Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana armut.com dan gelen kadın hırsız çıktı.
oğlumun kumbarasından ve cüzdanımdan para çaldı.
yatak odamdan da bir saat ve kıymetsiz ama altın gibi görünen bi kolyemi yürüttü.
diceksiniz ki salak mısın? evet baya salaklık ettim ve dibinde gezmedim, o odaları temizlerken ben mutfağı temizliyordum kaşla göz arasında yürütmüş.
armut temizlik parasını iade etti ama olan bana oldu. eve kimseyi sokamıyorum güvensizlikten.
o sebeple asla ama asla tanımadık kimseyi eve sokmayın. sokuyorsanız da başından ayrılmayın
Çok geçmiş olsun büyük şeyler yaşamışsınızbana armut.com dan gelen kadın hırsız çıktı.
oğlumun kumbarasından ve cüzdanımdan para çaldı.
yatak odamdan da bir saat ve kıymetsiz ama altın gibi görünen bi kolyemi yürüttü.
diceksiniz ki salak mısın? evet baya salaklık ettim ve dibinde gezmedim, o odaları temizlerken ben mutfağı temizliyordum kaşla göz arasında yürütmüş.
armut temizlik parasını iade etti ama olan bana oldu. eve kimseyi sokamıyorum güvensizlikten.
o sebeple asla ama asla tanımadık kimseyi eve sokmayın. sokuyorsanız da başından ayrılmayın..
Çok geçmiş olsun büyük şeyler yaşamışsınız
Ya ben sikayetvarda okudum ama parayı kesip hizmet vermiyorlar iptal ediyorlar gibi gibiArmut var fena değil bir de ben eve taşınırken ev inşaat pisliği idi netten birini çağırdık boş evdi nasılsa 2 tane eleman göndermişler özbeklerdi sanırım iş bitti parayı verdim fena değildi.. isterseniz numaralarını verebilirim .
sirketin adini ogrenebilirmiyim yer neresiArmut için güvenli diyorlar biz apartman temizliği için oradan hizmet alıyoruz mesela