How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

instagramdan yapılan alışverişin iptali mümkün değil mi?

Posta treni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.431
945
123
Merhaba arkadaşlar.dun akşam instegramda bir butikte bir elbise gördüm.siparis verdim.sonra baktım butikle ilgili baya bir şikayet var.bedeni yanlış yolluyorlarmis.yada rengini vs.sonradan birkaç saat sonra iptal etmek istedim çıkmadan.fatura kesildi diyorlar.hicmi mümkün değil dedim değil çıkışı oldu diyorlar ama bana kargodan flb msj gelmedi.simdi hiç içime sinmedi sonradan da.iptal etmek gibi bir hakkımız yokmu yani

Hatta ben kartla ödeyip geçmek istedim ama tadilatları varmis

:) Hiç denediniz mi böyle bişey

Hayır instagramdan alışveriş yapmıyorum :)

Ama eski işyerimde çok sık görürdüm. Gelen kargo görevlisini bekletip hemen tuvalette denerlerdi aldıkları şeyleri. Beğenmedilerse anında iade ederlerdi. Siz son bir kez söyleyin karşı tarafa. Kargoyu almayacağım, boşuna göndermeyin diye yazın. İnat edip gönderirlerse siz de kapıyı açmazsınız olur biter.

Ama eski işyerimde çok sık görürdüm. Gelen kargo görevlisini bekletip hemen tuvalette denerlerdi aldıkları şeyleri. Beğenmedilerse anında iade ederlerdi. Siz son bir kez söyleyin karşı tarafa. Kargoyu almayacağım, boşuna göndermeyin diye yazın. İnat edip gönderirlerse siz de kapıyı açmazsınız olur biter.
Birde bu kargo çıkınca mutlaka takip numarası gelmesi gerekir degilmi

Bişey olmuyormu yani almayınca.kimseyide mağdur etmek istemem.sadece birkaç saat sonra iptal etmek istedim bide gece gecemi çıktı anlamadim
Yani istemiyorsanız onlar sizi magdur etmiş olucak kargoyu hic almadan geri gönderebilirsiniz tabiki

Kargo nerede bakacağım numarada yok
Yani istemiyorsanız onlar sizi magdur etmiş olucak kargoyu hic almadan geri gönderebilirsiniz tabiki
Yani.sonucta istemediğimi soyledigim halde fatura kesildi bilmem ne

Back