• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatına sürekli birilerini almaya çalışıyorsun. Kötü bir evlilik, olaylı bir boşanma yaşadın. Bunu hayatına birilerini alarak atlatacağını düşünüyorsun ama muhtemelen bu sei daha çok yorup yıpratacak. Biraz mola versen, kendini dinlesen, gezip tozsan hazır olduğunda daha sağlıklı bir ilişkiye başlayabilirsin bence.

Ciddi bir şeyler yaşamıyorum ki?Yada ciddi beklentilerim yokki :)

Mügişim gudurdu :KK53:
O internet zımbırtısından erkeklerin tabiriyle KARI düşüren çok.
Yeni işinde mutlaka çıkar biri karşına az sabır kız.
Bıyıksızları görmemişsindir henüz,ayrıca şöyle bir bıyıklılar çıksa iyi olma mı

Gökten kıvanç yagsa bana MAHMUT TUNCER düşer. Anlatabiliyömüyüm ajdhahhd :)))

Mügişim gudurdu :KK53:
O internet zımbırtısından erkeklerin tabiriyle KARI düşüren çok.
Yeni işinde mutlaka çıkar biri karşına az sabır kız.
Bıyıksızları görmemişsindir henüz,ayrıca şöyle bir bıyıklılar çıksa iyi olma mı

Bunlar evlenince bozuldu :)
Hele Kıvanç ayı yogi gibi oldu :)

Hadi yaa.. işte bende bunu diyorum. Yani normal insan gibi tipler var mı yoksa hepsi sapık takıntılılar mı gibilerinden. :/
Bak yılbaşında kızın biri Tinder'dan tanıştığı bir erkekle eğlenmeye gidiyor, sonra kızı eve götürüyorlar. Dahasını anlatmayayım.
Çok riskli, kendi hayatın üzerine risk almanı tavsiye etmiyorum. Yani bir sevgili için değmez, ben yapmam. Ama sen değer diyebilirsin.
Yani günümüz erkek profili de ortada. Ben sana daha ne diyeyim...

Mugos asik olul uzulmeni istemem cok guvenilir bir ortamd egil neticede internet ortami.
Kafa dagitmak icin gireceksen gir tabi belki bosluk duygusndan boyle arayistasin

Ya bence eli yüzü düzgün ve kariyerli adamlar internete kalmadan sevgili buluyorlar. Seçilmişlerin ardından elde kalanlar takılıyor o ortamlarda. Tabii istisnalar vardır da fikrim bu yönde. Hayal kırıklığı ihtimali yüksek :)

Ay öyle takılmalık kimseyi de mi bulamam ya:( İnternetten vazgeçiyorum anlaşıldı.:/

Ciddi bir şeyler yaşamıyorum ki?Yada ciddi beklentilerim yokki :)

Anladım ciddi bişey istemediğini zaten de hayatında biri olmazsa ölecekmişsin gibi davranıyorsun.
İnternetten de tanışılır, otobüste de tanışılır ciddi de olur ciddiyetsiz de ama böyle arayarak, aranarak olmaz. Benim düşüncem bu en azından.

Anladım ciddi bişey istemediğini zaten de hayatında biri olmazsa ölecekmişsin gibi davranıyorsun.
İnternetten de tanışılır, otobüste de tanışılır ciddi de olur ciddiyetsiz de ama böyle arayarak, aranarak olmaz. Benim düşüncem bu en azından.

Aaa öyle deme. Ne demişler
"Arayarak bulunmaz ama bulanlar arayanlardır "
:)

Konu için şunu söylim
Öyle uygulama falan bilmemde 7 8 önce msn kullanıyorduk ya biz.İşgüzar bir arkadaşım konu borsa olunca beni lank diye bir grup sohbetine almıştı.Eşimle orda tanıştık.İşin tuhafı ben doktorları pek sevmezdim :KK19:Eşim hariç hala sevmiyorum gerçi :110:
Kısmet yani o işler
Sen makara kurara yapim derken aşık olmakta var işin ucunda :eek:

Selam kızlar,
Ben sevgili arıyorum kendime. (Konuya direk girdim sorry :)) Şok olmayın)
Yaşadığım kötü olaylardan sonra, kafa dağıtmalık beni şımartacak bir herif arıyorum. (Müge gudurdu yazanı döverim)
Şimdi benim derdim şu: Derdimi paylaşıyorum kısmı önemli çünkü @Mune kuzusu direk şutluyor, sakın şutlama beni mune yaa, dert kızım bu da işte. İlla kocamdan yediğim boynuz mu dert yaaaanii :KK43: :))
Bir arkadaşım internetten bul, bir uygulama varmış ona filan takıl dedi. İnternetten böyle iyi adamlarla tanışanlar var mı? Yapmayı düşündüğüm şey mantıklı mı? Yoksa Müge hayatının saçmalama evresinde mi şuan?
Saçmala nolcak müge mi diyorsunuz? Pazartesi işe başlıyorum heyecanlıyım, bir sürü bıyıklı ve çizgili gömlekli amcalarla iş yapıcam, çalıştığım yerdede genç yakışıklı kimse olmayacak maalesef ( çünkü müge şanssızlıkta bir dünya markası). Yani etrafımda yok öyle kimse. Zaten bilmiyorum bu şehirde yakışıklı adam var mıdır :))
Ay kısacası bu DERDİME bir çare :KK43:

Valla ben ve ipeqbojuqu ipeqbojuqu d:eğlence:e cok istiyorduk ben umudu kestim belki sen bize umut olursun :KK53:ama biz gonul eglendirmelik degil ciddi ciddi istiyoruz

Internet mevzusuna gelimce eskiden guzel forumlar vardi arkadascackonusabildigin simdi hangidine girsrn 3. Kelimede belalti kinusanlarla dolu bence sen arkadasina uyma

Haaa yok mu internetten tanisip mutlu olanlar valla benim cevremde internetten tanidip evlenmis orta capta bi kitle var bunlarin yarisi ya siddetli gecimsizlik yasiyor bosanma evresinde olanlarda var

Bi kisimda pembik gelinler gibi musmutlu ciftler ama bu kisimda anlamadigim bisey var bunlarxa dindar kesim (acaba islami evlilik sitelerinde mi tanismislar diye dusunuyorum)

Tabi bunlarin hicbiri biz internette tanistik demiyo

Konu için şunu söylim
Öyle uygulama falan bilmemde 7 8 önce msn kullanıyorduk ya biz.İşgüzar bir arkadaşım konu borsa olunca beni lank diye bir grup sohbetine almıştı.Eşimle orda tanıştık.İşin tuhafı ben doktorları pek sevmezdim :KK19:Eşim hariç hala sevmiyorum gerçi :110:
Kısmet yani o işler
Sen makara kurara yapim derken aşık olmakta var işin ucunda :eek:

Polis sevmeyeni duydum da doktor sevilmez mi beee :-)

Mutluluklar

Back