İnternet Üzerinden Para Kazanma (Deneyimler)

jennyjenny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
136
6
38
:18:
Malumunuz bu iddialarda bulunan bir çok site var.Öğrenciyim ve boş zamanlarda çok fazla uğraşmadan birikim yapabileceğim bir şeyler arıyorum.Bir kaç gün önce yabancı bir siteye üye oldum.Çünkü Türkiye'de anket sistemi çok gelişmiş bir olay değil.Bunu yurt dışı kaynaklı biyerden yapmak daha mantıklı ve avantajlı geldi bana.Baya köklü ve güvenilir bir sistemleri var.Şimdilik ufakta olsa kazanıyorum.Bilgi almak isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler.

Sizinde bu şekilde deneyimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ben de bu işe yeni başlayanlardanım :) ben de az da olsa kazanmaya başladım. Site içindeki forumlara baktım çok iyi kazananlar var,özellikle fazla üye getirenler ve zincir şeklinde gidiyor herkes hem kendi üyesinden, hem onun getirdiği üyelerden (bu şekilde 8. Üye seviyesine kadar kazanç zinciri gidiyor :) bol kazançlar

nasıl bir işmiş bu detaylı bilgi ve ne kadar sürede ne kadar kazanç sağladığını da açıklar mısınız??

nasıl bir işmiş bu detaylı bilgi ve ne kadar sürede ne kadar kazanç sağladığını da açıklar mısınız??
Ben bir haftadır üyeyim. İlk günler tam anlayamadım sonradan çözdüm işi. Bu surede 3-4 $ civarı kazandım. Şimdi uygulamasını kurdum bilgisayara. Artık anket gelince, reklam çıkınca bildirim geliyor. Bu şekilde gelen görevlerden de haberdar oluyorum. Bir de paypal hesabıyla üye oluyorsunuz, bu şekilde banka hesap numarası vermek zorunda kalmıyorsunuz.

Benim bahsettiğim de clixsense zaten. Yasaktır diye link vermedim. Ben güvendim siteye hoşuma da gitti :) tavsiye ederim :) merak edenler sorularını sorabilirler :)

ne kadar kazanıyorsunuz?

ilk bir ay 22$ kazandım ama şuan uğraşmıyorum ..Hala sitenin adını öğrenmek isteyen varsa mesaj atabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…