İnstagramdan anlayan acill

uygulamaları öyle dımdızlak hesaplarla açık bir şekilde mi verdiniz telefonu?
neye bu panik?
değiştirin tüm şifrelerinizi içiniz rahatlayacaksa.
daha fazlası için; mark zuckerberg e yazın.
çok yardımcı oluyor.

Ay bana gram yardımcı olmadılar. Eski hesabımın Instagram şifresini unutmuşum, hesabı da dondurmuş bulunmuştum. Hesap kapalı oldukça yardımcı olamıyorlarmış ne kadar saçmasapan bir şey ya mail adresim her şeyim belli. Yeni hesap açmak zorunda kalmıştım.

Uygulamadan çıkışınızı yaptığınız sürece hiçbir uygulamadaki bilgilerinize ulaşamazlar. Telefonla içindeki uygulama apayrı şeylerdir. Ancak galerideki fotoğraflara, telefon içindeki SMS mesajlarına falan ulaşabilirler, silseniz dahi. O yüzden ben hiçbir telefonumu satmam. Çağla Şıkel gibi tutuyorum evde :)

Normal SMS mesajımı Vtsap damı yoksa

Uygulamalardan çıkışınızı yaptığınız sürece sorun yok. Uygulama dediklerim Whatsapp, Instagram, Facebook, Gmail vs. Bunlardan çıkışınızı yapıp telefonunuzu formatladıktan sonra öyle satmalıydınız. Ancak galeri içindeki fotoğraflara, SMS mesajlarına silseniz dahi istese bu işlerden anlayan bir telefoncu ulaşabilir, onu diyorum.

Uygulamalardan çıkışınızı yaptığınız sürece sorun yok. Uygulama dediklerim Whatsapp, Instagram, Facebook, Gmail vs. Bunlardan çıkışınızı yapıp telefonunuzu formatladıktan sonra öyle satmalıydınız. Ancak galeri içindeki fotoğraflara, SMS mesajlarına silseniz dahi istese bu işlerden anlayan bir telefoncu ulaşabilir, onu diyorum.
Anladım ya bak olay şu aslında ben telefonu sattım o gttti imali kendi telefonunda yaptırdı sonra telefonu bana geri verdi benim korktuğum o imeil onun telefonundaya şindi ordan bilgilerime ulaşablirmi

Anladım ya bak olay şu aslında ben telefonu sattım o gttti imali kendi telefonunda yaptırdı sonra telefonu bana geri verdi benim korktuğum o imeil onun telefonundaya şindi ordan bilgilerime ulaşablirmi

Anlamadım. Sattığın telefonda Gmail hesabın açık mı yani?

Hayır degil gmail degil mesele hani her telefonda imei oluyorya onunki kaçakmıs benimkini aldı kendi telefonuna geçirdi

Imei'nin mesajla falan alakası yok da başın belaya girebilir kaçak telefon satmaktan. Imei çünkü her telefona özel olarak verilir, böyle alma satma durumlarında başın ağrıyabilir.

Bir şey anladıysam arap olayım. Şu konuyu sakin sakin ve Türkçe kurallarına uyarak özetler misiniz lütfen? Bu kadar zor olmamalı yahu.

Geliyo yaparlar bir tıka bakar bu iş artık teknoloji cok ilerledi şipşak mesajlar geri gel dedimi geliyo

O değilde çok merak ettim ne vardı mesjalarda :KK53:

telefonu sıfırlamadan uygulamalarda hesaplara giriş yapılmış şekilde satmadınız umarım 😅

esas silinmiş fotolar geliyor silseniz bile shredder uygulamasıyla en az 7 kez silme işlemi yaptırın ki ben yine de satmam vermem eski telefonumu.

Bir şey anladıysam arap olayım. Şu konuyu sakin sakin ve Türkçe kurallarına uyarak özetler misiniz lütfen? Bu kadar zor olmamalı yahu.
Bak canım anlatıyorum benim bir tane telefonum vardı tamam mı bu telefonu ben birine sattım tamam mı sattığım kişi bu telefonu alıp imei var ya onu kendi telefonuna yaptırdı ve telefonuda bana geri verdi telefon bende sim kart falan takılmıyor kullanılmamıyor artık bende sordugum bu sattıgım kişi telefoncuya gidip imei nosundan benim bilgilerime vatsap oldun instagram face olsun konusmlaraıma ulasabilirmi

telefonu sıfırlamadan uygulamalarda hesaplara giriş yapılmış şekilde satmadınız umarım 😅

esas silinmiş fotolar geliyor silseniz bile shredder uygulamasıyla en az 7 kez silme işlemi yaptırın ki ben yine de satmam vermem eski telefonumu.
Canım telefon bende sadece telefonun imeilini kendi telefonuna kolonlattı telefonu geri verdi

Aynen.
Bütün eski telefonlarım ve bilgisayarlarım evde durur benim de.

Hayır tabikide o şekilde vermedim telefonu telefon şu an bende telefonun imeini kendi telefonuna yapıp telefonu geri verdi bana benim sorum o su an kullandgı tel de benim imei varya ordan bişe bulablirmi

Bak canım anlatıyorum benim bir tane telefonum vardı tamam mı bu telefonu ben birine sattım tamam mı sattığım kişi bu telefonu alıp imei var ya onu kendi telefonuna yaptırdı ve telefonuda bana geri verdi telefon bende sim kart falan takılmıyor kullanılmamıyor artık bende sordugum bu sattıgım kişi telefoncuya gidip imei nosundan benim bilgilerime vatsap oldun instagram face olsun konusmlaraıma ulasabilirmi
Sizin msjlarınızdan daaha önemli sorununuz var aslında eger imei klonlattığınız telefon faturası sizin üstünüzeyse klon telefon ile suç işlense mesela internet bankacılığı dolandırıcılığı gibi direk sizi bulurlar yapmayın devlet basbas bağırıyo imei klonlamak yasak diye

Sattığın telefon orijinal miydi yoksa çakma mı? IMEI aktarma orijinal telefonlarda olmuyor çünkü. Her telefonun IMEI numarası kendisine özeldir.

Sizin msjlarınızdan daaha önemli sorununuz var aslında eger imei klonlattığınız telefon faturası sizin üstünüzeyse klon telefon ile suç işlense mesela internet bankacılığı dolandırıcılığı gibi direk sizi bulurlar yapmayın devlet basbas bağırıyo imei klonlamak yasak diye
Hayır benim üstüme degil ikinci el bi telefoncudan aldıydık

Canım telefon bende sadece telefonun imeilini kendi telefonuna kolonlattı telefonu geri verdi

İmeilini dediğiniz için işler karışıyor. İmei kodu diyeceksiniz. İmei koduyla bilgilere ulaşılamaz.

İmeilini dediğiniz için işler karışıyor. İmei kodu diyeceksiniz. İmei koduyla bilgilere ulaşılamaz.
He gmail sandınız YÖK canım imei kodu haklısın yanlıs telafuz etmişim peki imei kodumu kendi telefonuna aldgı Zaman içindeki bilgiler onun telefonuna gecmezmi gitse tekefoncuya ögrenemezmi

Back
X