- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- Konu Sahibi pink_stars
MERHABA İNSÜLİN DİRENCİ OLUP HAMİLE KALABİLEN VARMI VARSA HAMİLELİK SÜRECLERİ NASIL GECİYOR OLAN ARKADAŞLAR CEVAPLAYABİLİRMİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEN hamileyim canım şu an 10. haftanın içindeyim çok şükür onunla alakalı bir sıkıntım yok şimdi.
Maşallah canım Allah tamanına erdirir İnşallah hayırlısı ile kucagına alırsın :) canım senin değerin kaçtı kilo durumu falan dr korkuttu biraz beni tedirgin oldum hamile kalmanı engeller falan dedi
Sevgili pinkstar yaşını bilemiyorum ama beni de insülin direncim var diye korkutup beklettiler.. şimdi de hamile kalamıyorum. Bir kadının en önemli zamanını insülin direncin var diye çalmaları ne kadar doğruydu bilemiyorum.. biraz doktorlara kızgınım açıkçası.. id kısa zamanda geçmiyor. Diyetle zamanla geçiyor.. 20 li yaşlardaysan düzelmesini bekle ama benim gibi 40 larda id var diye ilaçtı vs ile vakit kaybetme.. ben pişmanım..
Sevgili pinkstar yaşını bilemiyorum ama beni de insülin direncim var diye korkutup beklettiler.. şimdi de hamile kalamıyorum. Bir kadının en önemli zamanını insülin direncin var diye çalmaları ne kadar doğruydu bilemiyorum.. biraz doktorlara kızgınım açıkçası.. id kısa zamanda geçmiyor. Diyetle zamanla geçiyor.. 20 li yaşlardaysan düzelmesini bekle ama benim gibi 40 larda id var diye ilaçtı vs ile vakit kaybetme.. ben pişmanım..
29 yaşındayım ama biyolojik saat işliyor her gün
insülin direncim 5,1 cıktı dr kesinlik hamile kalma falan dedi işte şu olur bu olur bi sürü şey dedi sinirlerim bozuldu
metformin ilacı da yazdı mı ?
metformin ilacı da yazdı mı ? sanki aynı doktora gitmişiz :) tam bir yıl önceydi aynı şeyleri söyledi.. önce ilaç kullandı mgeçmedi sonra diyet yaptım düzeldi daha sonra diyeti bozdum yine çıktı.. olan sadece 1 yıl hamilelik için vakit kaybetmiş oldum..
glukofen yazdı 850 mg
yürüyüş egzersiz yapabiliyor musun. ilacın tek başına bir etkisi olmuyor demişti dr.. insülin direnci ile ilgili videolar izle.. diyet ve egzersizle daha çabuk düzeliyor..
evet yürüyüşte verdi hergün 1 saat ama ancak işten eve gidince yorgun değilsem yapıyorum
ya zaten o göbek yokmu herşey ondan oluyor :) Allah isteyen herkese içinde bizede bu ay nasip etsin inşallah hamilelik haberini almayı :)
:)) amin
kadın doktoruna gittinmi polikistik over veya polip insülin direncine neden olabiliyormuş. 1 yıl sonra polipim oldugunu ögrendim.. o kadar diyet glukofen vss. ile ugrasırken mesele polip miş.. polip le de zaten hamile kalınamıyormu ş.. herşeyi kendimiz keşfedicez illa :))[/QUOTE
en son şubatta gittim hiç bişe yoktu..sogan kürümü denesek acabaaa