• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet üzerinden Temizlik şirketi guvenlimidir

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Arkadaşlar internet uzerinden temizlik şirketinden yardımcı almak güvenlimidir ? Bu aralar bunu dert ediyorum.

Daha önce armut.com dan aldım bir kaç kez. Saatli çağırabiliyor olman güzel tarafı. Mesela gün boyu almayacaksın sadece cam silsin, silip süpürsün istiyorsun. Evinin büyüklüğüne, işin boyutuna göre saat giriyorsun, ödemeyi de saat hesabıyla yapıyorsun.
Ama armut bir uygulama temizlik şirketi değil, oraya üye olan herhangi biri gelebiliyor evinize. Herhangi bir güvencesi yok malesef.
Dışarıdan tavsiye ile aldığınız birinin de güvencesi yok sonuçta.
İşin başında durun, değerli şeylerinizi ortada bırakmayın. Yaşadığınız olumsuz bir şey olursa da mesaj atar bilgi verirsiniz.

Gelecek kadınlarla ilgili yorumlara da göz atın mutlaka. Beğenirseniz telefonun alır aracı olmadan direkt çağırırsınız.

Bende bir siteden temizlik hizmeti almıştım. Yorumlarına bakarak seçmiştim ve memnun kaldım. İsmini hatırlamıyorum ama bulursam atarım mutlaka

armut.com u çok kullandım. güvensiz bir durum yaşamadım şükür. beğenmediğim şekilde iş yapanlar oldu, yarım bırakanlar deterjanları kovaları boşaltmadan gidenler vs arayıp durumu bildirdiğimde ücret iadesi bile aldım.

bana armut.com dan gelen kadın hırsız çıktı.
oğlumun kumbarasından ve cüzdanımdan para çaldı.
yatak odamdan da bir saat ve kıymetsiz ama altın gibi görünen bi kolyemi yürüttü.
diceksiniz ki salak mısın? evet baya salaklık ettim ve dibinde gezmedim, o odaları temizlerken ben mutfağı temizliyordum kaşla göz arasında yürütmüş.
armut temizlik parasını iade etti ama olan bana oldu. eve kimseyi sokamıyorum güvensizlikten.
o sebeple asla ama asla tanımadık kimseyi eve sokmayın. sokuyorsanız da başından ayrılmayın..

yatak odamdan da bir saat ve kıymetsiz ama altın gibi görünen bi kolyemi yürüttü.
diceksiniz ki salak mısın? evet baya salaklık ettim ve dibinde gezmedim, o odaları temizlerken ben mutfağı temizliyordum kaşla göz arasında yürütmüş.
armut temizlik parasını iade etti ama olan bana oldu. eve kimseyi sokamıyorum güvensizlikten.
o sebeple asla ama asla tanımadık kimseyi eve sokmayın. sokuyorsanız da başından ayrılmayın
o sebeple asla ama asla tanımadık kimseyi eve sokmayın. sokuyorsanız da başından ayrılmayın..
Çok geçmiş olsun büyük şeyler yaşamışsınız

Armut var fena değil bir de ben eve taşınırken ev inşaat pisliği idi netten birini çağırdık boş evdi nasılsa 2 tane eleman göndermişler özbeklerdi sanırım iş bitti parayı verdim fena değildi.. isterseniz numaralarını verebilirim .

Armut var fena değil bir de ben eve taşınırken ev inşaat pisliği idi netten birini çağırdık boş evdi nasılsa 2 tane eleman göndermişler özbeklerdi sanırım iş bitti parayı verdim fena değildi.. isterseniz numaralarını verebilirim .
Ya ben sikayetvarda okudum ama parayı kesip hizmet vermiyorlar iptal ediyorlar gibi gibi

Siz ücreti elden mi verdiniz

Back
X