How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

instagramdan yapılan alışverişin iptali mümkün değil mi?

Kargoya verilmediği müddetçe siparişinizi iade etme hakkınız var.Ancak kargoya verildiyse iptal edemezsiniz.Fatura kesildi diyerek uyanıklık yapıyorlar.
Telefon numarası olarak kendi numaranızı verdiyseniz size kargo takip numarası gelmeli.
Gelmediyse kargoya verilmemiştir daha.
Eğer almak istemiyorsanız kurye sizi arayınca evde yokum diyin,kargo şubeye geri döner 3 iş günü içinde de satıcıya iade olur.
Ceza falan almazsınız merak etmeyin.
Hiç mi geri dönen,size teslim edilemeyen kargonuz olmadı?
Sonuçta ben kendilerine iptal etmek istediğimi çıkmadan soyledim

Sonuçta ben kendilerine iptal etmek istediğimi çıkmadan soyledim
Bir tık kurumsal bir yerse ve satış sayısına göre prim veriliyorsa ille de göndereceğiz demiş olabilirler. Beğenmezseniz geri gönderin hiçbir sorun olmaz. İade kabul etmek zorundalar.

Merhaba arkadaşlar.dun akşam instegramda bir butikte bir elbise gördüm.siparis verdim.sonra baktım butikle ilgili baya bir şikayet var.bedeni yanlış yolluyorlarmis.yada rengini vs.sonradan birkaç saat sonra iptal etmek istedim çıkmadan.fatura kesildi diyorlar.hicmi mümkün değil dedim değil çıkışı oldu diyorlar ama bana kargodan flb msj gelmedi.simdi hiç içime sinmedi sonradan da.iptal etmek gibi bir hakkımız yokmu yani
Merhaba; Instagram'dan çok alışveriş yapıyorum ve daha önce başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Ama alışveriş yaparken o mağazanın web sitesi olup olmadigina bakıyorum. Siteyi inceliyorum. Takipçilerine falan bakıyorum. Biraz on yargılı davranmissiniz gibi geldi bana. Sonuçta Trendyol hakkında da çok fazla şikayet var ama insanlar alışveriş yapıyor. Ve ben trendyolla saçma sapan bir sıkıntı yaşamış biriyim. Bu işler belli olmuyor yani.

sanki gemiyle tır dolusu mal gönderiyor fatura kesildi dönüşü yok demiş ya çok güldüm

tüketici olarak haklarımı biliyorum iade hakkımı kullanıyorum geldiğinde de geri iade edicem boşuna uğraşmayın yine de siz bilirsiniz diyin bence

Merhaba arkadaşlar.dun akşam instegramda bir butikte bir elbise gördüm.siparis verdim.sonra baktım butikle ilgili baya bir şikayet var.bedeni yanlış yolluyorlarmis.yada rengini vs.sonradan birkaç saat sonra iptal etmek istedim çıkmadan.fatura kesildi diyorlar.hicmi mümkün değil dedim değil çıkışı oldu diyorlar ama bana kargodan flb msj gelmedi.simdi hiç içime sinmedi sonradan da.iptal etmek gibi bir hakkımız yokmu yani
Antifenomen tarzı hesaplara yaz, ifşaladıktan sonra butikler isimlerini kirletmememek için hemen geri dönüş sağlıyor. 😂

internetten aldığınız, fatura kesilen ürünlerde iade ve değişim hakkınız vardır. ama uğraşamam derseniz kargoya kapıyı açmayın, geri gönderirler. siparişi whatsappten aldıysa fatura kesme ihtimali düşük, öyleyse kimsenin kargoyu gönderdiğimiz için şikayet etmeye cesareti olduğunu sanmıyorum.

internetten aldığınız, fatura kesilen ürünlerde iade ve değişim hakkınız vardır. ama uğraşamam derseniz kargoya kapıyı açmayın, geri gönderirler. siparişi whatsappten aldıysa fatura kesme ihtimali düşük, öyleyse kimsenin kargoyu gönderdiğimiz için şikayet etmeye cesareti olduğunu sanmıyorum.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum.yazismalar duruyor

Sizin iyi niyetinizi fark edip kötüye kullanmışlar ne gibi bir ceza verebilirler size? Bence hiçbir şey yazmayın gelincede açmayın ya da açıp iade gidecek teslim edilemedi yazar mısınız diyin. Bir sürü alışveriş uygulaması varken neden instagram birde?

Sizin iyi niyetinizi fark edip kötüye kullanmışlar ne gibi bir ceza verebilirler size? Bence hiçbir şey yazmayın gelincede açmayın ya da açıp iade gidecek teslim edilemedi yazar mısınız diyin. Bir sürü alışveriş uygulaması varken neden instagram birde?
Biranda işte düşünemedim.bir dahada yapmam

Gelmeyebilir. Benimkilerde de gitmiyor anlaşmada işaretlememişim onu.
Hiçbir şey yapamaz saçma sapan konuşmasınlar ceza falan olmaz.
Instagram'dan satış yapıyorum.
Doğru düzgün iş yapsınlar millete çökmeye çalışmadan.
Sizin gibi satıcılara bol kazançlar diliyorum gerçekten. 💐 Defarlarca mağdur oldum ama çiçek gibi satıcılarla da karşılaştım. İnce eleyip sık dokumak gerekiyor.

Ozamanda cezası var fln diyorlar

ne cezası kandırıyorlar sizi.
ayrıca fatura kesilse ne oluyormuş iptal edin o zaman faturayı deseydiniz ya.
siz yazın gönderirsenizde almayacağım boşuna kargo ödemiş olacaksınız diye. gerisi sizi bağlamaz.

Bildigim kadari ile bu şekilde kapida odemeli kargoyu almadiginiz zaman karsi taraf hem size gelis hem de donus olarak kargoya para ödüyor. Yasal işlem yapabiliyor mu yapamıyor mu bilmiyorum ama magdur oluyor maddi acidan.
Onun disinda 14 gun icinde iade sansiniz her halükarda var ürün zarar görmediği sürece.

Ozamanda cezası var fln diyorlar
Hayır yok. Hiç bir şey de yapamazlar. Sürekli aynı şeyi söylüyorlar korkutmak için, vazgeçme hakkımız var. Kaldı ki yalan söylüyorlar, çıkışı falan yapılmasına imkan yok hemen. Faturayı da hemen kesmiyorlar. Siz zaten iptal etme hakkınızı da kullanmışsınız, ben kapıda almayacağım bu ürünü ona göre diyin, o yazının ekran görüntüsünü alın. Kapıya gelirse ben almadım diyin kargocuya, butiği de engelleyin. Böyle butiklere sinir oluyorum.

Back