• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet Aski deyip gecmeyin...

Şimdi okudum konunu. Nişanlından ayrılman harika olmuş. Sevmediğin biriyle ömür geçmezdi. Çok iyi yapmışsın. :)

Ama şimdiki durumun ilginç gerçekten. Acaba bu ilişkinin imkansızlığı mı seni çekiyordu? O yüzden mi gözünde büyüyordu ?
Artık beraber olma olasılığınız yüksek diye hevesini mi kaybettin ? Bunlar olabilir.

Ya da aradan epey zaman geçti, gözünle de görmüyordun, ondan bir soğuma mı geldi acaba... :/

Artık heyecan duymama ve istememe sebebin ne olabilir ki ... :44:

Yani sesini duyduğunda hiçbir şey hissetmiyor musun mesela ?

Sonuçta insanlar değişir. Anormal bir durum değil hissettiğin. İnşallah iyi olur her şey senin için.

Şimdi okudum konunu. Nişanlından ayrılman harika olmuş. Sevmediğin biriyle ömür geçmezdi. Çok iyi yapmışsın. :)

Ama şimdiki durumun ilginç gerçekten. Acaba bu ilişkinin imkansızlığı mı seni çekiyordu? O yüzden mi gözünde büyüyordu ?
Artık beraber olma olasılığınız yüksek diye hevesini mi kaybettin ? Bunlar olabilir.

Ya da aradan epey zaman geçti, gözünle de görmüyordun, ondan bir soğuma mı geldi acaba... :/

Artık heyecan duymama ve istememe sebebin ne olabilir ki ... :44:

Yani sesini duyduğunda hiçbir şey hissetmiyor musun mesela ?

Sonuçta insanlar değişir. Anormal bir durum değil hissettiğin. İnşallah iyi olur her şey senin için.

Bende kendime bir anlam veremiyorum. Aslinda heycan duymama gibi birsey söz konusu degil, sesini duydugum zaman hala ayni seyleri hissediyorum. Degisen birsey olmadi. Ama..amasi var iste icimden bir ses onunla olursam mutlu olamayacagimi söylüyor... cokta eminim buna.

Belkide ZOR´u görecegim icindir..Eger onunla evlenirsem,ki ben Türkiyeye gelin gidemem. Yani söyle belki giderim ama ben orada bir hayat düsünemiyorum. Kimsem yok, dogma büyüme zaten Yurtdisi. Meslegimi yaptim burada kendi ayaklarim üzerinde durabiliyorum isim var arabam vs... Oraya gitsem diyorum, cok farkli yasiyor benden, hayata bakis acisi cok farkli mesela. ne bileyim ben bunlari önceden düsünmüyordum. Aman sevdigim olsun yeter diyordum. Ama görüyorum ki öyle degilmis..
Sevdigi icin herkesi herseyi birakip gidenlerede hayran kalmiyor degilim...

Beni bunlar cok korkutuyor....

ee ben Türkiyeye gitmezsem kendisini getirmem gerekecek. O daha zor. Etrafimda görüyorum gelenleri zaten Dil sorunundan basliyor.
Sonra bir is bulana kadar. cok zor sansin ve cevren olacakki is bulacaksin. bunlarda zor. Bir erkegin bunu kaldirmasida zordur herhalde, esi calissin herseye kostursun.
Belkide simartirim buraya gelince degisir diye korkuyordurum...

ahhh bilmiyorum.....:(

Bir sürü sorun var. Mantıklı yaklaşımın güzel. En doğrusu uzak durmak o zaman. Sen Türkiye'de yapamazsın, o orada yapamaz, en büyük ayrılma nedeni bu bence. Hem bir araya gelseniz bile adapte sorunu yüzünden yine anlaşmazlığa düşüp büyük problemler yaşayabilirsiniz.

Hiçbir şey için geç değil ne olursa olsun. Sana aileni dinleme ona kaç falan demem. Ailenin rızası olmadan yaptığın bir işte gerçekten mutlu olamıyorsun zaten.
Bence nişanlına da yazık. Sevmiyorsun başkasına aşıksın. Nasıl başkasıyla nişanlandın bende anlam veremedim sana.
Hemşerimmişsin bu arada. :3:
Neyse eğer hala seviyorsan, aşıksan nişanı boz. Kolay değil ama evlenince her şey daha mı kolay olacak sanki?
Benimde internet üzerinden tanıştığım bir sevgilim var şuan ve ona aşığım. 1 ay sonra buluşuyoruz. :) Yani imkansız bir şey değil internet üzerinden herkes ön yargı ile bakmasın derim.
Umarım mutlu olursun...

arada engeller olunca duyulan aşk daha fazla artarmış ya sizinki de o durum sanırım. şimdi engeller kalktı ama sevginiz kalmadı.

bence ona hemen evlenmek istemediğinizi ve yüzyüze daha fazla zaman geçirmek istediğinizi söyleyin. beraber mutluysaız evliliği düşünürsünüz.

arada engeller var ama ailene karşı çıkıcaktın ben bunu çok yaşadım inadım tuttu ve kabul ettirdim aileme sevgilimi,şimdi çok iyi anlaşıyorlar. eskisinden eser yok. benim fikrimce her zaman sevdiğini seç çünkü seni mutlu eden para pul olmuyo sevdiğin oluyo sevgi varsa bir yerde kavgalar gürültüler boşanmalarda yok oluyo. çevremde çok örnek var sevmeyerek evlenip evliliğini sürdüremeyen.
herşeyi düşün canım ona göre karar ver umarım mutluluk seninle olur..

Hiçbir şey için geç değil ne olursa olsun. Sana aileni dinleme ona kaç falan demem. Ailenin rızası olmadan yaptığın bir işte gerçekten mutlu olamıyorsun zaten.
Bence nişanlına da yazık. Sevmiyorsun başkasına aşıksın. Nasıl başkasıyla nişanlandın bende anlam veremedim sana.
Hemşerimmişsin bu arada. :3:
Neyse eğer hala seviyorsan, aşıksan nişanı boz. Kolay değil ama evlenince her şey daha mı kolay olacak sanki?
Benimde internet üzerinden tanıştığım bir sevgilim var şuan ve ona aşığım. 1 ay sonra buluşuyoruz. :) Yani imkansız bir şey değil internet üzerinden herkes ön yargı ile bakmasın derim.
Umarım mutlu olursun...

Ben nisani bozdum Ocak ayinda zaten. baska nedenlerden dolayi. :)

Selam kizlar,

konumu takip eden varmi bilmiyorum ama sansimi denemek istiyorum.

konularimi okuyan olduysa bilir pek kolay günler gecirmedim.

Neyse uzatmak istemiyorum konuya gireyim. Bu konuda bahsettigim Erkek kendi memleketimde bende yurtdisindayim.

Yarin Allah izin verirse Memleketime gidiyorum...

Kendisiyle irtibatimi kesmistim, cünkü istedigime emin degilim.
Sözlendim ayrildim baskasiyla ve o olay beni darmadagin etti, neyin dogru neyin yanlis oldugunu hicbirseyi bilmiyorum bi sonuca varamiyorum. Hayata bakis acim degisti.

Kendisi bir kac gündür beni ariyor, konusuyoruz öyle napiyosun nasilsin falan...
Dün yine aradi konusuyoruz dedim sen neler yaptin ( sinavlari falan vardi kurslara gidiyordu),
oda dediki sinavlarim falan bitti diplomami aldim, isten ciktim simdi 7. ayda gelisecek olaylara bagli durumum.
Nasil yani dedim. Bana dediki annemlere dedim kiz istemeye gidicez hazir olun. Ben bozuntuya vermedim, bana gicikligina söylüyor zannettim ( baskasini isteyecek falan diye düsündüm) .
Sonra bende hii ne güzel falan dedim bozuntuya vermedim. bana ne dese iyi: Evet .........(ismim) istemeye gelicez dedi. Nasil yani dedim? cok sasirdim.
Seni isticem Ailenden iste dedi. Yeter bu kadar dedi ne bu cektigim falan dedi gülerek..:)

Simdi kizlar ee ne güzel sevdigin degilmiydi falan diyeceksiniz ama bilmiyorum. Kafam cok karisik, elimden gelse hic gelmeyin falan diyecegim.
Ask sevgi bir yana onunla yillarca Evlilik hayali kuran ben, artik istemiyorum sanki cok karisigim..

Napicam ben :(

Insallah okuyan olurda bana yardimci olursunuz...

selam kizlaarrr...

2 hafta gecti memlekete gittim geldim. Olaylari kisaca anlatmak istiyorum.

Sevdigim insan beni 2 hafta boyunca zor durumda birakti. Sürekli takip altindaydim. Ne yapsam nereye gitsem görüyor biliyordu.
En sonunda Annem takip ettigini farketti.

Ilk gün Apartmana girdim. Apartmanin girisinde yerde kocaman bir yazi : Tarih ve Seni Seviyorum, by ömrüm ....
ben soookk odum. annem babam bana bakiyor. sanami bu yazi diye. Hic caktirmadim yok bana degil dedim. Zaten burada basladi. Benim zor durumda kalacagimi bildigi halde yapti.
Ailesini gönderdi, konusmaya istemeye. Ailem yok dedi.Haklilar. Ben memlekete gitmeden laf edilmeye baslamis. Yok oglan ben kaciricam kacicaz 5 yildir görüsüyoruz seviyoruz birbirimizi falan diye ortalik calkalaniyormus.
Annemlerin kulaginada gitmis.
Neyse ikinci kez geldiler bu defa babam konustu. Iste su anda böyle birsey söz konusu olamaz falan dedi.
Annesinin dedigide su: Oglum illa alacam diyor.

Simdi beni kendinden o kadar soguttuki, bir insan sevdigini bu kadar zor durumda birakirmi, milletin agzina laf verirmi?
cok gücüme gitti cok. Aileme laf gelmesini hicbirzaman istemedim. sagolsun basardi.

Ve ailem yok dedikten sonra bana gel kacalim dedi. Sadece 1-2 gün ortadan kayboluruz. ben adamlari ayarlarim arayi yaparlar. Sonra döneriz sen gitmeden yüzük takariz.
Akilli aniyor kendini. Bende dedim sen benden böyle birsey isteyeemezsin. Sana yakistiramadim.

Yani kizlar kisacasi görüsmeyi tamamen kestik. Galiba en iyiside bu oldu. Benim Adimi cikarmaya calisip Ailemi zor duruma soktu Ailesi.

Aslinda cok olay varda hangi birini anlaticam, aklimada gelmiyor su an, geldikce yazarim :)

selam kizlaarrr...

2 hafta gecti memlekete gittim geldim. Olaylari kisaca anlatmak istiyorum.

Sevdigim insan beni 2 hafta boyunca zor durumda birakti. Sürekli takip altindaydim. Ne yapsam nereye gitsem görüyor biliyordu.
En sonunda Annem takip ettigini farketti.

Ilk gün Apartmana girdim. Apartmanin girisinde yerde kocaman bir yazi : Tarih ve Seni Seviyorum, by ömrüm ....
ben soookk odum. annem babam bana bakiyor. sanami bu yazi diye. Hic caktirmadim yok bana degil dedim. Zaten burada basladi. Benim zor durumda kalacagimi bildigi halde yapti.
Ailesini gönderdi, konusmaya istemeye. Ailem yok dedi.Haklilar. Ben memlekete gitmeden laf edilmeye baslamis. Yok oglan ben kaciricam kacicaz 5 yildir görüsüyoruz seviyoruz birbirimizi falan diye ortalik calkalaniyormus.
Annemlerin kulaginada gitmis.
Neyse ikinci kez geldiler bu defa babam konustu. Iste su anda böyle birsey söz konusu olamaz falan dedi.
Annesinin dedigide su: Oglum illa alacam diyor.

Simdi beni kendinden o kadar soguttuki, bir insan sevdigini bu kadar zor durumda birakirmi, milletin agzina laf verirmi?
cok gücüme gitti cok. Aileme laf gelmesini hicbirzaman istemedim. sagolsun basardi.

Ve ailem yok dedikten sonra bana gel kacalim dedi. Sadece 1-2 gün ortadan kayboluruz. ben adamlari ayarlarim arayi yaparlar. Sonra döneriz sen gitmeden yüzük takariz.
Akilli aniyor kendini. Bende dedim sen benden böyle birsey isteyeemezsin. Sana yakistiramadim.

Yani kizlar kisacasi görüsmeyi tamamen kestik. Galiba en iyiside bu oldu. Benim Adimi cikarmaya calisip Ailemi zor duruma soktu Ailesi.

Aslinda cok olay varda hangi birini anlaticam, aklimada gelmiyor su an, geldikce yazarim :)

yazdıklarının hepsini okudum. benim ilişkimde nette başladı çok şükür ki karışık değil. Ama sana şöyle söyliyim aklın ve yüreğin aynı noktakı göstermiyorsa asla mutlu olamazsın daha 21 yaşındaymışsın ben de öyleyim. gerçekten yüreğin ve aklın onun doğru olduğunu düşünseydi sen ne yapar eder aileni ikna ederdin. Sen kendini düşün kafanı topla zaman ver kendine hiç olmadık zamanda belki de hayatının erkeğiyle tanışacaksın.. :)

yazdıklarının hepsini okudum. benim ilişkimde nette başladı çok şükür ki karışık değil. Ama sana şöyle söyliyim aklın ve yüreğin aynı noktakı göstermiyorsa asla mutlu olamazsın daha 21 yaşındaymışsın ben de öyleyim. gerçekten yüreğin ve aklın onun doğru olduğunu düşünseydi sen ne yapar eder aileni ikna ederdin. Sen kendini düşün kafanı topla zaman ver kendine hiç olmadık zamanda belki de hayatının erkeğiyle tanışacaksın.. :)

cok cok tesekkür ederim bana güc veriyorsunuz..:)

Back