İnsülin direnci ve kilo problemi

jane eyre_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
1.104
1.908
133
Arkadaşlar merhaba, 1.64 boyum son zamanlarda artan kilo problemim (68 kg oldum)sonucu tahlil yaptırdım ve insülin direnci çıktı yine, yine diyorum bundan daha evvel de aslında vardı ama o zaman kolay kırmıştım ama şimdi gerçekten kilo alımım fazlasıyla süratli ilerliyor ve bu durumdan çok muzdaribim, önünü alamamaktan korkuyorum.

Reformere başlamıştım 12 seansı bitirdim şu an ara verdim ama bu yüzden vücudum sarkık değil öyle hala 38 bedene girebiliyorum, tabi her 38 bedene değil.Benim sorum şu bu insülini kırabilmem için diyetisyenle çalışmam gerekir mi sizce ya da neler yapabilirim, tatlıyı kestim, ilaç da kullanıyorum ama 3 hafta oldu gram vermedim ve umutsuzluğa düştüm açıkçası.Önerileriniz bekliyorum.

Tiroit hormonlarınıza da bakıldı mı? İnsülin direnci dışında o da kilo verememeye neden oluyor.

Bende de insülin direnci var.İlaç sayesinde sekiz kilom gitti.Aslında ilaçla birlikte diyet de yapsaydım daha çok giderdi ama zaten normalde de diyet yapacak kadar çok yemiyordum

Bende de insülin direnci var.İlaç sayesinde sekiz kilom gitti.Aslında ilaçla birlikte diyet de yapsaydım daha çok giderdi ama zaten normalde de diyet yapacak kadar çok yemiyordum
Bu ilaclar kilo yapıyor diye duymuştum bide nerde tahlil yaptırdınız hangi bölüm

68 kilo ile 38 bedene girebiliyorsan sıkıntı yok bence.
40 beden bile iyi bana kalırsa.

Bende de insülin direnci var diyetisyene gittiğim halde kilo aldım sonra bıraktım 3 ay şimdi tekrar gidiyorum 2 kilo verdim bakalim artık ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…