Kız buluyosan da yabancı damat bul
Turklerin tadına baktık yabancı bul yabancı
Bence de Ama o programlardan yabancı çıksa çıksa Iraklı çıkar Şansına Avrupalı çıkarsa arkadaşını da bana ayarla Müge bacim
Şaka bir yana ailenin ve çevrenin tanıdığı birileriyle görüssen Müge? Biraz bekleşen zaten senin kadar tatlı bir hatuna illaki iyi kalpli biri çıkar gelir diye düşünüyorum

O uygulama tinder ise tinder genelde tek seferlik veya duzenli seks partneri bulmak icin kullanilir. Tinderda tanisip evlenenler yok degil ama nadir. İstediginiz seks partneri ise tinder dogru uygulama ama dikkatli olun, guvenliginizi riske atmayin.

Baska uygulamalar, siteler, facebool vsden tanistigim ve hala gorustugum cok tatli erkekler var, hepsiyle iyi arkadas olduk. İnternetten tanisilmaz diyemem. Sans.

Gökten kıvanç yagsa bana MAHMUT TUNCER düşer. Anlatabiliyömüyüm ajdhahhd :)))
Mahmut'a ko bi tekme Kıvançlara yer açılsın,interneti dene bakalım,tecavüz edilip öldürülmezsen tekrar yazarsın
Çok mu karamsar oldu,olur be tatlım,daha iyisini görenimiz yok sanırsam

Zaten kariyerli adam nete girecek vakti nereden bulsun

İnternetten kimseye güvenme derim. Şuan buna ihtiyacın olabilir ama kısa bir süre sonra çok pişman olursun zarar görebilirsin riske atmaya değmez. Bol erkekli kurslara falan git sosyal ortam daha güvenli

Wayyyg internette doktorla mi tanistiniz @ipeqbojuqu kos kiz

Abla isin sirrini bize verirmisin

Saka bir tarafa bend netten bi doktorla tanistim tabi ilkin doktorum demedi sakayla karisik ameleyim dedi konustuk ettik cok kafa dengiydik ama cocugun icinden sapik cikti bigun dedi ki benim sohbete girme maksadim baskaydi bu gorusme uzarsa seni uzebilirim dedi yollarimizi ayirdik

Bu arada sizede omurluk mutluluklar dilerim ipeqbojuqu

Tinderdan seks partneri bulan insanlar taniyorum. Ama sevgili uygulamasi degil o eslesip takilma uygulamasi.
Bu arada biri kuzenim mesela, gayet yakisikli ve kariyerli bir adam, gecen yaz istanbula tasindi henuz pek cevresi yokken tinder dan kizlarla tanisip bulusuyordu. O yuzden egitimli kariyerli adamlar oralarda takilmaz diye dusunmek de pek dogru olmaz. Cogunluk apacidir o ayri.

Ayy yok yabancıların salakları bana denk gelır kesın :) Hem uzak olmasın okadar çapkınlık edemem :)
Ben ciddi bir ilişki aramıyorum kuzum, birilerinin tanıştırdığı her ilişki bir anlamda ciddi oluyor. O yüzden netten mi baksam dedim. Başımı ağrıtmıycak arada nazlıcak bir herif. Çok mu

Pelinciğim, kuzenin kalp ben :)))

Evet tinderdı.Ben bu şansla ne tindera bulaşayım nede başka bi şeye. Gene haytalık edemedim

Valla grubun hepsi arkadaştı reelde ben sadece beni davet edeni tanıyordum ki konu benim işimdi :) ilk birkaç gün sanki çok ilgiliymiş gibi işle ilgili birşeyler sordu bana bende yedim uzun uzun anlattım
Saflık işte

Konuş ama sevgili olma . Asla kendini pp yapma .
Karşındakiyle sanat , politika , kitap konuş ; belki kur yap .
Pasını at orada . Pas atmaktan başka bir işe yaramaz .

Tinder da tanışan bi çift tanıyorum çocuk hollandalı kız türk.Şu an mutlu bi ilişkileri var yakında evlenecekler hatta.Ama tabiki nadir böyle hikayeler.Illa bulacaksanız yabancı bulun bence.

Yabancı ülkelerde bu tarz programlardan tanışıp takılmak normal karşılanıyor çünkü ama türk erkeklerin genelini biliyoruz.Ben canımı sevdiğim için pek tercih etmem bence siz de etmeyin

Bu arada ben de sağlıklı kararlar veremediğinizi düşünüyorum yazmadan rahat edemeyeceğim.Çalışın gezin eglenin takılmak icin bi erkege ihtiyacınız yok.Boşandıktan sonra biriyle tanışmıştınızs sanırım konu çok tatlı geldiğinden başta okumuştum ama sonu iyi bitmedi gibi.Bence hiç başınıza yeni bi dert almayın.Naçizane tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…