ayyy cnm kiyamam ben sana
tam aynisi degil ama bende internet aski diyebilirim. eger onu seviyorsan neden nisanlandin ki? kafani karistirmak istemem ama keskelerle yasamak istermisin? acikcasi ben istememama yinede hayirlisi.
insallah rabbimden en icten dileyerek nisanlinla mutlu olursun cnm.
sevgilerle
cnm eger seni gercekten seviyorsa yapar inan bana kendim yasadim bu durumu :)
Canım inşallah ailen kabul eder sevdiğin kişi ile mutlu olursun. Çocuk gerçekten seviyor bak senin için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sen de mücadele et. Ailen senin mutsuz olmanı istemez ne kadar sevdiğini anlat onlara. İnşallah birgün sevdiğim kişi ile evlendim çok mutluyum diye yazdığını görürüm. Ben sevdiğim kişi ile ayrıyım ve sanırım dönüşü yok, bunu yazmak bile canımı acıtıyorİnşallah mutlu olursun.
nişanlın belki şu an kötü hissediyordur vs..ama onun için de kötü olacaktı eğer devam etseydiniz..yani sonuçta sen başkasını severek nişanlınla evlenseydin asıl o zaman her şey daha kötü olurdu..çok sevindim açıkçası güzel gelişmeler var sanırım..demek o da sevmiş seni ya..bak bırakmamış peşini..herkese de söylemiş...inşallah hayırlı olur her şey hakkınızda...
cnm eger seni gercekten seviyorsa yapar inan bana kendim yasadim bu durumu :)
izleyelim görelim diyormusum :)
Insallah bakalim birazda o caba göstersin
canım ya üzüldüm ama sonra olanları okuyunca da çok mutlu oldum :) Allah tamamına erdirir inşAllah..bu arada şu an kaç yaşındasınız..
tsk ederiyorum insallah:) su an 21 yasindayim
Ne umdum ne buldum yaaaaHiç böyle tahmin etmemiştim.
Sana dua edeceğim canım.Rabbim hakkında hayırlı olanı versin.O 'ol'dedikten sonra her şey olur.
Selam arkadaslar bende sizinle birseyler paylasmak istiyorum.
Kavusamadigim askim ve benim hikayemiz...
Yil 2008 o Zamanlar Internetimiz yeni acilmisti.Ben tabiki Merakli bir sekilde chat sayfalarina girip yazisiyordum. Ama öyle hepsi bir günlüktü ertesi gün unutuluyordu:)
Yine o zamanlar kuzenim bir sayfa acmis ve tanidiklar akrabalar köylüler vs. o sayfada bulusup yazisiyorduk. Kiz erkek karisik cogu birbirini taniyordu.
Bende kuzenimin sayfasi diye girmeye basladim.
Öyle hepbirlikte yazisirken, biri dikkatimi cekti. Bi görecektiniz havalimi havali artist gibi yazmalar.Dedim Allahim bu oglan gercekten cok yakisikli karizmatik fln olmasi gerekirki boyle yaziyor. Neyse bi arkadastan MSN adresini istedim. Vermedi:)
Sonra tabiki dayanamayip kendisi ekledi beni.
Ondan sonra konusmaya basladik. Bende bir heycan bir heycan,ne varsa sanki :) Sunuda ekemek istiyorumki, öyle cok yakisikli karizmatik falan degildi. Sadece etkilemeyi biliyordu.
ÖYle böyle derken haftalar gecti biz hergün yazisiyoruz. Numaralarimizi fln degistik. Ama dalga geciyoruz birbirimizle. Yani öyle zaman gecsin diye.
Yaz geldi izine gittik ailemle. Kendisi Antalyadaydi ve gelmedi. Memleketimize. Cok üzülmüstüm o zamanlar. dedim olamaz resmen kandirmis beni.
3 Hafta sonra döndüm Almanyaya..Konusmadim küstüm ettim.
Birde görüstügüm ilk erkekti.Ondan önce hicbir erkekler görüsmüslügüm konusmuslugum olmadi. Neyse hemen kandim ben tabiki. Öyle böyle derken bir Yili daha devirdik
Yil 2009 oldu Yine izine gittik, ama ben izinden önce görüsmek istemedigimi söylemistim ona.
Kendime bir hat aldim. Dayanamadim ve aradim. Sehir disindaymis 2 güne gelecekmis. Ben inanmadim. Kaldigi yeri ögrenmistim. Kapisina kadar gittim:)
Gercekten kimse yoktu.
neyse geldi kendisi beni bir dügünde gördü ve aradi. Illa bulusalim görüselim. Ben olmaz yanliz cikamam ailem izin vermiyor dedim.
Plan kurdu iste gece bulusalim fln dedi ASLA olmaz dedim. Keske demeseydim :) .... ve ben gece evden ciktim annemler yatinca.
Ne cesaretttt Allahim 3 gece yaptim bunu ben. Simdi diyorum kendi kendime kim yapar tanimadigi görmedigi bir erkekle hemde....
CIktim disariya gizlice ayakkabilarimi bile giyemedim apartmanda duyulmasin diye merivenleri bi inisim var sanarsinizki kovalaniyorum:)
O AN GELDI...ALlahim benim kalp atislarim fena oldu. BIr baktim karsimda. Gözümün icine bakiyor. Off nasil titredim heycandan.
Kendiside ayni sekilde:):) Konusamadi bile benimle...Sadece dolastik konusmaya calistik :)
ISTE O AN VURULDUM ONA....
o günden sonra beni her dakika aramaya yazmaya basladi. ve 2 defa daha bulustuk. gizli tabiki...Asik olduk birbirimize deli gibi.
Ailemle tanismak istedi. Ailem onu bana uygun görmedi. Yikilmistim...Sanki herseyimi elimden almislardi...
Iznimin bittigi gün bende bitmistim. Ailem arabayla ben ucakla döndüm. Ucaga binmek bu kadarmi zor gelir insana..bir yanda telefonda agliyoruz ikimizde bir yandanda ucagimi bekliyorum.
Ayni sene tekrar gitme sansim oldu Memleketime ve bir haftasonu gittim...Annemlere yine yalan söylemistim....Ah aptal kafam...
Seminerim var sehir disina cikiyorum diye Türkiyeye ucmustum!!!
2 coook güzel gün gecirdik. Dolu dolu yasadik birlikte gecen 48 saatimizi..BIzden baska kimse yoktu sanki dünyada....
Sunuda söylemek istiyorumki, bana dokunmadi..dokunamadi... Ben sana kiyamamki dedi...sadece izledi beni uyurken:)
Gurur duymustum onunla ve o an gercekten anladim. onunda beni cok sevdigini...
Sabah uyanamadik ucagimi kaciriyordum az kalsin. Düsünün yani ucagimi kacirsam belki hersey ortaya cikacakti....
Neyse evden nasil ciktiigimizi hatirlamiyorum bile o korkuyla...
Son anda yetistik. Ayni Filmlerdeki gibiydi:)
Ayrilik vakti geldiginde, gözlerim coktan sismis bir vaziyetteydi aglamaktan. Durduramiyordum gözyaslarimi...Sanki canimdan can kopuyordu...
Icime dogmus sanki bir daha göremeyecegim.....
Ama gitmek zorundaydim..ve gittim...
O Gün bugündürde göremedim. Ailem istemedi onu. Bende aileme karsi gelemedim. Daha dogrusu korkagim, ailemi cok fazla zorlasam belki evet diyeceklerdi ama Annem bana eger onunla görüsürsen Hakkimi helal etmem demisti birkere.
Savasmayi göze alamadim ve ayrildik....
Yil 2012 oldu...Ben hala ona Asigim onu deliler gibi seviyorum AMA bir baskasiyla Nisanliyim.
Nasil oldu hala anlam veremiyorum.
Askim Birtanem benim yaziyor bana ariyor ne olur dön diyor Nisani at diyor, ne olursa olsun diyor. Ben Sensiz olamiyorum diyor.
Yasayan bir ölüyüm su an. Bir yandan nisanlim bir yandan Sevdigim. Nisanlim beni cok seviyor, beni birakamazsin. Sennsiz yapamam öldürürm kendimi diyor. Evleneceksin benimle diyor...Ve cok az bir süre sonra dügünümüz olacak.
Cikmazdayim...
ALLAH KIMSEYE BÖYLE BIR ACI VERMESIN.
INSALLAH HERKES SEVDIGINE KAVUSUR..VE MUTLU OLUR.
ne diyebilirim kiaynısını yaşadım bende.. bizde internetten tanısmıstık .. ocak 2009 da konuşmaya başladık 26 nisanda sevgili olduk .. o samsunda yaşıyor ben antalyada.. buraya geldiler tatile ailesiyle tanıstım ailemle tanıstı ailelerimiz bile tanıstı birbirleriyle.. ve yıl 2012 oldu ben hala ona aşığım hala onu deliler gibi seviyorum ... o benim ilk ve son aşkım .. ondan başkasıyla yapamam .. yol yakınken kalbini dinle bence..
Selam kizlar,
konumu takip eden varmi bilmiyorum ama sansimi denemek istiyorum.
konularimi okuyan olduysa bilir pek kolay günler gecirmedim.
Neyse uzatmak istemiyorum konuya gireyim. Bu konuda bahsettigim Erkek kendi memleketimde bende yurtdisindayim.
Yarin Allah izin verirse Memleketime gidiyorum...
Kendisiyle irtibatimi kesmistim, cünkü istedigime emin degilim.
Sözlendim ayrildim baskasiyla ve o olay beni darmadagin etti, neyin dogru neyin yanlis oldugunu hicbirseyi bilmiyorum bi sonuca varamiyorum. Hayata bakis acim degisti.
Kendisi bir kac gündür beni ariyor, konusuyoruz öyle napiyosun nasilsin falan...
Dün yine aradi konusuyoruz dedim sen neler yaptin ( sinavlari falan vardi kurslara gidiyordu),
oda dediki sinavlarim falan bitti diplomami aldim, isten ciktim simdi 7. ayda gelisecek olaylara bagli durumum.
Nasil yani dedim. Bana dediki annemlere dedim kiz istemeye gidicez hazir olun. Ben bozuntuya vermedim, bana gicikligina söylüyor zannettim ( baskasini isteyecek falan diye düsündüm) .
Sonra bende hii ne güzel falan dedim bozuntuya vermedim. bana ne dese iyi: Evet .........(ismim) istemeye gelicez dedi. Nasil yani dedim? cok sasirdim.
Seni isticem Ailenden iste dedi. Yeter bu kadar dedi ne bu cektigim falan dedi gülerek..:)
Simdi kizlar ee ne güzel sevdigin degilmiydi falan diyeceksiniz ama bilmiyorum. Kafam cok karisik, elimden gelse hic gelmeyin falan diyecegim.
Ask sevgi bir yana onunla yillarca Evlilik hayali kuran ben, artik istemiyorum sanki cok karisigim..
Napicam ben
Insallah okuyan olurda bana yardimci olursunuz...
canım beniim öncelikle darısı başıma diyorum ve şunları söylemek istiyorum.. senin kafan çok karışmış kafanı dinle öncelikle bikaç gün mümkünse onunla iletişimi kes ve düşün zaman bol ama eğer hala sevmiyorsan evlilik yapmak gibi bi hataya düşmezsin .. yani düşünmen şart.. ama gördüğm kadarıyla çocuk seni seviyor..
tsk ediyorum zaman ayirip okudugun icin. bu kadar hizli bir cevap beklemiyordum:)
Sevindim.
evet düsünüyorum zaten ama hicbir sonuca varamiyorum.
Herseyden cok sevdigim insan ben istemeye gelecek ve ben yani kendime inanamiyorum gelmesini istemiyorum.
Hayirlisi düsünmeye devam ediyorum....Rabbim bana en dogru karari vermemde yardimci olacaktir...
biz şu anda tartıştık ve beni faceden silip engelledi .. bak iyi düşün canım .. çok iyi düşün şuanda moralim bozuk pek birşey yazamıyorm kafamı topladığmda sana yardımcı olmaya çalışacağm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?