İnsüline Bağlı Kıllanma

papatya2507

Doruk'um herşeyim
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
1.562
17
37
Merhaba hanımlar,
Bendeki aşırı kıllanma sonucu 2005 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakült.gittim. Doktor bir sürü testler sonucunu beni Endr.bölümüne yönlendirdi.İnsülinde referans ağırlığı 0-30 iken benim değerim 28,6 çıktı..Endr.gittim onlarda testler yaptırdı sana ilaç vermeye gerek yok dedi..Çok rahatsız olduğum için bende lazere gitmeye başladım 1 yılı geçti gideli..Azda olsa sonuç alamadım. Acaba hormonel sorun mu var diye düşündüm..Tekrar dr. gitmeyi düşünüyorum. Böyle bir durumda olan var mı acaba???

merhaba aynı kıllanma bende ve kardeşimdede var ben gitmedim endokrine tedavi için gitmem geekiyor ama kardeşim bir yıldır tedavi görüyor endokrinde ondaki problem böbrek üstü bezlerinde kendiliğinden insülin üretimi olduğu için kıllanma söz konusu ve polikistik over var her iki rahatsızlıkta kıllanmaya yol açarmış şimdi ilaç kullanıyor ama ilaçlarla birlikte lazer tedavi fayda eder diyorlar bence iyice bir araştır tedaviye ne kadar erken başlarsan okadar faydalı olur diyorlar .

merhaba aynı kıllanma bende ve kardeşimdede var ben gitmedim endokrine tedavi için gitmem geekiyor ama kardeşim bir yıldır tedavi görüyor endokrinde ondaki problem böbrek üstü bezlerinde kendiliğinden insülin üretimi olduğu için kıllanma söz konusu ve polikistik over var her iki rahatsızlıkta kıllanmaya yol açarmış şimdi ilaç kullanıyor ama ilaçlarla birlikte lazer tedavi fayda eder diyorlar bence iyice bir araştır tedaviye ne kadar erken başlarsan okadar faydalı olur diyorlar .

aynı sorun ben de de var. böbrek üstü bezlerim ve pko kortizon kullandım bi dönem daha da arttı. en ii tedavi kilo vermek ben lazere de başladım memnunum şu an

Bende kilo sorunu felanda yok..Çalıştığım için dr bir türlü gidemiyorum..1 günlük iş değil çünkü birçok tesler vs. yapılıyor aslında güzel bir şey tabiii sağlığımıza bile vakit ayıramıyoruz..

X