- 18 Ağustos 2016
- 4.891
- 20.192
- 308
- Konu Sahibi Posta treni
-
Birde bu kargo çıkınca mutlaka takip numarası gelmesi gerekir degilmi
Birde bu kargo çıkınca mutlaka takip numarası gelmesi gerekir degilmi
Kargo gelince iade edersiniz beğenmezseniz olan olmuş artık. İade yok demelerine sakın aldanmayın. Mesafeli satışlarda 14 gün iade süresi var, kanuni hakkınız. Bazı butikle uyanıklılık yapıp hakkınız yokmuş gibi lanse ediyor Mesafeli satış yönetmeliği dedin mi 15 adım geri atıyorlar.Merhaba arkadaşlar.dun akşam instegramda bir butikte bir elbise gördüm.siparis verdim.sonra baktım butikle ilgili baya bir şikayet var.bedeni yanlış yolluyorlarmis.yada rengini vs.sonradan birkaç saat sonra iptal etmek istedim çıkmadan.fatura kesildi diyorlar.hicmi mümkün değil dedim değil çıkışı oldu diyorlar ama bana kargodan flb msj gelmedi.simdi hiç içime sinmedi sonradan da.iptal etmek gibi bir hakkımız yokmu yani
Daha kargoya vermemiş olabilirlerKargo nerede bakacağım numarada yok
Yani.sonucta istemediğimi soyledigim halde fatura kesildi bilmem ne
Ablam almış bir ürün bana da aldı kapıda ödemeli. Ona ilk gelince dedi alma güzel değil. Kargoyu kabul etmedim. Bana mesaj atmışlar hakkınızda yasal işlem başlatıldı diye. Sadece güldümMerhaba arkadaşlar.dun akşam instegramda bir butikte bir elbise gördüm.siparis verdim.sonra baktım butikle ilgili baya bir şikayet var.bedeni yanlış yolluyorlarmis.yada rengini vs.sonradan birkaç saat sonra iptal etmek istedim çıkmadan.fatura kesildi diyorlar.hicmi mümkün değil dedim değil çıkışı oldu diyorlar ama bana kargodan flb msj gelmedi.simdi hiç içime sinmedi sonradan da.iptal etmek gibi bir hakkımız yokmu yani
Yasal olduğuna emin miyizAblam almış bir ürün bana da aldı kapıda ödemeli. Ona ilk gelince dedi alma güzel değil. Kargoyu kabul etmedim. Bana mesaj atmışlar hakkınızda yasal işlem başlatıldı diye. Sadece güldüm
Yok ödemedim.bukadar kısa sürede hemen birkaç saat içinde nasıl çıkışı oldu anlayamadimİnternet satışlarında sebepsiz iade HAKKINA sahipsiniz nasıl cezası olsun iade almazsa o cezalı olur asıl. Para ödememişsin bırak alma bişey olmaz butik işletiyorum ben
Benim komşum sürekli böyle yerlerden alışveriş yapar.
Kapıda ödemeli genelde
En son genel kargoyu da parası denklesmedi diye istemiyorum demiş geri göndermiş.hic ceza falan almadı.
Ondan önceki kargoyu da geldi kapıda kargocu da vardı açtı baktı naylon gibi nevresim çıktı geri gönderdi.
Ciceck alıyor faceden ya kırık oluyor ya çiçeksiz ya beğendiği gibi değil almadan yolluyor geri
Bişey olmaz almayın kargoyu.
Annem de eskiden TV de çıkan 5 nevresim 100 lira gibi reklamlara kanmış sipariş etti geld nevresimler tövbe tövbe nevresimle alakası yok kapıda baktı beğenmedi gönderdi.
Korkmayın dolandirilmaktan iyidir almayın.
Olamaz degilmi öyle birşey.engellesemmi acab anumarayi.istemedigimi bile bilede göndermeye kalkmalari tuhafYasal olduğuna emin miyiz
Hiç birşey olmaz.Olamaz degilmi öyle birşey.engellesemmi acab anumarayi.istemedigimi bile bilede göndermeye kalkmalari tuhaf
Merhaba arkadaşlar.dun akşam instegramda bir butikte bir elbise gördüm.siparis verdim.sonra baktım butikle ilgili baya bir şikayet var.bedeni yanlış yolluyorlarmis.yada rengini vs.sonradan birkaç saat sonra iptal etmek istedim çıkmadan.fatura kesildi diyorlar.hicmi mümkün değil dedim değil çıkışı oldu diyorlar ama bana kargodan flb msj gelmedi.simdi hiç içime sinmedi sonradan da.iptal etmek gibi bir hakkımız yokmu yani
Yazayimmi acaba simdiKargoyu almayın cezası falan da yok.
Kargoyu teslim almayacağınızı beyan edin hiç bir şey yapamazlar.
Bir ürünü parasını ödeyip alsanız bile hiç bir mazeret beyan etmeden(ürüne de zarar vermeden) 7 gün içinde (süre farklıda olabilir) iade etme/cayma hakkınız var.
Tüketici haklarından haberdar değilsiniz sanırım, gerekli yerlere şikayetimi iletiyorum diye uyarıda bulunursanız iptal edeceklerdir.
Yazın.Yazayimmi acaba simdi
Siparişi kargoya vermedilerse iptal etmeleri lazım. Verdilerse ve kargo girişi yapmadılarsa takip numarası gelmez size. Siz ödemeyi karttan falan mı yaptınız? Ödemeyi aldılar ya elbiseyi göndermezlerse diye mi korkuyorsunuz?Olamaz degilmi öyle birşey.engellesemmi acab anumarayi.istemedigimi bile bilede göndermeye kalkmalari tuhaf
Gelmedi takip numarası fln.ilk defa başıma geliyorKargoya verilmediği müddetçe siparişinizi iade etme hakkınız var.Ancak kargoya verildiyse iptal edemezsiniz.Fatura kesildi diyerek uyanıklık yapıyorlar.
Telefon numarası olarak kendi numaranızı verdiyseniz size kargo takip numarası gelmeli.
Gelmediyse kargoya verilmemiştir daha.
Eğer almak istemiyorsanız kurye sizi arayınca evde yokum diyin,kargo şubeye geri döner 3 iş günü içinde de satıcıya iade olur.
Ceza falan almazsınız merak etmeyin.
Hiç mi geri dönen,size teslim edilemeyen kargonuz olmadı?
Birkaç saatte zaten mümkün değil kargoya vermeleri.hayir ödeme yapmadım kapıda ödemeli aldım.hatta ben uğraşmayım diye karttan alışveriş yapmak istedim kendileri tadilatimiz var kapıda ödemeli olsun dedilerSiparişi kargoya vermedilerse iptal etmeleri lazım. Verdilerse ve kargo girişi yapmadılarsa takip numarası gelmez size. Siz ödemeyi karttan falan mı yaptınız? Ödemeyi aldılar ya elbiseyi göndermezlerse diye mi korkuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?