Selam kizlar,
konumu takip eden varmi bilmiyorum ama sansimi denemek istiyorum.
konularimi okuyan olduysa bilir pek kolay günler gecirmedim.
Neyse uzatmak istemiyorum konuya gireyim. Bu konuda bahsettigim Erkek kendi memleketimde bende yurtdisindayim.
Yarin Allah izin verirse Memleketime gidiyorum...
Kendisiyle irtibatimi kesmistim, cünkü istedigime emin degilim.
Sözlendim ayrildim baskasiyla ve o olay beni darmadagin etti, neyin dogru neyin yanlis oldugunu hicbirseyi bilmiyorum bi sonuca varamiyorum. Hayata bakis acim degisti.
Kendisi bir kac gündür beni ariyor, konusuyoruz öyle napiyosun nasilsin falan...
Dün yine aradi konusuyoruz dedim sen neler yaptin ( sinavlari falan vardi kurslara gidiyordu),
oda dediki sinavlarim falan bitti diplomami aldim, isten ciktim simdi 7. ayda gelisecek olaylara bagli durumum.
Nasil yani dedim. Bana dediki annemlere dedim kiz istemeye gidicez hazir olun. Ben bozuntuya vermedim, bana gicikligina söylüyor zannettim ( baskasini isteyecek falan diye düsündüm) .
Sonra bende hii ne güzel falan dedim bozuntuya vermedim. bana ne dese iyi: Evet .........(ismim) istemeye gelicez dedi. Nasil yani dedim? cok sasirdim.
Seni isticem Ailenden iste dedi. Yeter bu kadar dedi ne bu cektigim falan dedi gülerek..:)
Simdi kizlar ee ne güzel sevdigin degilmiydi falan diyeceksiniz ama bilmiyorum. Kafam cok karisik, elimden gelse hic gelmeyin falan diyecegim.
Ask sevgi bir yana onunla yillarca Evlilik hayali kuran ben, artik istemiyorum sanki cok karisigim..
Napicam ben
Insallah okuyan olurda bana yardimci olursunuz...