- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi dertlisezen
-
Ya su ınternet cıktı mertlık bozuldu.Insanlar ınternt uzerınden her haltı yıyo artık.Yalan soyleme barı,hem nasıl bır yuzsuzluk eskıden cıktıgın bırını arkadasına ayarlamak hem de nısanlı olan bırıne.Desteklı bır yalan atsaydı bari.
Bılıyorum esım cok haksız ama daha yenı hamıleyken boyle bırseye cesaret edemezdım.Gorumcemle konustum durumu basından berı bılıyor.O da bu son olaydan sonra bır daha gorursen dırekt evı terk et rest cek anlasın senı kaybedecegını dedı.Ben kardesımı anlayamıyorum boyl guzel gıden bır evlılıgı neden bu hale getırıyor dedı.Bu hafta gorumceme gıdıyoruz bır ıkı hafta ordayız,o zaman gorumcem konusmayı dusunuyor esımle.Kayınvalıdemın de haberı var durumundan o da şokta,o arsız ınsanla nasıl gorusur,gıdıp sacını basını yolıcam kızın dıyor,esımle de konusmak ıstedı ama o hafa beraber annemlerde dugundeydık o yuzden konusamadı.Bılmıyorum sonumuz ne olacak doguma kadar
Olayın ustunden ıkı hafta gectıHersey eskısı gıbı,bırkere daha tekrarlanırsa benı goremessın dedım.Asıl olacak şeyler tatılde basımıza gelecek,enıstesı ve ablası onunla konusunca ne tepkı verecek bılmıyorum.Su an cok duygusalım boyle bır seyı yapabılecegımı sanmıyorum.Şimdi cıkıp gıtmeye kalksam kardesım bızde annemler de şok olacak
Şu anda hepınız ayrıl rest cek evı terk et dıyorsunuz,Su anda hamıleyım ve ne yapacagımı bılmıyorum.Bu kadar kolay mı yoksa bunu yapamayan tek benmıyım.
Kız da arsızın tekı heralde.Evlı ve cocugu olacak hatta zamanında senden kurtulmak ıcın elınden gelenı yapmıs bırıyle nasıl gorusmeye devam edıyorsunkı.Kayınvalıdem kızla konusucam en sonunda fılan,ne zorluklarla kavustunuz sımdı boyle bıtmemelı dıyor.Of
Şu anda hepınız ayrıl rest cek evı terk et dıyorsunuz,Su anda hamıleyım ve ne yapacagımı bılmıyorum.Bu kadar kolay mı yoksa bunu yapamayan tek benmıyım.
söyle kızlada biri baglantıya geçsin diirek yuvam yıkılıyo sayende bebegimin ve benim vebalimi ödeyebilcekmisin die baskıda bulunulsun eminimki vicdan sahibidir ve peşini bırakcaktır
Adamlar yüzünden bu kadar aşağılık duruma düşmeye gerek var mı..?
Peşine düşünenin kız olduğunu nereden bildiniz..?
Kadın hayat kadını bile olabilir ne yapacaksınız o zaman öldürecek misiniz kızı çözüm için..?
Mesele kızla değil karısı hamile ama ahlakı yerinde olmayan adamdan geçer..
Kadınları suçlaya suçlaya adamlara tapa tapa bu hale geliniyor sonra.
Konu sahibi eşiyle mi bir ömür sadakate söz verdi yoksa o kızla mı..??
Gaza gelmeyin, Kapattırın Face'i , internetide takip altına alın. O hatunada güzel bir açıklamalı mail atın birdaha eşinizle iletişime geçmesin.
günahını almayın eski sevgili ile karşılaşmak hemen eski duyguların gün yüzüne çıkması demek değildir. Onunla karşılaşmışken halini hatrını sormak neler yaptığını öğrenmek onu değil eski anıları hatırlamak gülümsemek belkide sadece. "bak şimdi benim bebeğim oluyor hey gidi günler.." demektir.
İspatlamadan kötü niyetli olmayın bence.Eşinizlede güzellikle konuşun ben hoşlanmıyorum onu mu tercih edeceksin yani ben senin hoşlanmadığın biri ile görüşsem ne olur gibi kendini sizin yerinize koymasını sağlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?