• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler İnstyler Rotating Saç Düzleştirici Kullanan Var mı?

Kötü diyenler neden memnun kalmadıklarını yazarlarsa sevinirim almayı düşünüyorum...

instyler kadar kötü bir düzleştirici hayatımda görmedim. neden mi bir kere elinize aldığınızda ne kadar uyduruk olduğunu anlıyosunuz. çalıştığında insanı sinir eden bir sesi var. fırçalar yüzünden saçı iyi düzleştiremiyor. en kötüsüde saçı felaket derecede elektriklendiriyor. benim hafif dalgalı saçım var onu bile düzleştiremedi ve elektriğe çarpılmış gibi tülertti. geldiği gibi aynı gün iade ettim. Paranıza yazık arkadaşlar sakın reklamlara kanmayın.

merak edenler için ben aldım ve kullanıom memnun da kaldım işte bu da resim siz karar verin
872.jpg

ben de aldım bu ürünü 99 tl kdv dahil fiyata ve çok memnunum
saçlarım normalde orta dalgalı ve atık atıktır :)
ancak ince telli ve çok gür değil benim saçlarımı gayet güzel yapıyor saçımı normal fönle kuruttuktan sonra instyler ile 7 dakikada dümdüz yapıyorum ve 2 gün dayanıyor bozulmuyor saçımın şekli...
kuaföre her fönde 7 lira vermektende kurtuldum
gür saçlarda sonuç nasıl olur onu bilemem!

Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi bu ürün föne yatkın saçlar için etkili galiba,

Benim saçlarım ince telli ve dümdüz ve hiç fön tutmaz,kaldı ki bununla bukle yapabileyim,

Kalın telli ve kolay şekil alabilen saç tiplerinde etkili olur diye düşünüyorum,

Ama çok kıvırcık ve dalgalı saçlarda etkili olacağını hiç zannetmiyorum,ben sipariş etmiştim burdaki yorumları okuyunca geri iptal ettirdim malesef...

benim annem almış
iyiki de kanıp almamışım
onun yerine o kadar parayı remintonun setini alın daha iyi
ne düzleştiriyor ne bukle yapıor
diyim ben size

Bencede çok kötü saçları resmen eritiyor bide saçı ısıtmaz diyorlar. Saçlarıma uyguladıktan sonra saçıma ellediğimde elim yandı o kadar yani:47:

sakın sakın almayın derim.bir internet sitesinden aldım ömrümde böyle berbat bişey görmedim sinirimden patlıycam iade etmektede problem yaşadım paranıza yazık etmeyin saçlarımı yaktı düzleştirmeyi bırak bişeye benzemedi saçlarım:47:

arkadaşlar ben aldım tek özelliği saçları yakmaması saça herhangi bir zarar vermiyor ama düzleştirmiyorda sadece kabarıklığı söndürüyor ama o tekrar kabarıyor zaten söyledikleri gibi düz yapmıyor buklede yapamıyorsun . stil dediği de sadece uçlarını içe ya da dışa kıvırıyon hepsi bu benim saçım zaten haifi dalgalı onu bile düz yapamıyor asıl daha kabarık gösteriyor ama ince telli hacim isteyen saçlar için iyi düz yapmıyor kabarık gösteriyor ben 70 milyona aldım tekrar vermeyede üşendim duruyor öyle tek doğru özelliği saçı yakmaması

tesadüfen eşimin kuzeninde gördüm 2 kez kullandım ve bayıldım.sonra alelacele internette satan bi siteden sipariş verdim.orjinali mi diye sordum evet dediler. alet gelirgelmez orjinalini gördüğüm için çakma olduğunu anladım bir kere dönen silindir fırçanın ortasına tam oturmuyodu 1-2 mm boşluk vardı ki olmaması gerekiyomuş ve silindirin başında ve yanındaki renk orjinalinden farklıydı tamamı turuncu olması gerekirken sarı yerlerde vardı. aradım neymiş efendim o boşluk saç yanmasın diye konmuşmuş.YALAN!saçımı düzleştirdim ama sanki kendim fön çekmişim gibi. yani orjinalini kullandığımdaki o kuaför parlaklığını vermedi. neyse sonuçta iade ettim zar zor 3 hafta hergün arayarak resmen taciz ederek paramı geri aldım.

Sonuçta iyice araştırdım orjinalini kullananlar memnun. bilmeden çakmasını alanlar değil. orjinalini de sadece topshop satıyomuş.diğer sitelerin hepsi orjinal de dese sahteymiş. aradım sipariş verdim 50- 60 milyon daha pahalı ama değer.aklınızda olsun aletin üzerinde bilmem ne bandrolü olanlar orjinal oluyomuş. ama ne bandrolüydü hatırlamıyorum.

InStyler Saç Şekillendirici Resmi Satış Sitesi bu sitede ucuza var bende fiyatı görünce alıyımmı dige dündüm ama az ısı veriyor diyorlar benim saçlarım çok kalın telli ve yaptıktan sonra kısa sürede eski halini alıyor bilmiyorum kararsızım

alma sakın ben ordan almıştım orjinali değil. orjinaline göre güzel düzleştirmiyor. geri gönderdim

dediğim gibi orjinal olmayan Instyler da düzleştiriyor ama orjinalini de kullanınca anlıyosunuz aradaki farkı.Orjinal Instyler kuaförden çıkmış gibi pırıl pırıl ipek gibi yapıyo

Son düzenleme:
arkadaslar orjınalını nerden alablırm lutfen orjınalını bulalnlar nerdn aldıklarını yazsnnn__??

Evett kızlar sakın sahtesini almayın dikkat edin.. çook güvendiğim biri yurtdışında almış ve çook memnun olduğunu söyledi.. Sahteleri çok var dikkat et alırken diye uyardı hatta .. Topshopta orjinal herhalde ama tam bilmiyom.. Topshoptan alıp memnun kalan varsa yazsın lütfen..başka orjinal sitesi yook zaten ....

memnun kalanlar da kalmayanlar da nerden aldıklarını söylerlerse çok memnun olucaz..aynı hataya düşmeyelim..lütfen:59:

Arkadaşlar orjinal olsun istiyosanız,tvde reklamları çıkıyor ya orayı arayıp sipariş edin,

Ya da internet sitesinden sipariş edin,risk almayın derim yani,

Site adresi vermek yasak sanırım,netten arayın bulursunuz...

Madem o kadar para veriliyo orjinali olsun da işe yarasın yani değil mi?...
:40:

Son düzenleme:
bazı yorumlarda saçı yaktığını yazıyor bazılarında kesinlikle saçı yakmadığını hangisi doğru. acaba ürünün sahtesimi bu kadar kötü yapıyor yoksa orjinalide aynımı,bende almayı düşünüyordum ama şimdi çok kararsız kaldım memnun olanda var olmayanda galiba almıcam :20:

kesınlıkle berbat hepsı buradan aldıgım gıbı gerı postaladım ne ısınıyo ıkı saatte yapıyo uyursunuz yanı ıse gıdenler gec kalır ıgrenc remıngtonla sınbonun oyle bı urunu var nu alın daha ıyı ben remıngtonun fanlısını aldım 1200 vatlık cunku dolgun olsun ıstıyordum çok memnunum kesınlıkle cok kotu bır urun

Back