- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Özel mesaj attımCanım bana ulaşır mısın
900 km var şu anda şube ile aramda ve telefonu açıyorlar. Belki 50 defa arasfımŞubeye gidip teslim alamıyor musunuz?
Vermeyebilirler çünkü kimliğe bakıp teslim ediyorlarMemleketten biri alip size tekrar kargolayamaz mi?
Kimse yok ki. Olsa. Annem babam yanımızda. Kardeşim de yok.Memleketten biri alip size tekrar kargolayamaz mi?
Mesajın altında şahsen başvurun diye yazıyor. Sanırım ptt kargo vermiyorVermeyebilirler çünkü kimliğe bakıp teslim ediyorlar
Verirler alınıyor... benim bazı kargolarımı babam almıştı. Veya başkabirisi.. konuşun alsnVermeyebilirler çünkü kimliğe bakıp teslim ediyorlar
Kimse yok ki. Bir anne babam var. Onlar da yanımızda.Kardesş amca dayı yok. İki teyzem ve kuzenler başka ilde.Verirler alınıyor... benim bazı kargolarımı babam almıştı. Veya başkabirisi.. konuşun alsn
Komşu falan da mı yok ? Hemen şubeden alıp direk size gönderse.Kimse yok ki. Bir anne babam var. Onlar da yanımızda.Kardesş amca dayı yok. İki teyzem ve kuzenler başka ilde.
bir yakınınız teslim alsın kimlik fotokopinizi atın kendisine.Meşhur ikinci el bebek ürünleri sitesinden oyun halısı aldım. Aldığım an kendi memleketimizdeydik ama öğretmenleri geri çağırınca acilen çalıştığımız yere döndük. Aldığım ürün oraya kargolanmıştı. Ptt kargodan mesaj geldi. Geldik bulamadık diye. Ben de şubeyi ararım bulunduğum ile yönlendirme isterim dedim. Ne mümkün. Belki 100 defa aradım açan yok. En son aldığım bayana mesaj yazdım. Elimizde olmayan sebeple döndük,ürün size dönecek, karşı ödemeli bana tekrar kargolayabilir misiniz dedim.Alıcı ödemeliydi 14 TL, onu da hesabınıza eft yapayım hemen kusura bakmayın dedim. Kadın cvp yazmış, beni ilgilendirmez, bana iade edilen kargonun peşinde koşamam, teslim de alamam, 14 TL kargo parasını da bi şekilde ödeyin. Teslim aiamadığım kargonun parasını nasıl ödeyeceğim dedim. Ben de teslim almam, kaybolur gider dedi. O zaman siteden ürünü aldım diye onay vereyim 14 TL kargo parası olsun, kalan parayı bi şekilde eft yapın dedim.Ona da hayır dedi. Kalan parayı eft yapmaya vakti yokmuş. Ptt kargoyu arıyorum ses yok. Ürün ona dönecek bir şekilde.
Başkası varsa bi tanıdık ona aldırın. Benim kargolarımı eşim kardeşim alıyodu sorun olmadı.Meşhur ikinci el bebek ürünleri sitesinden oyun halısı aldım. Aldığım an kendi memleketimizdeydik ama öğretmenleri geri çağırınca acilen çalıştığımız yere döndük. Aldığım ürün oraya kargolanmıştı. Ptt kargodan mesaj geldi. Geldik bulamadık diye. Ben de şubeyi ararım bulunduğum ile yönlendirme isterim dedim. Ne mümkün. Belki 100 defa aradım açan yok. En son aldığım bayana mesaj yazdım. Elimizde olmayan sebeple döndük,ürün size dönecek, karşı ödemeli bana tekrar kargolayabilir misiniz dedim.Alıcı ödemeliydi 14 TL, onu da hesabınıza eft yapayım hemen kusura bakmayın dedim. Kadın cvp yazmış, beni ilgilendirmez, bana iade edilen kargonun peşinde koşamam, teslim de alamam, 14 TL kargo parasını da bi şekilde ödeyin. Teslim aiamadığım kargonun parasını nasıl ödeyeceğim dedim. Ben de teslim almam, kaybolur gider dedi. O zaman siteden ürünü aldım diye onay vereyim 14 TL kargo parası olsun, kalan parayı bi şekilde eft yapın dedim.Ona da hayır dedi. Kalan parayı eft yapmaya vakti yokmuş. Ptt kargoyu arıyorum ses yok. Ürün ona dönecek bir şekilde.
Yok ya. Kimse yok. Bi de bizim eve uzak bir kargo. Kimse uğraşmazKomşu falan da mı yok ? Hemen şubeden alıp direk size gönderse.
Evet düşüyor ne yazık kiSitede onay vermeseniz de bir müddet sonra otomatik düşüyor mu parası sizden
o şubeyi arıyorum direkÜrünün gittiği şehirdeki ptt şubesi mı açmıyor telefonunuzu yoksa ptt genel merkezi mi arıyorsunuz açılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?