Saç Şekillendiriciler İnstyler Rotating Saç Düzleştirici Kullanan Var mı?

Teşekkürler yorumun için...

ben de almak istiyorum ama çok pahalı yanasıl alıcam ben bunu daha yeni perçem kestirdim saçımda dalgalı mutlaka perçemleri fönlemem lazım ama nasıl becericem fönle bilmiyorum

2 ay önce videolarına inanarak ' uf bu süper bişey yaaa' diyerek hemen atladm aldım(lanet olası şeyi)70 lira verdim tam. öncelikle kesinlikle ama kesinlikle hemen ısınmasını beklemeyin,(samimiyetimle söylüyorum ki 45 dk.da ısınıyor abartmıyorum)ısındığındada yüksek performansı aklınızdan bile geçirmayin:)eğer zamanım da param da çok diyorsanız eğer alın ama hem saçınıza hem paranıza hem de zamanınıza yazık edersiniz.kulağınız, enseniz,kafa deriniz yanık içinde gezersiniz valla.e diyeceksiniz ki şimdi oraları yakan şey saçı nasıl yapmaz,bende orasını anlamış değilim:)))teknolojinin gereksiz aletleri işte...

canım bunun bi gerçeği bi de sahteleri varmış. gerçeği çok güzelmiş ama sahtelerini alanlar çok şikayetçi oluyorlar sen sahtesinden almışın galiba.

arkadaşlar reklam amaçlı bir yayının linkini vermek iyi amaçla yapılmış bile olsa site kurallarına aykırıdır..bilginize...

kızlar tüm samimiyetimle söylüyorum türkiyeden alırsanız asla ama asla alacağınız ürün orjinal olmayacaktır. 49 liraya bir mucize beklemek zaten komik olur. ben bu ürünü yurtdışından bizim paramızla 180 liraya aldım. saçımın tamamını düzleştirip kuaför elinden çıkmış gibi yapmam 20 dakikamı almıyor , bazense saçımı at kuyruğu toplayıp sadece kuyruğu düzleştiriyorum ki buda işe gitmeden önce zamandan tasarruf oluyor sadece 10 dakikamı alıyor bazen dahada az elin çabukluğuna göre değişiyo. aynı ürünü kardeşimde topshoptan aldı 79 liraya rezalet. aynı işlemi aynı anda yapmaya başlıyoruz onun makinası yarım saatte oda bi zahmet ısınıyo o ısınana kadar ben işimi çoktan bitirmiş oluyorum. diyeceğim o ki alacaksanızda sakın türkiyeden almayın imkanınız varsa yada yurtdışında bir tanıdık varsa onlardan rica edin göndersinler.

hangi ülkeden aldın canım. bak çok bozuldum şimdi neden türkiyeye orijinal göndermiyorlar yaa

Tek kelimeyle igrenc bi urun. Duzlestirici alıcaksınız bu urunden uzak durun. Kuzenim almısti hic bi sekilde sekıl vermiyor sacı berbat ediyor aldıgına pisman oldu bende denemistim gercekten cok kotu hem sekıl vermiyo hemde kabartıyo

canım bunun bi gerçeği bi de sahteleri varmış. gerçeği çok güzelmiş ama sahtelerini alanlar çok şikayetçi oluyorlar sen sahtesinden almışın galiba.

bende çok merak ederek aldım. yorumların çoğunu okudum. benm aldığım galiba orjinal deildi ama çok iyi sonuç aldım saçlarım kabarıktır ince telli diyebilirim. bence orjinaline okadar para vermeyin derim çunkü normalleride gayet iyi tabi kullanımına dikkat etmek gerekiyo özellikle.arkadaşlarımda çok memnun kaldı. sadece çok uyduruk bi siteden almayın hepsiburada gibi güvenebileceğiniz sitelerden almanızı tavsiye ederim..
kullanım konusundada bilgi vereyim arkadaşlardan işte karıştırıyo düzleştrmiyor gibi yorumlar gelmiş zaten pırasa gibi dümdüz yapmıyor ama normale göre baya üst sevide düzleştirmesi.
benm saçım çok zor sekil alır inatçıdır ama ona rağmen çok süper sonuçlar aldım .ve size şöyle birsey diyeyim gerçekten son derece parlak ve daha düz olmasını istiyorsanız ilk önce yapılması geren saçınızdaki kırıklardan tamamiyle kurtulmak diye düşünüyorum.
Çünkü bnm saçımdada kırıklar var kullandığımda tamamen düzleştiriyor fakat kendi özel sisteminden dolayı silindiri bi hacim veriyor ve saçtaki elektrklnmeyi alıyor ama birtek uçları kırık olduğu için uçları elektrkleniyor ve bu yuzden iyi sonuç alamıyorum ben.
2. en önemliside silindirin dönüş yönüne dikkat etmesi gerekiyo çoğu kişi buna dikkat etmediği için düzleştiremiyor ve güzel bukleler elde edemiyor. başın sağ kısmındaki saçları özellikle düzlştiremediyseniz düzgün bilinki yönünü ayarlıyamıyorsunuzdur

cnm sana bişey sormak istiyorum. diğer saç düzleştiricileri gibi saçı kırıyor mu çok merak ediyorum.

cnm sana bişey sormak istiyorum. diğer saç düzleştiricileri gibi saçı kırıyor mu çok merak ediyorum.

sana normal düzleştiriciye göre hiç kırmıyor diyebilirim. benm normalde düzleştrcyle 1 haftada kırıklar doluyodu ama instyler ı kullanmaya başladıım günden beri tek tük var toplasan 10 teldir belki canım tavsiye ederim ilk başta kullanması zor geliyor ama hemen alışılıyor meraklı olunca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…