- 25 Şubat 2013
- 24
- 31
- 23
- Konu Sahibi mellissa55
-
1.73 eski konusunda öyle yazmış.50 kilo az mı geliyo sana? 1,80 falan mısın?
Evet üstte ki üyenin de dediği gibi 1.73 zaten suan 48 kiloyum cirpi gibi bir seyim yani50 kilo az mı geliyo sana? 1,80 falan mısın?
Evet üstte ki üyenin de dediği gibi 1.73 zaten suan 48 kiloyum cirpi gibi bir seyim yani
Dogru diyorsunuz zaten daha once danistigim aile hekimi de ayni seyi soylemisti suan 48im bi 50 olsam sükredicem allahtan bi saglik sorunumda yok ama disaridan gelen yorumlar moralimi bozuyor cok o yuzden bi 52 falan olmak istiyorumBen 1,65e 44üm 3-4 daha versem mi düşünüyorum
Bence boy kilo iyi 50 de kal
Kilo görsel açıdanda sağlık açısındanda iyi değil.
Dogru diyorsunuz zaten daha once danistigim aile hekimi de ayni seyi soylemisti suan 48im bi 50 olsam sükredicem allahtan bi saglik sorunumda yok ama disaridan gelen yorumlar moralimi bozuyor cok o yuzden bi 52 falan olmak istiyorum
Ay ne güzel dedinizDışarıya pek takma kafana , banada ayy kilo ol ölüceksin diyolardı biara 65e çıktım o kilo al diyenler aaa kilo olmışsın ver ver dediler sonra yine zayıfladım şimdi hala kilo al diyolar :)
Milletimiz kilo manyağı alırsın ver verirsin al derler.
Etli butlu kadında elbise güzel durmaz zayıf okunca kalıp duruyo üstünüzde.
Kiloluluysa muhakkak hastalık vardır. Yağ iyi değil.
Değerlerin yerindeyse kiloyu sorun etme.
Demir vs.
Yaşın kaç ?
Demir,tiroit sorununuz yoksa kafaya takmayın benim erkek kardeşimde 1.88 boyunda şuan 56 kg bir ara kilo aldı çok sevinmişti ama şimdi yine 56 ya düştü yine.Ay ne güzel dedinizCidden insanlar boyle seyler de ay kilo al kilo ver demeye falan pek bir meraklilar sanki kendileri 90 60 90 gibi Bütün testleri yaptirdim hic bir problem yok, 18 yasindayim
Ay ne güzel dedinizCidden insanlar boyle seyler de ay kilo al kilo ver demeye falan pek bir meraklilar sanki kendileri 90 60 90 gibi Bütün testleri yaptirdim hic bir problem yok, 18 yasindayim
Tesekkürler yorumunuz icinArtık boyun vücudun oturmuştur. Kilo değişikliği çatlak olarak dönebilir.
Sen keyfine bak
Allaha sükür hic bir sorun yok bende bi ara ala ala iki kilo aldim onu da verdim hemenDemir,tiroit sorununuz yoksa kafaya takmayın benim erkek kardeşimde 1.88 boyunda şuan 56 kg bir ara kilo aldı çok sevinmişti ama şimdi yine 56 ya düştü yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?