- 1 Ocak 2016
- 1.431
- 945
- 123
- Konu Sahibi Posta treni
-
Kapida odemeödeme türünüz neydi?
Üstünden sadece birkaç saat gectiKapida odeme
Almadan geri gönderin kargo sirketi geri satıcıya yolluyorKapida odeme
Ozamanda cezası var fln diyorlarAlmadan geri gönderin kargo sirketi geri satıcıya yolluyor
Okuduğum yorumlarda bedeni fln olmadığında değişimde sıkıntı cikariyorlarmis gondermiyorlarmis fln filan içime sinmedi okuyunca keşke baştan baksaydimAlmadan geri gönderin kargo sirketi geri satıcıya yolluyor
Evde bulunamayınca direk satıcıya iade oluyor zaten ne cezasıOzamanda cezası var fln diyorlar
Çıkışı sağlandı deyince diyemedim.ama bana gelen takip numarası fln hicbisey yokBen almayacağım boşuna kargo parası ödemeyin fatura iptal etmeyi size ben öğretecek değilim iptal ediyorum diye rest çekin.
Ozamanda cezası var fln diyorlar
Bişey olmuyormu yani almayınca.kimseyide mağdur etmek istemem.sadece birkaç saat sonra iptal etmek istedim bide gece gecemi çıktı anlamadimEvde bulunamayınca direk satıcıya iade oluyor zaten ne cezası
Yok sadece adım ve adresim.watsaptan verdim zatenKredi kartı bilgilerinizi mi verdiniz? Nasıl ceza kesiyor tam olarak.
Yok sadece adım ve adresim.watsaptan verdim zaten
Hatta ben kartla ödeyip geçmek istedim ama tadilatları varmisKredi kartı bilgilerinizi mi verdiniz? Nasıl ceza kesiyor tam olarak.
:) Hiç denediniz mi böyle bişeyNasıl ceza kesecek o zaman? En fazla beddua edebilir yani. Kargo gelince açmayın kapıyı.
Hatta ben kartla ödeyip geçmek istedim ama tadilatları varmis
:) Hiç denediniz mi böyle bişey
Birde bu kargo çıkınca mutlaka takip numarası gelmesi gerekir degilmiHayır instagramdan alışveriş yapmıyorum :)
Ama eski işyerimde çok sık görürdüm. Gelen kargo görevlisini bekletip hemen tuvalette denerlerdi aldıkları şeyleri. Beğenmedilerse anında iade ederlerdi. Siz son bir kez söyleyin karşı tarafa. Kargoyu almayacağım, boşuna göndermeyin diye yazın. İnat edip gönderirlerse siz de kapıyı açmazsınız olur biter.
Yani istemiyorsanız onlar sizi magdur etmiş olucak kargoyu hic almadan geri gönderebilirsiniz tabikiBişey olmuyormu yani almayınca.kimseyide mağdur etmek istemem.sadece birkaç saat sonra iptal etmek istedim bide gece gecemi çıktı anlamadim
Kargo nerede bakacağım numarada yokHayır instagramdan alışveriş yapmıyorum :)
Ama eski işyerimde çok sık görürdüm. Gelen kargo görevlisini bekletip hemen tuvalette denerlerdi aldıkları şeyleri. Beğenmedilerse anında iade ederlerdi. Siz son bir kez söyleyin karşı tarafa. Kargoyu almayacağım, boşuna göndermeyin diye yazın. İnat edip gönderirlerse siz de kapıyı açmazsınız olur biter.
Yani.sonucta istemediğimi soyledigim halde fatura kesildi bilmem neYani istemiyorsanız onlar sizi magdur etmiş olucak kargoyu hic almadan geri gönderebilirsiniz tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?