İnstagramdan anlayan acill

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
29
Kızlar instagramda silinen Mesajlar geri gelirmi diyelimki bir telefoncuya gtti biri ve para verip benim eski mesajlarımı çıkarttırmak istedi mümkünmü bu

Neden telefonunuzu sattınız? Az öncede konu açtınız madem bu kadar sıkıntı edecektiniz keşke satmasaydınız.ben hiç güvenmem gerçi endişe edecegim birsey yok ama çocuklarımın, ailemin fotoları başka amaçlarla kullanılabilir diye endişe ederim o yüzden de tel satmadım hiç.malum nerden ne çıkacağı bilinmiyor.konu hakkında bilgim yok ama olmaz galiba öyle birşey.bir de sattığınız insanin işimi yok sürekli telefoncuya gidip telin eski sahibinin neler yaptığını merak etsin tabi kötü niyetli değilse.

Hayırdır niye korkuyorsun bu kadar ne vardı mesajlarda
bende ondan korkuyorm işte satmış bulundum bilemiyorum

Okus.bokus
Tıs.pıs.
Edecek hali yok.sihir lazim.ona korkma çıkartılmaz instgram kurucu sahbine gitmek lazm

Hayır uygulama içerisinde silinen mesajlar geri getirilemez.

Telefonu satarken fabrika ayarlarına geri döndürmediniz mı?
Kaldı ki instagram adresinizi nereden bilecek de şifreyi girecek de mesajlara ohoooo

uygulamaları öyle dımdızlak hesaplarla açık bir şekilde mi verdiniz telefonu?
neye bu panik?
değiştirin tüm şifrelerinizi içiniz rahatlayacaksa.
daha fazlası için; mark zuckerberg e yazın.
çok yardımcı oluyor.

O kimki canım hayır kapattım tabiki hesaplarımı ama diğer kullandığım telefonun imei onda o kendi telefonunu verse ordan bulamazmı

Kızlar anlamadınz benim eski kullandgım telefonun i maili onun telefonunda şu an o yüzden diyorum

Instagramınız açık halde vermediyseniz şifrenizi bilmeden zaten instagramı açamaz.
Öyle bir şey yapacaksa telefonunuza ihtiyacı yok zaten, şifreyi hackler girer.

Uygulamadan çıkışınızı yaptığınız sürece hiçbir uygulamadaki bilgilerinize ulaşamazlar. Telefonla içindeki uygulama apayrı şeylerdir. Ancak galerideki fotoğraflara, telefon içindeki SMS mesajlarına falan ulaşabilirler, silseniz dahi. O yüzden ben hiçbir telefonumu satmam. Çağla Şıkel gibi tutuyorum evde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…