Internet facebook krizi..!

Derhal önlemini almalısın. Gidişat hayra alamet değil. Eşin hiç güven telkin etmedi bana anlattıklarına göre. Gözünün içine baka baka nasıl bu kadar rahat yalan söyleyebilir. Hiç saygısı kalmamış bu adamın sana.

Senin hatan şuki arkadaşım, ilkinde üstünü örtbas etmen. Hadi o suçlu hiçbirşey olmamış gibi davrandı sen niye kapadın bu mevzuyu. Neden???? Niye burnundan getirmedin. Baktın olmadı ailesini sok devreye, aklı gelsin başına. ne münasebet, ne cesaret. Ne pişkinlik. Çok katı ol bu konuda, kararlı ol. Bu kadın hamile bişey yapamaz gibi şeyler düşünmesine olanak verme. Dik dur onun karşısında. Çek restini. ya böyle olur yada ben yokum de. G. tü tutuşur o zaman.

Ne sanıyor bu adamlar karşısındakini, ilkokul bebesi filanmı. Saygısız eşşek.alsanaalsanasmile, saçma sapan yalanlar filan. ınsan utanır ya, utanır.

Kesinlikle geri adım atma, olayı kapatma, kararlı ol. Dediğim gibi baktın olmadı ailesini sok devreye. Anlat onlara, durum böyle böyle, oğlunuzun aklını başına alın, yoksa ben yokum de.

Bu mantıkla daha çok mağdur olursunuz.
Mertliği namusu ahlakı olmayan eşiniz.Hepimiz internet kullanıyoruz ama hepizin adilik yapmıyoruz.
Siz affederek zaten devamını istemişsiniz eşiniziniz flörtünün.
Bu iş bitsin dediğinde bitsin deseydiniz herşey başka olurdu.
Herşey açık ortada siz dertleşmek mi istiyorsunuz çözüm mü bulmak istiyorsunuz..

Olayın ustunden ıkı hafta gectıHersey eskısı gıbı,bırkere daha tekrarlanırsa benı goremessın dedım.Asıl olacak şeyler tatılde basımıza gelecek,enıstesı ve ablası onunla konusunca ne tepkı verecek bılmıyorum.Su an cok duygusalım boyle bır seyı yapabılecegımı sanmıyorum.Şimdi cıkıp gıtmeye kalksam kardesım bızde annemler de şok olacak

Kızın niye saçını başını yoluyor, kendi pişkin oğlunun saçını başını yolsun. Sonuçta kızla ilk iletişime geçen kim, oğlu değilmi, eeeee???

Şu anda hepınız ayrıl rest cek evı terk et dıyorsunuz,Su anda hamıleyım ve ne yapacagımı bılmıyorum.Bu kadar kolay mı yoksa bunu yapamayan tek benmıyım.

Ohoooo, bir kez daha tekrarlanırsa diye birşey yok. Çok taviz vermişsin sen bu adama. Biliyorki yine yaparsam yine affedecek, yine eski yaşantımıza döneceğiz.

Kimse sana ayrıl demiyor ama kararlı ol, yüz bulamasın senden. Sen böyle birkez daha olursa diye diye, bir de bakmışsınki iş işten geçmiş.

hamileliğini koz olarak kullanmasın bu adam, benden ayrılamaz, gidemez diyemesin. Dediğim bu benim. Çek restini ya, baktıki kararlısın cidden tutuşur o zaman, kuzu kuzu gelir.

Seni kaybetme korkusunu sal içine, yiyip bitirsin onu bu korku.

cnm öncelikle sakin ol karnında melegin var hemen boşa laflarına aldanma sen şuan çok duygusalsın duygularının enyogun oldugun zamandasın bebegin için elinden geldigince stres yapma kendine egerki knuşmuyosa topla aile bireylerini ogullarının kendilerine çeki düzen vermesini söyle yoksa bu evliliği bitirmen gerektigini çünkü bu şekilde güven olmadan ilerlemiyecegini kendisine bir şans daha verdigini söyle kızlada biri baglantıya geçsin diirek yuvam yıkılıyo sayende bebegimin ve benim vebalimi ödeyebilcekmisin die baskıda bulunulsun eminimki vicdan sahibidir ve peşini bırakcaktır ve şu lanet olası interneti yok et evinden cnm en azından bebegin dogana kadar stresten uzak dur alla h yardımcın olsun bekara karı boşaamak kolaydırr

canım tabiki kolay değil hangimiz şu durumda bırakıp gideriz eşini tepkini belli et hani diyorsun ya günlerce konuşmuyor benle diye sende konuşma onun sana yapmayı tahmin ettğin tüm davranışlarını sende ona yap...
çok gıcık bir durum sinir oldun gerçekten..
klava:

canım eşin demiş kurtulmak için ugrastım diye ama bana kalırsa minaresine kılıf hazırlamıs
yarın birgun ortaya bişi cıkarsa onu suçlu bulma diye
hem çok ugrasmıs kurtulamamısta neden tekrar tekrar iletişime geçiyor

Şu anda hepınız ayrıl rest cek evı terk et dıyorsunuz,Su anda hamıleyım ve ne yapacagımı bılmıyorum.Bu kadar kolay mı yoksa bunu yapamayan tek benmıyım.

Gerekeni yapamayacaksan,sindireceksin kabul edeceksin evinde sessiz sedasız oturacak.Kendi kendini yemeyecek üzmeyeceksin.
Çünkü affetmişsiniz blöf yapmış sinmişsiniz kafasına göre takılıyor adam.

hayır tek sen değilsin..emin ol bir çok kadın aynı senin yaptığın gibi sustu oturdu..düzelir sandı..cesaretim yok dedi..hamileyim dedi..işte o erkek de bundan cesaret alıp devam etti..sonra ne oldu biliyormusun..kadının aldığı yaralar daha da arttı..bir kere acı çekmeyi göze alamadığı için senelerce çekti ve daha çok zarar gördü..o yüzden..deneyimlerime dayanarak söyliyorum..çevremde görüp duyduklarıma göre söylüyorum..biliyorum çooook zor o evden çıkmak..çoook..ama bir kere yaptın mı çok kolay gerisi..ben hemen ayrıl demiyorum..şu anda zaten hamilesin çok hassassın..ama burnu iyice sirtmeli yoksa ilerde daha çok zarar göreceksin..

söyle kızlada biri baglantıya geçsin diirek yuvam yıkılıyo sayende bebegimin ve benim vebalimi ödeyebilcekmisin die baskıda bulunulsun eminimki vicdan sahibidir ve peşini bırakcaktır

Adamlar yüzünden bu kadar aşağılık duruma düşmeye gerek var mı..?
Peşine düşünenin kız olduğunu nereden bildiniz..?
Kadın hayat kadını bile olabilir ne yapacaksınız o zaman öldürecek misiniz kızı çözüm için..?
Mesele kızla değil karısı hamile ama ahlakı yerinde olmayan adamdan geçer..
Kadınları suçlaya suçlaya adamlara tapa tapa bu hale geliniyor sonra.
Konu sahibi eşiyle mi bir ömür sadakate söz verdi yoksa o kızla mı..??

Gaza gelmeyin, Kapattırın Face'i , internetide takip altına alın. O hatunada güzel bir açıklamalı mail atın birdaha eşinizle iletişime geçmesin.
günahını almayın eski sevgili ile karşılaşmak hemen eski duyguların gün yüzüne çıkması demek değildir. Onunla karşılaşmışken halini hatrını sormak neler yaptığını öğrenmek onu değil eski anıları hatırlamak gülümsemek belkide sadece. "bak şimdi benim bebeğim oluyor hey gidi günler.." demektir.
İspatlamadan kötü niyetli olmayın bence.Eşinizlede güzellikle konuşun ben hoşlanmıyorum onu mu tercih edeceksin yani ben senin hoşlanmadığın biri ile görüşsem ne olur gibi kendini sizin yerinize koymasını sağlayın.

Yav bu kız çok mantıklı yorumlar yapıyorvereliniortak

Adamları bu hale getiren bizleriz kızlar. Onların kıçlarını kaldıran bizleriz, onların bulunmaz hint kumaşı olduklarını hissettiren bizleriz. Suç bizde

çok masum düşünmüşsünüz yaa..o hatuna ister açıklamalı ister bol hakaretli bir mail yazılsın..yine de kafaya koysuysa asla çekilmez aradan..öyle tipleri iyi bilirim yapıştı mı kene gibi bırakmaz üstelik yapma dedikçe hırs yapar daha çok uğraşırlar..siz böyle faceyi kapatmakla interneti takip etmekle sorun hallolur mu sanıyosunuz..başka yerden giremez mi internete..eski duygular nasıl gün yüzüne çıkmaz bal gibi de çıkar..ne kadar safsınız..hangi devirde yaşıyoruz neler duyup okuyoruz neler yaşıyoruz..düşündüğünüz şeye bakın

Eşinizin yaptıkları elbetteki kabul edilebilir şeyler değil. Muhtemelen bir merak ile başlayan sohbet dostluk dedikleri çerçevede devam etmekte. Onların uydurduğu kılıf bu. Fakat yaşanmışlıklar var ortada geçmiş var, doğal olarak sizde tepki veriyorsunuz ve sonuna kadar haklısınız. ınşallah eşinizin aklı başına gelirde, o kızla irtibatı keser. Hayatınızla ilgili kararlara açıkcası biz burdan yön veremeyiz. Size ne boşanın diyebilirim nede devam edin..Şu an hamilesiniz ve çok duygusal olduğunu bir dönem, çok fazla üzülmeyin, inşallahki eşiniz hatasından döner..

Bu face olayları sakat iş cidden, geçen iş yeri arkadaşım kendisi erkek, zamanında çok büyük aşk yaşadığı eski sevgilisini bir arkadaşının listesinde gördü.Bu arada evli ve çocuğu var arkadaşımın. Kız bekarmış evlenmemiş. Neyse bana dedi, bak işte bu kız sadece resimlerine baktık beraber. Bana bir daha girip bakmayım, ben evli barklı adamım, artık işim olmaz onunla dedi..Bu face tehlikeli kızım yaa dedi, orda kapandı bu mesele...keşke eşinizde öle yapsaydı..

bastan hata yapmışın sanırım en basatn sen restı cekmelıydın..
nasılda hakszken haklı gıbı evı terk etmışsempatiksalakcinni alemler ya ...
senın cokmu luksun varda sana ınt tek eglence olarak sunuyur..
sende guznduzlerı kendıne fake bır hesap ac o zaman cık sıkılıyorum tek eglencem bu de bakalım ne dıcek????
allah akıl versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…