• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet explorer 8 neden office programımı sildi

funda72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
4.470
6
116
52
Muğla
selam kızlar.yardımcı olan olursa çok sevinicem.çözüm bulamadım ben.interneti explorer 8 e yükselttik bilgisayarı ama office programlarını silmiş bu.excel.word.vs..... yok uçmuş.nasıl geri getiricem onları.işime yarıyodu onlar.wordpad var oda hoşuma gitmiyo bişey yapamıyorum.ne yapmalaıyım.gene explorer 6 yamı dönmem gerekiyo.

sen bu dediğin proğramları format atmadan önce yerel disk(D) nin içine atmadıysan yani (C) -(D) proğramların hepsi silindiyse o zaman proğramların orjinal cd yükliyeceksin

canım bende interneti explorer 8 e yükselttim ama bişi olmadı tabi ben internetten indirmiştim sonra bilisayarı yeniden başlattı bitti benimde bi sorum olcak interneti açtığımda internet 8 i kur diye bi yazı çıkıyo her seferinde kapatıyorum bu neden oluyor bide arada web sayfasının süresi doldu diyo lütfen cevap verin

canım bende interneti explorer 8 e yükselttim ama bişi olmadı tabi ben internetten indirmiştim sonra bilisayarı yeniden başlattı bitti benimde bi sorum olcak interneti açtığımda internet 8 i kur diye bi yazı çıkıyo her seferinde kapatıyorum bu neden oluyor bide arada web sayfasının süresi doldu diyo lütfen cevap verin

Bilgisayarım'a sağ tık>Özellikler>Gelişmiş>Başlangıç ve Kurtarma>Ayarlar bu bölüme gelince açılan ekranda işletim sistemleri listesi gösterme süresi vardır yanındaki tiki kaldırınca bu sorunu görmezsiniz direk geçersiniz o bölümü açılışta
ama sanki yüklenmemiş gibi geldi
birde bunu dene

kaydirigubbakcemile2
Bilgisayarım'a sağ tık>Özellikler>Gelişmiş>Başlangıç ve Kurtarma>Ayarlar bu bölüme gelince açılan ekranda işletim sistemleri listesi gösterme süresi vardır yanındaki tiki kaldırınca bu sorunu görmezsiniz direk geçersiniz o bölümü açılışta
ama sanki yüklenmemiş gibi geldi
birde bunu dene

SAĞOLCANIM

bende internetten indirdim ama neden oldu anlamadım.office programlarım sililndi komple.

Back