• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsülin Direnci :(

mellissa55

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
24
31
23
merhabalar, ben gecen mart ayinda kilo almak icin diyetisyene gitmistim ve 48 kilodan 50 kiloya ciktim canim diyetistenim oyle agir bir liste hazirlamisti ki insülin direnci tahlilinde degerlerim 2,8 cikti (normal aralik degeri 0-2,5) sonra birakmak zorunda kaldim ve gecen gun tekrar diyetistene gittim ve yine test yapildi, sonuclari simdi aldim bu seferde 2,6 cikmis en fazla 2,5 olmasi gerekirken. Ya acayip sinirlerim bozuldu insülin direncini arastiriyorum kilo aldiriyormus surekli acikma hissi falan bence hic biri yok, aksine kilo almaya calisiyorum ama insülin direncim var hala :( e kilo almak icin de cok yemem lazim, bu seferde insülin artacak... bu hafta doktora gidecegim ama size de tanismak istedim 2,6 kilo almama engel midir acaba cok moralim bozuk :(

Ben 1,65e 44üm 3-4 daha versem mi düşünüyorum
Bence boy kilo iyi 50 de kal
Kilo görsel açıdanda sağlık açısındanda iyi değil.
Dogru diyorsunuz zaten daha once danistigim aile hekimi de ayni seyi soylemisti suan 48im bi 50 olsam sükredicem allahtan bi saglik sorunumda yok ama disaridan gelen yorumlar moralimi bozuyor cok o yuzden bi 52 falan olmak istiyorum

Dogru diyorsunuz zaten daha once danistigim aile hekimi de ayni seyi soylemisti suan 48im bi 50 olsam sükredicem allahtan bi saglik sorunumda yok ama disaridan gelen yorumlar moralimi bozuyor cok o yuzden bi 52 falan olmak istiyorum

Dışarıya pek takma kafana , banada ayy kilo ol ölüceksin diyolardı biara 65e çıktım o kilo al diyenler aaa kilo olmışsın ver ver dediler sonra yine zayıfladım şimdi hala kilo al diyolar :)

Milletimiz kilo manyağı alırsın ver verirsin al derler.

Etli butlu kadında elbise güzel durmaz zayıf okunca kalıp duruyo üstünüzde.

Kiloluluysa muhakkak hastalık vardır. Yağ iyi değil.

Değerlerin yerindeyse kiloyu sorun etme.
Demir vs.
Yaşın kaç ?

Dışarıya pek takma kafana , banada ayy kilo ol ölüceksin diyolardı biara 65e çıktım o kilo al diyenler aaa kilo olmışsın ver ver dediler sonra yine zayıfladım şimdi hala kilo al diyolar :)

Milletimiz kilo manyağı alırsın ver verirsin al derler.

Etli butlu kadında elbise güzel durmaz zayıf okunca kalıp duruyo üstünüzde.

Kiloluluysa muhakkak hastalık vardır. Yağ iyi değil.

Değerlerin yerindeyse kiloyu sorun etme.
Demir vs.
Yaşın kaç ?
Ay ne güzel dediniz :KK45: Cidden insanlar boyle seyler de ay kilo al kilo ver demeye falan pek bir meraklilar sanki kendileri 90 60 90 gibi :63: Bütün testleri yaptirdim hic bir problem yok, 18 yasindayim :KK16:

Ay ne güzel dediniz :KK45: Cidden insanlar boyle seyler de ay kilo al kilo ver demeye falan pek bir meraklilar sanki kendileri 90 60 90 gibi :63: Bütün testleri yaptirdim hic bir problem yok, 18 yasindayim :KK16:
Demir,tiroit sorununuz yoksa kafaya takmayın benim erkek kardeşimde 1.88 boyunda şuan 56 kg bir ara kilo aldı çok sevinmişti ama şimdi yine 56 ya düştü yine.

Arkadaşlar bende bir pcos luyum bebiş istediğimde doktor insülin direnci testi yaptırdı
insülin direnci :2
açlık kan şekeri :88
insülin : 9,94

Çıktı amaa anlayamıyorumm kızlar bilginizce fikirr verirmisiniz ?

Back