• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagramdan anlayan bakabilir mi ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.097
30.462
798
35
Merhabalar iyi geceler kızlar ,

Instagramda Paylaşım yapmaya çalışıyorum ama " bağlantısı iyi olduğunda tekrar dene " diyor internet bağlantım var normal İnternet'e girebiliyorum. Ama instagramda Paylaşım yapamıyorum 10 gündür böyle silip yeniden yükledim instagramı ama düzelmedi bu ne demek oluyor ki

Instagramda Paylaşım yapmaya çalışıyorum ama " bağlantısı iyi olduğunda tekrar dene " diyor internet bağlantım var normal İnternet'e girebiliyorum. Ama instagramda Paylaşım yapamıyorum 10 gündür böyle silip yeniden yükledim instagramı ama düzelmedi bu ne demek oluyor ki
Güncelleme yap? Telefonu aç kapa? Tuhaf olmuş hiç başıma gelmedi.

Inteenetiniz agir koydugunuz fotograf yada video kaldirmiyor

Telefon güncellemesi yapın. İnstagramı silip tekrar yükleyin. Daha sonra uygulama ayarlarından instagram uygulamasının ön belleğini falan silin. İnşallah olur.

Hiç başıma gelmedi ama spam mı yediniz acaba belki ondan olur

Uygulamalardan instagram izinlere bak belki fotolara falan izin vermemişsindir

Aynı sorunu ben de yaşamıştım.telefonumun hafızası doldu sanırım deyip videoları fotoğrafları bilgisayara attım hafızayı boşalttım,yok yine aynı.ibstagrami kaldırıp guncel olanını yüklemek istedim telin ios u yetersiz geldi,olan Instagram'da da oldum.Telefonu degismem gerekiyordu değiştim Instagramdaki sorun da bitmiş oldu.bence güncelleme istiyor

Aynı sorunu ben de yaşamıştım.telefonumun hafızası doldu sanırım deyip videoları fotoğrafları bilgisayara attım hafızayı boşalttım,yok yine aynı.ibstagrami kaldırıp guncel olanını yüklemek istedim telin ios u yetersiz geldi,olan Instagram'da da oldum.Telefonu degismem gerekiyordu değiştim Instagramdaki sorun da bitmiş oldu.bence güncelleme istiyor
Sanırım benimki de Güncelleme istiyor hiç anlamam bu işlerden en iyisi telefoncuya göstermek

Önceden paylaşabiliyordum ama ayarlarla oynamadım ki
Google playden bak bakym güncelleme var mı
Bide kendi telefonundan misal eşinin hesabına girip birşey paylaşmayı dene eğer oluyorsa senin hesabınla ilgili birşeydir
Yine olmuyorsa telefonla ilgili bir durumdur

Google playden bak bakym güncelleme var mı
Bide kendi telefonundan misal eşinin hesabına girip birşey paylaşmayı dene eğer oluyorsa senin hesabınla ilgili birşeydir
Yine olmuyorsa telefonla ilgili bir durumdur
Onu denedim kendi telden eşimin hesabına girdim ama yapamadım yine muhtemelen telefonla ilgili

Fotoya etiket yapmıyorsun dimi
Bazen çok etiket de kasıyormuş izin vermiyormuş insta
Yok hiç etiket yapmadığım halde engel veriyor.
Birkaç foto daha denedim. Aynı şey oldu yine.
Muhtemelen telefonla ilgili ya Dediğin gibi

Back
X