• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insülin direnciyle mücadele

Ben ilacı 6 ay sonra bıraktım çünkü çok kotu oluyordum kusura bakmayin ama tuvaletten cikamiyordum. Ben yaglara yeni basladim 20 gun kullandim kan verdim ve lh degerim 8den 2ye dustu cok iyi geldigini dusunuyorum size ozelden birsey yazicam bakarmisiniz?
geçmiş olsun sizi bayağı etkilemiş.
peki doktora sorarak mı bıraktınız benim doktorum ömür kullanacaksın dedi o nedenle ben bırakmaya cesaret edemiyorum tamam özele bakıyorum

İnsulin direnci olduğunu nasil anladiniz?
Ben avrupadayim ve burda doktorlar insulin direncini genelde yalanliyor... yalanlamak değilde sadece 00,1% kişide olduğunu söylüyorlar

İnsulin direnci olduğunu nasil anladiniz?
Ben avrupadayim ve burda doktorlar insulin direncini genelde yalanliyor... yalanlamak değilde sadece 00,1% kişide olduğunu söylüyorlar
endokrin bölümüne gidiyorsunuz testler yapılıyor açlık tokluk kan şekeri Homa testi...vs neticeye göre veriliyor
hangi doktorlar yalanlıyor merak ettim paylaşırsanız araştırayım

geçmiş olsun sizi bayağı etkilemiş.
peki doktora sorarak mı bıraktınız benim doktorum ömür kullanacaksın dedi o nedenle ben bırakmaya cesaret edemiyorum tamam özele bakıyorum
Tabiki zaten benim insulim direncim yoktu tsh 2ydi. Doktor genede pko icin ve zayiflamam icinn vermisti hapi ama yan etki yaptigini soyledim ve zayiflamistim o yuzden birakmama izin verdi.

Tabiki zaten benim insulim direncim yoktu tsh 2ydi. Doktor genede pko icin ve zayiflamam icinn vermisti hapi ama yan etki yaptigini soyledim ve zayiflamistim o yuzden birakmama izin verdi.
anlıyorum bende başlarda zayıfladım daha sonra biraz aldım kilo sabit bir yerde kaldı şimdi

endokrin bölümüne gidiyorsunuz testler yapılıyor açlık tokluk kan şekeri Homa testi...vs neticeye göre veriliyor
hangi doktorlar yalanlıyor merak ettim paylaşırsanız araştırayım

Benim prolaktin sorunum olduğu icin zaten endokrinde tedavi görüyorum. Benim doktorum insulin direncinin metabolik sendronomun bir yanetkisi oldugunu acikladi- ve sadece beslenme ve spor ile ortadan kalkacağını söyledi. Benim beslenmem zaten aşırı iyi- spor desen zaten haftada 6 kere yapıyorum. Daha fazlasi mümkün değil. Ben galiba trde bir doktorla görmüşsem fena olmaz

Benim prolaktin sorunum olduğu icin zaten endokrinde tedavi görüyorum. Benim doktorum insulin direncinin metabolik sendronomun bir yanetkisi oldugunu acikladi- ve sadece beslenme ve spor ile ortadan kalkacağını söyledi. Benim beslenmem zaten aşırı iyi- spor desen zaten haftada 6 kere yapıyorum. Daha fazlasi mümkün değil. Ben galiba trde bir doktorla görmüşsem fena olmaz
evet haklısınız beslenme ve sporla iyileşiyor ancak polikistikover gibi rahatsızlığı olan hastalara ve daha önce bahsettigim testlerin sonucunun yüksek olması durumunda zayıflamayı kolaylaştırmak için ilaç veriyorlar sizin pko ve kilo gibi bir sorununuz yoksa endişelenmeyin derim

birkaç gündür dans ediyorum
beslenmemede dikkat ediyorum ama kilo kaybım olmadı
sanırım yürüyüş daha iyi geliyor

birkaç gündür 40 dakika yürüyüş yapıyorum kendimi huzurlu hissediyorum
insülin direncimiz olduğu için göbeğimiz var bir çözüm buldunuz mu
ben şekersiz hayata geçmiştim sıkılaşmıştı son günlerde tekrar tatlı tüketmelerim oldu artık yeniden başlayacağım

Back