- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatına sürekli birilerini almaya çalışıyorsun. Kötü bir evlilik, olaylı bir boşanma yaşadın. Bunu hayatına birilerini alarak atlatacağını düşünüyorsun ama muhtemelen bu sei daha çok yorup yıpratacak. Biraz mola versen, kendini dinlesen, gezip tozsan hazır olduğunda daha sağlıklı bir ilişkiye başlayabilirsin bence.
Mügişim gudurdu
O internet zımbırtısından erkeklerin tabiriyle KARI düşüren çok.
Yeni işinde mutlaka çıkar biri karşına az sabır kız.
Bıyıksızları görmemişsindir henüz,ayrıca şöyle bir bıyıklılar çıksa iyi olma mı
Mügişim gudurdu
O internet zımbırtısından erkeklerin tabiriyle KARI düşüren çok.
Yeni işinde mutlaka çıkar biri karşına az sabır kız.
Bıyıksızları görmemişsindir henüz,ayrıca şöyle bir bıyıklılar çıksa iyi olma mı
Aman ne kocası, yeni boşadım kocayı daha :))
Bak yılbaşında kızın biri Tinder'dan tanıştığı bir erkekle eğlenmeye gidiyor, sonra kızı eve götürüyorlar. Dahasını anlatmayayım.Hadi yaa.. işte bende bunu diyorum. Yani normal insan gibi tipler var mı yoksa hepsi sapık takıntılılar mı gibilerinden. :/
Ya bence eli yüzü düzgün ve kariyerli adamlar internete kalmadan sevgili buluyorlar. Seçilmişlerin ardından elde kalanlar takılıyor o ortamlarda. Tabii istisnalar vardır da fikrim bu yönde. Hayal kırıklığı ihtimali yüksek :)
Ciddi bir şeyler yaşamıyorum ki?Yada ciddi beklentilerim yokki :)
Yeni boşandın ve zor atlattın canım btün konularını okudum netten sevgili bulmayı dülşünmk bi yerde bana göre yalnızlık takıntısıdır tabi senin haytınSevgili mi takıntıya dönüştü :)
Pskologa gidiyorum zaten
Anladım ciddi bişey istemediğini zaten de hayatında biri olmazsa ölecekmişsin gibi davranıyorsun.
İnternetten de tanışılır, otobüste de tanışılır ciddi de olur ciddiyetsiz de ama böyle arayarak, aranarak olmaz. Benim düşüncem bu en azından.
Bunlar evlenince bozuldu :)
Hele Kıvanç ayı yogi gibi oldu :)
Müge herifi napcan ya allasen
Herifi olanlara ben çok aciyorum şahsen
Ahahhaha ya yavrum hazır bekarız çapkınlıkta etmeyek mi modundayım biraz :)
Selam kızlar,
Ben sevgili arıyorum kendime. (Konuya direk girdim sorry :)) Şok olmayın)
Yaşadığım kötü olaylardan sonra, kafa dağıtmalık beni şımartacak bir herif arıyorum. (Müge gudurdu yazanı döverim)
Şimdi benim derdim şu: Derdimi paylaşıyorum kısmı önemli çünkü @Mune kuzusu direk şutluyor, sakın şutlama beni mune yaa, dert kızım bu da işte. İlla kocamdan yediğim boynuz mu dert yaaaanii :))
Bir arkadaşım internetten bul, bir uygulama varmış ona filan takıl dedi. İnternetten böyle iyi adamlarla tanışanlar var mı? Yapmayı düşündüğüm şey mantıklı mı? Yoksa Müge hayatının saçmalama evresinde mi şuan?
Saçmala nolcak müge mi diyorsunuz? Pazartesi işe başlıyorum heyecanlıyım, bir sürü bıyıklı ve çizgili gömlekli amcalarla iş yapıcam, çalıştığım yerdede genç yakışıklı kimse olmayacak maalesef ( çünkü müge şanssızlıkta bir dünya markası). Yani etrafımda yok öyle kimse. Zaten bilmiyorum bu şehirde yakışıklı adam var mıdır :))
Ay kısacası bu DERDİME bir çare
Konu için şunu söylim
Öyle uygulama falan bilmemde 7 8 önce msn kullanıyorduk ya biz.İşgüzar bir arkadaşım konu borsa olunca beni lank diye bir grup sohbetine almıştı.Eşimle orda tanıştık.İşin tuhafı ben doktorları pek sevmezdim Eşim hariç hala sevmiyorum gerçi
Kısmet yani o işler
Sen makara kurara yapim derken aşık olmakta var işin ucunda
Bozulmamış halleri iyi yavBunlar evlenince bozuldu :)
Hele Kıvanç ayı yogi gibi oldu :)