Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İş yerinde çalışan meslektaşım..Internet sitelerinden altın alıp sattığını söyledi..nasıl yani dedim..altın daha ekonomik satıldığını ve sorun yaşamadığını söyledi..bu şekil internetten altın alıp saklayan var mi..
İş yerinde çalışan meslektaşım..Internet sitelerinden altın alıp sattığını söyledi..nasıl yani dedim..altın daha ekonomik satıldığını ve sorun yaşamadığını söyledi..bu şekil internetten altın alıp saklayan var mi..
onun kastettıgı bence ınternet bankacılıgı altın hesabıdır canım altın hesabı kuyumcuya gore daha uygun. yoksa nette satılan altın daha pahalı tek avantajı taksıtlı olması sen taksıtlerını bıtırene kadar altının degerlenmıs oluyor.
Biz de gram altin aldik taksit yaptirdik. Baktik ki irademizle belli bir miktari kenara koyamiyoruz, en azindan 4 taksit mecburen oderiz dedik. Acikcasi cok da fark olmuyor takip ederseniz kuyumculardan.