Bence deKız buluyosan da yabancı damat bul
Turklerin tadına baktık yabancı bul yabancı
Mahmut'a ko bi tekme Kıvançlara yer açılsın,interneti dene bakalım,tecavüz edilip öldürülmezsen tekrar yazarsınGökten kıvanç yagsa bana MAHMUT TUNCER düşer. Anlatabiliyömüyüm ajdhahhd :)))
Zaten kariyerli adam nete girecek vakti nereden bulsunYa bence eli yüzü düzgün ve kariyerli adamlar internete kalmadan sevgili buluyorlar. Seçilmişlerin ardından elde kalanlar takılıyor o ortamlarda. Tabii istisnalar vardır da fikrim bu yönde. Hayal kırıklığı ihtimali yüksek :)
Kolay gelsin o zaman.Aaa öyle deme. Ne demişler
"Arayarak bulunmaz ama bulanlar arayanlardır "
:)
Ben sevmiyorum yaPolis sevmeyeni duydum da doktor sevilmez mi beee
Mutluluklar
Mesela son zamanlarda gaylar dikkatimi çekiyor :))
Taslayin ama kafama atmayın :))
AhahahahBozulmamış halleri iyi yav
Benim eşim de evlenmeden Ahmet Kuraldı
Evlendik oldu sana Reza Zarrab
Wayyyg internette doktorla mi tanistinizKonu için şunu söylim
Öyle uygulama falan bilmemde 7 8 önce msn kullanıyorduk ya biz.İşgüzar bir arkadaşım konu borsa olunca beni lank diye bir grup sohbetine almıştı.Eşimle orda tanıştık.İşin tuhafı ben doktorları pek sevmezdimEşim hariç hala sevmiyorum gerçi
Kısmet yani o işler
Sen makara kurara yapim derken aşık olmakta var işin ucunda
Ahmet kuralli capslwr var ya son hali dugun dernek :) o geldi aklimaBozulmamış halleri iyi yav
Benim eşim de evlenmeden Ahmet Kural'dı,
Evlendik oldu sana Reza Zarrab
Bence deAma o programlardan yabancı çıksa çıksa Iraklı çıkar Şansına Avrupalı çıkarsa arkadaşını da bana ayarla Müge bacim
Şaka bir yana ailenin ve çevrenin tanıdığı birileriyle görüssen Müge? Biraz bekleşen zaten senin kadar tatlı bir hatuna illaki iyi kalpli biri çıkar gelir diye düşünüyorum
Tinderdan seks partneri bulan insanlar taniyorum. Ama sevgili uygulamasi degil o eslesip takilma uygulamasi.
Bu arada biri kuzenim mesela, gayet yakisikli ve kariyerli bir adam, gecen yaz istanbula tasindi henuz pek cevresi yokken tinder dan kizlarla tanisip bulusuyordu. O yuzden egitimli kariyerli adamlar oralarda takilmaz diye dusunmek de pek dogru olmaz. Cogunluk apacidir o ayri.
O uygulama tinder ise tinder genelde tek seferlik veya duzenli seks partneri bulmak icin kullanilir. Tinderda tanisip evlenenler yok degil ama nadir. İstediginiz seks partneri ise tinder dogru uygulama ama dikkatli olun, guvenliginizi riske atmayin.
Baska uygulamalar, siteler, facebool vsden tanistigim ve hala gorustugum cok tatli erkekler var, hepsiyle iyi arkadas olduk. İnternetten tanisilmaz diyemem. Sans.
Valla grubun hepsi arkadaştı reelde ben sadece beni davet edeni tanıyordum ki konu benim işimdi :) ilk birkaç gün sanki çok ilgiliymiş gibi işle ilgili birşeyler sordu bana bende yedim uzun uzun anlattımWayyyg internette doktorla mi tanistinizipeqbojuqu kos kiz
Abla isin sirrini bize verirmisin
Saka bir tarafa bend netten bi doktorla tanistim tabi ilkin doktorum demedi sakayla karisik ameleyim dedi konustuk ettik cok kafa dengiydik ama cocugun icinden sapik cikti bigun dedi ki benim sohbete girme maksadim baskaydi bu gorusme uzarsa seni uzebilirim dedi yollarimizi ayirdik
Bu arada sizede omurluk mutluluklar dilerim
BenEvet tinderdı.Ben bu şansla ne tindera bulaşayım nede başka bi şeye. Gene haytalık edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?