Ciddi bir şeyler yaşamıyorum ki?Yada ciddi beklentilerim yokki :)

Gökten kıvanç yagsa bana MAHMUT TUNCER düşer. Anlatabiliyömüyüm ajdhahhd :)))

Bunlar evlenince bozuldu :)
Hele Kıvanç ayı yogi gibi oldu :)

Hadi yaa.. işte bende bunu diyorum. Yani normal insan gibi tipler var mı yoksa hepsi sapık takıntılılar mı gibilerinden. :/
Bak yılbaşında kızın biri Tinder'dan tanıştığı bir erkekle eğlenmeye gidiyor, sonra kızı eve götürüyorlar. Dahasını anlatmayayım.
Çok riskli, kendi hayatın üzerine risk almanı tavsiye etmiyorum. Yani bir sevgili için değmez, ben yapmam. Ama sen değer diyebilirsin.
Yani günümüz erkek profili de ortada. Ben sana daha ne diyeyim...

Mugos asik olul uzulmeni istemem cok guvenilir bir ortamd egil neticede internet ortami.
Kafa dagitmak icin gireceksen gir tabi belki bosluk duygusndan boyle arayistasin

Ay öyle takılmalık kimseyi de mi bulamam ya İnternetten vazgeçiyorum anlaşıldı.:/

Ciddi bir şeyler yaşamıyorum ki?Yada ciddi beklentilerim yokki :)

Anladım ciddi bişey istemediğini zaten de hayatında biri olmazsa ölecekmişsin gibi davranıyorsun.
İnternetten de tanışılır, otobüste de tanışılır ciddi de olur ciddiyetsiz de ama böyle arayarak, aranarak olmaz. Benim düşüncem bu en azından.

Aaa öyle deme. Ne demişler
"Arayarak bulunmaz ama bulanlar arayanlardır "
:)

Konu için şunu söylim
Öyle uygulama falan bilmemde 7 8 önce msn kullanıyorduk ya biz.İşgüzar bir arkadaşım konu borsa olunca beni lank diye bir grup sohbetine almıştı.Eşimle orda tanıştık.İşin tuhafı ben doktorları pek sevmezdim Eşim hariç hala sevmiyorum gerçi
Kısmet yani o işler
Sen makara kurara yapim derken aşık olmakta var işin ucunda

Valla ben ve ipeqbojuqu de cok istiyorduk ben umudu kestim belki sen bize umut olursun ama biz gonul eglendirmelik degil ciddi ciddi istiyoruz

Internet mevzusuna gelimce eskiden guzel forumlar vardi arkadascackonusabildigin simdi hangidine girsrn 3. Kelimede belalti kinusanlarla dolu bence sen arkadasina uyma

Haaa yok mu internetten tanisip mutlu olanlar valla benim cevremde internetten tanidip evlenmis orta capta bi kitle var bunlarin yarisi ya siddetli gecimsizlik yasiyor bosanma evresinde olanlarda var

Bi kisimda pembik gelinler gibi musmutlu ciftler ama bu kisimda anlamadigim bisey var bunlarxa dindar kesim (acaba islami evlilik sitelerinde mi tanismislar diye dusunuyorum)

Tabi bunlarin hicbiri biz internette tanistik demiyo

Polis sevmeyeni duydum da doktor sevilmez mi beee

Mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…