Internet sitelerinden altın almak

drkdn78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
696
2.144
44
İş yerinde çalışan meslektaşım..Internet sitelerinden altın alıp sattığını söyledi..nasıl yani dedim..altın daha ekonomik satıldığını ve sorun yaşamadığını söyledi..bu şekil internetten altın alıp saklayan var mi..

İş yerinde çalışan meslektaşım..Internet sitelerinden altın alıp sattığını söyledi..nasıl yani dedim..altın daha ekonomik satıldığını ve sorun yaşamadığını söyledi..bu şekil internetten altın alıp saklayan var mi..

Ben alıyorum ama ekonomik falan olmuyor.
sadece taksit özelliği avantaj...

onun kastettıgı bence ınternet bankacılıgı altın hesabıdır canım altın hesabı kuyumcuya gore daha uygun.
yoksa nette satılan altın daha pahalı tek avantajı taksıtlı olması sen taksıtlerını bıtırene kadar altının degerlenmıs oluyor.

Şu alışveriş siteleri varya..n11..gittigidiyor..hepsi burada falan...ben direkt ordan alıyorum demişti
Onlarin dediklrrinden kasit normalde internette ceyregin fiyati 320 gozukuyorsa kuyumcular vergiler, calisanlarin maasi, sigortasi derken bir ceyregi 323 lira 325 lira gibi bir fiyata satiyorlar. O dedikleri sitelerde o kuyumcularin aldigi 3-5 liralik fark olmuyo.

Biz de gram altin aldik taksit yaptirdik. Baktik ki irademizle belli bir miktari kenara koyamiyoruz, en azindan 4 taksit mecburen oderiz dedik. Acikcasi cok da fark olmuyor takip ederseniz kuyumculardan.

X