Hayırdır niye korkuyorsun bu kadar ne vardı mesajlarda
bende ondan korkuyorm işte satmış bulundum bilemiyorumNeden telefonunuzu sattınız? Az öncede konu açtınız madem bu kadar sıkıntı edecektiniz keşke satmasaydınız.ben hiç güvenmem gerçi endişe edecegim birsey yok ama çocuklarımın, ailemin fotoları başka amaçlarla kullanılabilir diye endişe ederim o yüzden de tel satmadım hiç.malum nerden ne çıkacağı bilinmiyor.konu hakkında bilgim yok ama olmaz galiba öyle birşey.bir de sattığınız insanin işimi yok sürekli telefoncuya gidip telin eski sahibinin neler yaptığını merak etsin tabi kötü niyetli değilse.
hani hacker lar falan varyaOkus.bokus
Tıs.pıs.
Edecek hali yok.sihir lazim.ona korkma çıkartılmaz instgram kurucu sahbine gitmek lazm
Yok yok imkansiz korkma.gelmez geriArkadaşlar hiç telefoncu tanıdıgı olan yok mu bi sor
hani hacker lar falan varya
O kimki canım hayır kapattım tabiki hesaplarımı ama diğer kullandığım telefonun imei onda o kendi telefonunu verse ordan bulamazmıuygulamaları öyle dımdızlak hesaplarla açık bir şekilde mi verdiniz telefonu?
neye bu panik?
değiştirin tüm şifrelerinizi içiniz rahatlayacaksa.
daha fazlası için; mark zuckerberg e yazın.
çok yardımcı oluyor.
Facebook un kurucusuO kimki canım hayır kapattım tabiki hesaplarımı ama diğer kullandığım telefonun imei onda o kendi telefonunu verse ordan bulamazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?