İNSÜLİN DİRENCİ+PKO+ 13 HAFTALIK GEBELİK

Sitareem

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
48
50
18
KIZLAR HERKESE MERHABA . BEN İNSÜLİN DİRENCİ VE PKO HASTASIYIM. ŞU ANDA DA 13 HAFTALIK GEBEYİM. ANNEMDE DE ŞEKER OLDUGU İÇİN BASTAN BERİ EVDE KENDİM ŞEKERİMİ KONTROL EDİYORUM. İLK ÜÇ AY GLİFOR KULLANDIM SIKINTI OLMADI ŞEKER ANLAMINDA FAKAT DOKTORUM ŞİMDİ BIRAKTIRDI VE BU ARALAR DÜZENSİZLEŞMEYE BAŞLADI GİBİ. DÜN SABAH PORTAKAL SUYU ÖĞLEN PATATES VE AKSAM DA BİR PAKET CİPS YEMİŞTİM VE SONRA VÜCUDUM TİTREMEYE BASLAYINCA ŞEKERİMİ ÖLÇTÜM. ÖNCE 148 SONRA 192 SONRA 132 FİLAN CIKTI. BEBEĞİME BİR SEY OLMASINDAN KORKUYORUM. BÖYLE YÜKSELMESİ BEBEĞİME BİR SEY YAPMIS MIDIR. KONTROLÜME DAHA COK VAR KORKUYORUM LÜTFEN CEVAP VERİR MİSİNİZ:(

KIZLAR HERKESE MERHABA . BEN İNSÜLİN DİRENCİ VE PKO HASTASIYIM. ŞU ANDA DA 13 HAFTALIK GEBEYİM. ANNEMDE DE ŞEKER OLDUGU İÇİN BASTAN BERİ EVDE KENDİM ŞEKERİMİ KONTROL EDİYORUM. İLK ÜÇ AY GLİFOR KULLANDIM SIKINTI OLMADI ŞEKER ANLAMINDA FAKAT DOKTORUM ŞİMDİ BIRAKTIRDI VE BU ARALAR DÜZENSİZLEŞMEYE BAŞLADI GİBİ. DÜN SABAH PORTAKAL SUYU ÖĞLEN PATATES VE AKSAM DA BİR PAKET CİPS YEMİŞTİM VE SONRA VÜCUDUM TİTREMEYE BASLAYINCA ŞEKERİMİ ÖLÇTÜM. ÖNCE 148 SONRA 192 SONRA 132 FİLAN CIKTI. BEBEĞİME BİR SEY OLMASINDAN KORKUYORUM. BÖYLE YÜKSELMESİ BEBEĞİME BİR SEY YAPMIS MIDIR. KONTROLÜME DAHA COK VAR KORKUYORUM LÜTFEN CEVAP VERİR
Arkadaşım benzer şeyler yaşıyoruz .Bende 12.haftaya kadar gilifor kullandım .Ama onu bıraktırıyorlar .Dahiliyeye gidip açlık ve tokluk kan şekeri ölçümü yaptırıyorsun .140 üstü yüksek şeker canım .192 oldukça yüksek .Bir şey olmamıştır ama yediklerin hep şekerli .Meyve suyu yerine meyve yemelisin .Patates ve cips yiyeceklerin şeker miktarına bakmalısın .Şekeri dengede tutmalıyız .Hamileyken daha da zor ben 5kilo verdim hamilelikte .Yeterki sağlıklı olsun ara öğün atlama ara öğünlerde 1porsiyon meyve yanında yoğurt ayran yada süt iç .Aç kalmaman lazım .Ana öğünlerden 2saat sonra ara öğünler yap .benimde 180 lere çıkmıştı bir ara korkuttu beni bebeğim iyiydi ama kontrol altına alınmazsa sıkıntı yaratabilir .Şu andan itibaren beslenmene çok çok dikkat et .Bana insülin verdi .Kullanıyorum oldukça dengeli oldu bir haftada .Başlangıçta beni sersemletti ama üç gün içinde alıştı vücudum

KIZLAR HERKESE MERHABA . BEN İNSÜLİN DİRENCİ VE PKO HASTASIYIM. ŞU ANDA DA 13 HAFTALIK GEBEYİM. ANNEMDE DE ŞEKER OLDUGU İÇİN BASTAN BERİ EVDE KENDİM ŞEKERİMİ KONTROL EDİYORUM. İLK ÜÇ AY GLİFOR KULLANDIM SIKINTI OLMADI ŞEKER ANLAMINDA FAKAT DOKTORUM ŞİMDİ BIRAKTIRDI VE BU ARALAR DÜZENSİZLEŞMEYE BAŞLADI GİBİ. DÜN SABAH PORTAKAL SUYU ÖĞLEN PATATES VE AKSAM DA BİR PAKET CİPS YEMİŞTİM VE SONRA VÜCUDUM TİTREMEYE BASLAYINCA ŞEKERİMİ ÖLÇTÜM. ÖNCE 148 SONRA 192 SONRA 132 FİLAN CIKTI. BEBEĞİME BİR SEY OLMASINDAN KORKUYORUM. BÖYLE YÜKSELMESİ BEBEĞİME BİR SEY YAPMIS MIDIR. KONTROLÜME DAHA COK VAR KORKUYORUM LÜTFEN CEVAP VERİR MİSİNİZ:KK43:
Korkma bende gebeliğimde önce şeker ilacı içiyordum şuan açlık normal çıkıyor tokluk baya yüksek yediklerinde alakası var dikkat edersen bsy olmaz patates de çok yeme oda şekeri tavan yapıyor ölçülü ye herşeyi ben tatlı yemedim hiç dikkat ediyorun

Back
X