insülin direnci olan var mı?

dimi annem seker hastasi benim onun doktoru dedi ki eger glifor kullanmazsan seker hastaligi olcaksin ilerde insuline baslarsin ilaci kullan 10yilda olsa dedi .genetikten de korktum baya :)

arkadaslar bendede pko var ilk defa doktor bu ay ınfolıc combi glukofen ve diane 35 ve dostınex ve kan sulandorıcı verdi gunde birtNe içiçem hepsinden sadece prolaktin için olanı hafta yarım yarım içiçem hamiş kalanı görünce sevindim bendede insülin direnci yüksek cıkıo o yuzden glukofen 1000 lik verdi 2ay. bunları kullanıcam 3ay yumurta takibi dedi hayırlısı bakalım bekliycem

Bende var canım glifor kullanıyorum. Bebeqimiz olmuo doktor hamile kalana kadar kullanman lazım ddi

Farkinda degilim kabul etmedigimin cok ilginc. 105 kg ile gebe kalıp 97 ile doguma girdim.

bende de insülin direnci vardı kızlar, diyetisyenin bana verdiği listeyi paylaşıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, konunun üzerinden epey gecmis ama emzirirken devam ediliyor mu glifora? Insulin direncim 16 civari cikti dâhiliye doktoru bu ilaci yazdi, bebegim 6 aylik henüz. Icip icmemekte kararsiz kaldim.

Merhaba, konunun üzerinden epey gecmis ama emzirirken devam ediliyor mu glifora? Insulin direncim 16 civari cikti dâhiliye doktoru bu ilaci yazdi, bebegim 6 aylik henüz. Icip icmemekte kararsiz kaldim.
Çok aşırı yüksek insülin direnciniz. Asla ihmal etmeyin. Emzirirken de hamileyken de içiliyor. Ben 10yılı geçkindir insülin direnci hastasıyım, glifor içiyorum. 2018 Kasımda doğum yaptım. Hem emzirirken hem hamileyken kullandım

Yan etkilerini görmemek icin nasil baslamaliyim, doktorum yan etkisinden bahsetmedi, devlet hastanelerinde kerpetenle laf aliyoruz agizlarindan

Yan etkilerini görmemek icin nasil baslamaliyim, doktorum yan etkisinden bahsetmedi, devlet hastanelerinde kerpetenle laf aliyoruz agizlarindan
Yan etkisine biraz katlanmak zorundasın malesef.. Çok çok yüksek çıkmış sonucun aman ihmal etme. Vücut alışıyor bir süre sonra zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…