İnstagramda takip eden ama mesaj atmayan erkek?

Isimsiz20

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
230
126
34
Kızlar merhaba. İnstagramı yeni kullanmaya başladım.Üniversiteden bir erkek sınıf arkadaşım eklemiş. Kendisinden bir miktar hoşlanıyordum o zamanlar ama hiç selam vermişliğimiz bile yok. Buraya kadar her şey gayet olağan. Ama takipçilerine baktım bir tane bile kız yok. Sadece kız olarak beni takip ediyor. Ve birkaç ünlüyü geri kalan hepsi erkek. Yanlislikla takip etti dicem ama attığım her fotoğrafı begeniyor. Durumlarıma hemen bakıyor. Ama mesaj atmıyor. Sizce sebebi nedir? Ben biraz hoslandigim icin kendi kendime mi gelin güvey oluyorum.

Listenizde olması hoşlandığı anlamına gelmez, illa ki mesaj yazması da gerekmez dolayısıyla.
Eğer ki umduğunuz gibi hoşlanma durumu var ise belki de uzaktan uzağa tanımak istiyor olabilir.
Bir de muhabbeti siz de başlatabilirsiniz ya fotoğrafı beğenince gördüm de napıyosun nerelerdesin iş güç ne yaptın gibi diyaloga da girebilirsiniz.

Bence var biseyler
O başlatmış takip ederek sen devamını getirebilirsin
Emin olamadım ama üniversiteden arkadaş diye eklemiştim yanılmıyorum değil mi deyiver ne kaybedersin ki

Kızlar merhaba. İnstagramı yeni kullanmaya başladım.Üniversiteden bir erkek sınıf arkadaşım eklemiş. Kendisinden bir miktar hoşlanıyordum o zamanlar ama hiç selam vermişliğimiz bile yok. Buraya kadar her şey gayet olağan. Ama takipçilerine baktım bir tane bile kız yok. Sadece kız olarak beni takip ediyor. Ve birkaç ünlüyü geri kalan hepsi erkek. Yanlislikla takip etti dicem ama attığım her fotoğrafı begeniyor. Durumlarıma hemen bakıyor. Ama mesaj atmıyor. Sizce sebebi nedir? Ben biraz hoslandigim icin kendi kendime mi gelin güvey oluyorum.
Yazınızı okuyunca dondurma reklamı geldi aklıma ilk adımı atmak diye .

Adam degisik geldi bana. Hic mi takip edebilecegi kiz arkadaslari/kuzenleri falan yok? Hic kiz takip etmeme gibi bir durus ilginc geldi biraz.

Ama takipçilerine baktım bir tane bile kız yok. Sadece kız olarak beni takip ediyor. Ve birkaç ünlüyü geri kalan hepsi erkek. Yanlislikla takip etti dicem ama attığım her fotoğrafı begeniyor.
bunlar yeterince yeşil ışık.
sohbeti sen başlat. O seni ekleyerek ilk adımı atmış.

Konusmuslugunuz yoksa oda hoslaniyor bence :)

X