- 29 Ekim 2015
- 11
- 1
- 86
- 35
- Konu Sahibi akiltalari
-
internetten kozmetik alışverişi yasaklanmış.Paranız boşa gider.
Geçen sene sanırım yasaklanmıştı.yOKSA GERİ ALINDI DA BENİM Mİ HABERİM YOK ?Ne zaman
Geçen sene sanırım yasaklanmıştı.yOKSA GERİ ALINDI DA BENİM Mİ HABERİM YOK ?
Peki hangi site bende ona bakayımCanım ben de internetten alıyorum. Hatta benim aldığım sitede şu an indirim vardı. Benim aldığım sitede satış çok olduğu için ürünler bitiyor ve hemen yenileniyormuş. Ben de ilk aldığımda tereddüt etmiştim ama güzel geldi ürünler.
Aaa ne zaman , neden yasaklanmış ?internetten kozmetik alışverişi yasaklanmış.Paranız boşa gider.
Sadece yurtdışından alışveriş yasaklanmış .Sanırım bazı kozmetik satan firmalar şikayette bulunmuş...Aaa ne zaman , neden yasaklanmış ?
Teşekkürler ama alacağım ürünler belli :)Merhaba kızlar internetten greenland markasından alisveriş yapmanızı tavsiye ederim ürünler ayrıca muhteşem
kızlar siteye yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var . internetten yüklü bir dermokozmetik alışverişi yapıcam ama o da ilk defa :) . son kullanma tarihi nasıl gelir korkuyorum. kullandığınız güvenilir siteler varmı. farmasağlık diye bi site en ucuzu ama o konuda da görüş rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?