daha fazla abur cubur yiyodum.bi ara yemek yemeyi kestim ve sütüm çok azldı oğlum kilo alamadı.şimdi ise sütüm için doğru şeyler yemeye çalışıyorum inan doğru yemek yediğimiz zaman tokluk hissi de bastırılıyor yinede canım abur cubur istiyorsa abartmadan yiyorum.hadi seninle doğru beslenmeye başlıyalım ve kilo takibi yapalım burda paylaşalım ama sadece doğru beslenicez.diyet için aslında çok basit önemli olan elzem şeyleri almak mesela sabah 1 yumurta 1 br süt 1 dlim ekmek arada meyve öğlen 1 por bulgur(süt yapıcı) işi 1 por sebbze yemeği arada 1 kase semizotlu yada dereotlu yada marrullu filan yoğurt sonra 4 gibi filan meyve yada ben nesfit seviyoru m sütle akşam 1 por tavukgöğüseti bol salata nasıl doyurur ve bool su ben şimdi 56 kiloyum haftaya baklımne olcak:))

canım bende var o dert.......kilou hamile kaldım 72 ile gebe kaldım 90 ile doğuma girdim.....boğazından kesmeyince ve spor yapmayınca hiiç gitmiyor boğazından kesmek dediğim doğru beslneme düzeni... ve bende ne yazıkki azim de yok istikrar yok birseyin sonunu getiremyrm e kola değil bir sene neredeyse homini gırtlak ye sonra bunu değiştir 86 kilo ile akupunktra başladım suan 82yim baya işe yaradı diyet yapmıyrm ömrüm boyunca diyet yapamam ki dikkat ediyorum yeme alışkanlıklarımı değiştiriyorum cikolatadan abur cuburdan uzak duruyorum yürümeye basladım aslında istesem cok rahat weririm hadi bana azim dileyin...:)

pamukprensler, 56 kilo musun?! :S beni bunalıma soktun ya. benim şimdiye dek en zayıf halim 56 ancak oldu. eyvahedigeldismile benim kilo vermede yolum epey uzun...

canım bende var o dert.......kilou hamile kaldım 72 ile gebe kaldım 90 ile doğuma girdim.....boğazından kesmeyince ve spor yapmayınca hiiç gitmiyor boğazından kesmek dediğim doğru beslneme düzeni... ve bende ne yazıkki azim de yok istikrar yok birseyin sonunu getiremyrm e kola değil bir sene neredeyse homini gırtlak ye sonra bunu değiştir 86 kilo ile akupunktra başladım suan 82yim baya işe yaradı diyet yapmıyrm ömrüm boyunca diyet yapamam ki dikkat ediyorum yeme alışkanlıklarımı değiştiriyorum cikolatadan abur cuburdan uzak duruyorum yürümeye basladım aslında istesem cok rahat weririm hadi bana azim dileyin...:)
nilimsi, sanki beni anlatmışsın. umarım akupunktur işe yarar. Allah azim versin hepimize canım.

pamukprensler, 56 kilo musun?! :S beni bunalıma soktun ya. benim şimdiye dek en zayıf halim 56 ancak oldu. eyvahedigeldismile benim kilo vermede yolum epey uzun...

canım üzme beni şimdi:S herkes farklı yapıdadır ben 10 yıldır 50 kiloyum bu yüzden çok geliyor bana kilom...olumunekankayizsmile

ya kızlar ne diyorsunuz şimdi? ınternetten zayıflama işine mi gireyim, yoksa nilimsi gibi akupunktur mu deneyeyim?

bence interetten böyle şeylere kesinlikle girme çok saçma iki aylığına 400 ytl hayır yani yüz yüze gidip görüşüp bu parayı versen anlarım ama böyle internetten bana saçma geldi

Bence iyi bir diyetisyene git.Yüzünü bile görmeden sesini duymadan,aklına takılanı soramadan yani hiç bişey içinmi 400 lira vereceksin.400 lirayla diyetin için çok daha faydalı şeyler yapabilirsin.

Hamileliğim süresince yaklaşık 30 kilo aldım. Doğumdan sonra verebileceğimi sanıyordum, hatta biraz kilo versem de yeniden kilo almaya başladım. mafoldumben Çok kötü bir yemek alışkanlığım oluştu, kendimi iyice abur cubura kaptırdım. Giysilerim denk gelmiyor, çok yoruluyorum, rahatsız hissediyorum kendimi. Diyet konusunda tecrübeli biri olsam da bu kadar kiloyu bildiğim diyetlerle falan vermem çok zor görünüyor. İç Hastalıkları Doktoru Gürkan Kubilay' ın internet üzerinden zayıflama sistemi var. Belirtilen testleri yaptırıp bilgilerini yolluyorsun ve iki haftada bir diyet listesi gönderiyorlar. İki aylık 400 lira bankaya ödeme yapmak gerekiyor. Bana cazip geldi; ama kafam karmakarışık. Doğru karar veremiyor olabilirim. Bana fikir vermenizi istiyorum. Sizce ne yapmalıyım, nasıl kurtulurum bu halimden?

yapma canım ya
400 lira az paramı
hem o listeleri onun hazırladığına inaniyormusun?
o dr.un okadar vakti olduğunu sanmiyorum
kanal kanal geziyor bütün gün
kaldıki diyet listesi öyle mail yoluylan olacak şey değil
diyete başlamadan önce kan tahlili felan yapılıyor
400 lira benim 4 aylık diyetisyen param
2,5 ayda 12 kio verdim
haftada bir kontrole gidiyorum
her an diyetisyenimi arayıp bilgi alabiliyorum
en ufak bi sorun olunca ara diyor zaten
yani yüz yüze olan ile interneteki bir olurmuki hiç?
çevrende araştır soruştur iyi bir diyetisyen bul ona git inan daha faydalı olur
en azından haftada bir tartılmaya gidersin, yağdan kaç kilo verdiğini öğrenirsin
duruma göre listen değişir felan

biliyorum bu doktoru, en yakın kız arkadaşım 30 kiloya yakın kilo verdi. gerçekten zayıflatıyor gözümle görmesem inanmam. hatta ben de gitmeyi düşündüm ama 300 tl çok geldi bana. ayrıca internetten de kan testi istiyor diye biliyorum.. önce bir görüşün telefonda, aklınıza yatrsa deneyin derim..

bu adam showmen resmen,
ya sadece diyet listesi için mi bu parayı alıyor,
kendisi ne yiyiyor,karısı ne yiyiyor bu kadar para kazanıp yaa,
hayret..

muayenehanesinde de 2aya 700 lira para istiyor,
listeye bu parayı isteyene,mübarek yüzü ucuza bile gidiyor o zaman:dilcikar:

"muayenehanesinde de 2aya 700 lira para istiyor, listeye bu parayı isteyene,mübarek yüzü ucuza bile gidiyor o zaman"

Hymarry, ya bu çok güzel, zekice bir yaklaşım... alkisalkisalkis

"muayenehanesinde de 2aya 700 lira para istiyor, listeye bu parayı isteyene,mübarek yüzü ucuza bile gidiyor o zaman"

Hymarry, ya bu çok güzel, zekice bir yaklaşım... alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

ya kızlar ne diyorsunuz şimdi? İnternetten zayıflama işine mi gireyim, yoksa nilimsi gibi akupunktur mu deneyeyim?

sezince cnm ne yapmaya karar werdn bence netten zayıflama işine girme arkadaslarında dediği gibi etkili bir diyetsyn bul yasadığın sehirde yada akpnktra basla..

iki aylık 400 TL yi sırf int. üzerinden zayıflamaya vereceğinize bence bu parayı yüzyüze görüşeceğiniz bir diyetisyene vermek daha uygun olur. ılla meşhur olması gerekmiyor ünv. hastanelerinin da beslenme-zayıflama bölümleri var oralarda dr lara muayene olarak daha sağlıklı zayıflayabilirsiniz. Bir kaç yıl evvel bir bayan çıkmıştı tv ye epey kilo vermişti 1 yılda vermiş. Ege ünv. beslenme bölümüne gitmişti. ısmini hatırlamıyorum.

iki aylık 400 TL yi sırf int. üzerinden zayıflamaya vereceğinize bence bu parayı yüzyüze görüşeceğiniz bir diyetisyene vermek daha uygun olur. İlla meşhur olması gerekmiyor ünv. hastanelerinin da beslenme-zayıflama bölümleri var oralarda dr lara muayene olarak daha sağlıklı zayıflayabilirsiniz. Bir kaç yıl evvel bir bayan çıkmıştı tv ye epey kilo vermişti 1 yılda vermiş. Ege ünv. beslenme bölümüne gitmişti. İsmini hatırlamıyorum.
bu aklıma gelmemişti, çok sağol, bir araştırayım. kaydirigubbakcemile3

Back