Gebeliğe Hazırlık insülin direnci olup hamile kalabilen var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.187
30
Benim nerdeyse 1 yıldır insülin direncim var ilac kullanmaktan sürekli diyet kafasından yoruldum gerçekten... En son 5.7ydi insülin direncim ve 98 kiloydum biraz kilo verdim bi ara 3.6 ya düşmüştu bebek düşündüğüm için ilaci birakmistim su an yine yukselmis 4.6 cikti 89 kiloyum artık delircem ya ilac kullanmaktan yoruldum..sizce kullanmaya yeniden baslamali miyim ilaci

Bende öyle bir durum yoktu ama en yakın arkadaşımda var ileri düzey. Hamile kalamadı ama değeri çok düşürdü kilo da verdi. Her gün 1 saat yürüdük ilaçları düzenli kullandı ekmeği kesti tatlıyı da tamamen kesti. Klomene başladı bu ay bakalım inşallah olacak. O da 2 senedir uğraşıyor. Bi şifacı arkadaşıma her akşam bi kase yoğurda kekik karıştır ye dedi onu da her gün yaptı. İşe yaradığını umuyoruz çünkü güzel düştü ve tekrar çıkmadı önceki aylarda olduğu gibi. Bi araştır istersen.

Tamam cnm tskler bi bakayım artk moral olarak berbatim yani benden daha kilolu insanlar goruyorum yok ama bu direnc neden yukselio anlamis degilim tatliyi hamur isini byadr uzak tutmaya çalışıyorum zaten hayatimdan bilmiorum artk napmam gerektgini

Canım benım arkadasım kaldı hamile doğurdu da maşallah hiçbir sıkıntı yaşamadı
Yüksek miydi ki değeri vala artk napmam gerektigjni bilmiom ben bi kizim var 4 yasinda bi daha istiyorum simdi ama olmaz dio doktor gebe kalman zor diyo vazmigecmeliyim acaba biraz bebek fikrinden

Bende de vardı canım pco var zaten. Şeker hapı kullandım 12 kilo veridim hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.

Bende de vardı canım pco var zaten. Şeker hapı kullandım 12 kilo veridim hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.
Bende kullandim once diaformin kullandm etki etmedi glifor 1000mg kulandm biraz dusmustu 8 kilo verdim bu aure zarfinda da ama yine yukselmis su an da adet gecikmem var ama umitlenmiorum acikcasi 2 gun gecti kan verdim negatif cikti xunki

Hamilesiniz sanirim nasil hamile kaldnz acaba ozel bisey yaptinjz mj
Evet hamileyim özel bişey sayılır mı bilemiorum ama kilo verdim yaptığım tek şey belki de budur hamile kalmadan önce bı ay ilaç tedavisi gördüm (klomen+çatlatma iğnesi) olmadı sonraki ay bal çörek otu tarçın kürünü denedim o ay erken adet oldum ovulasyon erken oldu sonraki ay hiç bişey yapmadan hamile kaldm belki ilacın etkisi devam ediyordu belki kür ise yaradı bilemiorum herşey vesile Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah

Insallah bende ikinciye tedavi oluyorum olmuyo pco da bal tarcin corek otu riskli diyolar ama bilemedm insulin 2.86 cikiyo glukofen innofolic iciyrm adet olunca klomene tekrar baslicam kilomda yok olani da verdm saglikla kucaginiza alin insallah❤

Evet pco da onermiyorlar snrm ama ben şansımı denemek istedim ovu testiyle takip ettim adetin 8. Günü pik oldu bıraktım yumurta tembelliği rezerv azlığı vardı bbende belki yumurtlamayı düzenledi bilemiorum vesile oluyor işte biseyler ikinciye derken çocuğunuz var mı bı tanr yoksa tedavinin ikincisi mi kusura bakmayın anlamadm insülin değeriniz çok yüksek değil gibi aslında naçizane tavsiyem size yürüyüş yapmanız spor çok iyi geliyor insülin direncine teşekkür ederim bu arada

Rica ederim 6 yasnda kizim var olmuyo ikinci ilkinde siknti yasamadm hic 8 ay once bi kimyasal oldu sonrasnda olmadi doktr yumurta tembelligi pco diyo hormonlar yuksekti suan normal degerde bi oneriniz var midir acaba 27 yasndayim

Kilo ise hep zayf biriym asla kilo problemm olmadi 57idm 50ye dustm ama hala bisey yok

Rica ederim 6 yasnda kizim var olmuyo ikinci ilkinde siknti yasamadm hic 8 ay once bi kimyasal oldu sonrasnda olmadi doktr yumurta tembelligi pco diyo hormonlar yuksekti suan normal degerde bi oneriniz var midir acaba 27 yasndayim
MaşAllah Allah bağışlasın benimde 5 yaşında kızım 26 yaşındayım benzer hikayemiz benim ekstra problemim kiloydu pconuz ne derece de yani bazıları ilaçsız adet olamıyormus sanırım sizin nasıl düzenli mi adetinuz gecikmeli de olsa normal rutininde geliyor mu yumurtlama günleri değişebiliyor tutturamama ihtimali çok benimde 2018 Eylül de kimyasalim oldu aşırı isteyince olmuyor sanırım biraz da senaryoları okumak insanı yoruyor ilki olup ikinci çocuğu olmuyor vs denilince panik oluyoruz Rabbim nasip edecekse bütün olumsuzluklara rağmen ediyor cidden ilki tedavisiz olduysa yine olabilir inofolik yumurta kalitesi için güzel bir ilaç diyorlar ovu testi denediniz mi hiç değerlendirceginiz günleri tutturma ihtimaliniz b yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…