instagramdan yapılan alışverişin iptali mümkün değil mi?

Birde bu kargo çıkınca mutlaka takip numarası gelmesi gerekir degilmi

Gelmeyebilir. Benimkilerde de gitmiyor anlaşmada işaretlememişim onu.
Hiçbir şey yapamaz saçma sapan konuşmasınlar ceza falan olmaz.
Instagram'dan satış yapıyorum.
Doğru düzgün iş yapsınlar millete çökmeye çalışmadan.

Kargo gelince iade edersiniz beğenmezseniz olan olmuş artık. İade yok demelerine sakın aldanmayın. Mesafeli satışlarda 14 gün iade süresi var, kanuni hakkınız. Bazı butikle uyanıklılık yapıp hakkınız yokmuş gibi lanse ediyor Mesafeli satış yönetmeliği dedin mi 15 adım geri atıyorlar.

Ablam almış bir ürün bana da aldı kapıda ödemeli. Ona ilk gelince dedi alma güzel değil. Kargoyu kabul etmedim. Bana mesaj atmışlar hakkınızda yasal işlem başlatıldı diye. Sadece güldüm

Ablam almış bir ürün bana da aldı kapıda ödemeli. Ona ilk gelince dedi alma güzel değil. Kargoyu kabul etmedim. Bana mesaj atmışlar hakkınızda yasal işlem başlatıldı diye. Sadece güldüm
Yasal olduğuna emin miyiz

Benim komşum sürekli böyle yerlerden alışveriş yapar.
Kapıda ödemeli genelde
En son genel kargoyu da parası denklesmedi diye istemiyorum demiş geri göndermiş.hic ceza falan almadı.
Ondan önceki kargoyu da geldi kapıda kargocu da vardı açtı baktı naylon gibi nevresim çıktı geri gönderdi.
Ciceck alıyor faceden ya kırık oluyor ya çiçeksiz ya beğendiği gibi değil almadan yolluyor geri
Bişey olmaz almayın kargoyu.

Annem de eskiden TV de çıkan 5 nevresim 100 lira gibi reklamlara kanmış sipariş etti geld nevresimler tövbe tövbe nevresimle alakası yok kapıda baktı beğenmedi gönderdi.
Korkmayın dolandirilmaktan iyidir almayın.

Yasal olduğuna emin miyiz
Olamaz degilmi öyle birşey.engellesemmi acab anumarayi.istemedigimi bile bilede göndermeye kalkmalari tuhaf

Olamaz degilmi öyle birşey.engellesemmi acab anumarayi.istemedigimi bile bilede göndermeye kalkmalari tuhaf
Hiç birşey olmaz.
İster engelle,ister kapıdan kargoyu geri yolla.
Yeterki parayı verip paketi alma bişey olmaz.
İstemedigine dair mesaj attiysan onu sakla 3-5 ay tamam bitti.

Ürün sana gelse bile 14 gün cayma hakkın var, kargo sana geldiğinde ben sipariş etmedim kargoyu almak istemiyorum geri gönderin der geçersin, hiç de bir sıkıntı olmaz.

Kargoyu almayın cezası falan da yok.
Kargoyu teslim almayacağınızı beyan edin hiç bir şey yapamazlar.
Bir ürünü parasını ödeyip alsanız bile hiç bir mazeret beyan etmeden(ürüne de zarar vermeden) 7 gün içinde (süre farklıda olabilir) iade etme/cayma hakkınız var.

Tüketici haklarından haberdar değilsiniz sanırım, gerekli yerlere şikayetimi iletiyorum diye uyarıda bulunursanız iptal edeceklerdir.

Yazayimmi acaba simdi

Kargoya verilmediği müddetçe siparişinizi iade etme hakkınız var.Ancak kargoya verildiyse iptal edemezsiniz.Fatura kesildi diyerek uyanıklık yapıyorlar.
Telefon numarası olarak kendi numaranızı verdiyseniz size kargo takip numarası gelmeli.
Gelmediyse kargoya verilmemiştir daha.
Eğer almak istemiyorsanız kurye sizi arayınca evde yokum diyin,kargo şubeye geri döner 3 iş günü içinde de satıcıya iade olur.
Ceza falan almazsınız merak etmeyin.
Hiç mi geri dönen,size teslim edilemeyen kargonuz olmadı?

Siparişi kargoya vermedilerse iptal etmeleri lazım. Verdilerse ve kargo girişi yapmadılarsa takip numarası gelmez size. Siz ödemeyi karttan falan mı yaptınız? Ödemeyi aldılar ya elbiseyi göndermezlerse diye mi korkuyorsunuz?

Gelmedi takip numarası fln.ilk defa başıma geliyor

Birkaç saatte zaten mümkün değil kargoya vermeleri.hayir ödeme yapmadım kapıda ödemeli aldım.hatta ben uğraşmayım diye karttan alışveriş yapmak istedim kendileri tadilatimiz var kapıda ödemeli olsun dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…