• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram story

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaslar instagramda birinin profiline girdiginde direk hikayesine bakmis mi gözüküyorsun yani güncellediyse storysini,profil resminin üstüne basıp bakmadim hikayesine kesinlikle ama bir yerde okudum simdi korktum baya basmasam bile hikayesi güncelse bakmis mi gözüküyorum ??

Story'yi izlemediyseniz çıkmaz. Ama çok sık girip çıkıyorsanız keşfette fotoğraflarınız gelebilir.

Suan benide korkutma :KK70:
Yok oyle birsey sadece onerilenlere falan cikarsiniz oda cok normal.
Ayy oraya da cikmiyimm :(( benim de bildigim sizin ki gibi yani basmassam sonucta renkli duruyor orasi ama az önce bir arastiriyim dedim hemen belli oluyor demisler ödüm koptu yani bakmis gözüküyorsunuz yazinca :( cidden cikiyor mu önerilenlerde girmiyim o zaman

Story'yi izlemediyseniz çıkmaz. Ama çok sık girip çıkıyorsanız keşfette fotoğraflarınız gelebilir.
Giriyorum ama keşfette daha cok sizin profiline girdiginiz kisiler veya takip ettiginizi kisilerin begendikleri cikmiyor mu bizi stalkyanlarda mi cikiyor onu bilmiyodum

Giriyorum ama keşfette daha cok sizin profiline girdiginiz kisiler veya takip ettiginizi kisilerin begendikleri cikmiyor mu bizi stalkyanlarda mi cikiyor onu bilmiyodum
Siz çok fazla baktığınız için instagram etkileşim olarak algılayıp keşfette çıkarıyor diye biliyorum, kesin iddia edemem ama.

Hazır konu açılmışken birine yanlışlıkla takip isteği gönderdik diyelim hemen iptal etsek yinede bildirim gidermi.yada biri bize yanlışlıkla istek gönderdi iptal etmiş olsada bizde gözükürmü.bide biri bana istek yollamış kabul etmemek için çarpıya basınca direk kişinin profil sayfası açılıyo.istek reddedilmiyo neden olabilir acaba.@shot ve bilgisi olanlar bi cevaplarsa memnun kalırım:)

Hazır konu açılmışken birine yanlışlıkla takip isteği gönderdik diyelim hemen iptal etsek yinede bildirim gidermi.yada biri bize yanlışlıkla istek gönderdi iptal etmiş olsada bizde gözükürmü.bide biri bana istek yollamış kabul etmemek için çarpıya basınca direk kişinin profil sayfası açılıyo.istek reddedilmiyo neden olabilir acaba.@shot ve bilgisi olanlar bi cevaplarsa memnun kalırım:)
Normalde ilk 10 sn içinde çekersen instagrama bildirim gitmiyo ama telefona geliyor bildirim,sonra üstüne tikladiginda o kisiyi bulamiyosun geri cektigi icin ama bildirim gidiyor gene de,

Normalde ilk 10 sn içinde çekersen instagrama bildirim gitmiyo ama telefona geliyor bildirim,sonra üstüne tikladiginda o kisiyi bulamiyosun geri cektigi icin ama bildirim gidiyor gene de,
O kişiyi bulamıyorsun derken reddetmeye çalışınca kişinin profil sayfası açılıyo.takibi geri çektiği içinmi acaba.baya bi süre girmemiştim zaten.telefondanda kaldırmıştım hatta.normal netten girdim.merak ettim niye öyle oluyo diye.

Hayır, bakın şimdi o renkli bölüme tıklamazsanız hikayeye bakanlar arasında gözükmezsiniz. Ancak instagram da sonuçta bazı algoritmaları olan, birtakım parametrelere göre oluşturulmuş bir uygulamadır dolayısıyle çok sık girip çıktığınız profillerle sizi etkileşim şeklinde algılayarak arama kutusunda ve/veya önerilenler bölümünde çıkartabiliyor. Bu tip şeyler instagramda gizliliği koruma amacıyla instagram tarafından resmi olarak açıklanmaz ama dediğim gibi, algılarına takıldığınız zaman çıkıyorsunuz. Sürekli rastgele olarak önerilenler listesi çıkarmak yerine profile girip bakanları göstermek uyglamanın daha çok işine gelir. Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama örneğin "son 24 saatte profile giren herhangi 5 kişi önerilenler listesinde gözüksün" gibi gibi şeyleri olabilir.

Siz çok fazla baktığınız için instagram etkileşim olarak algılayıp keşfette çıkarıyor diye biliyorum, kesin iddia edemem ama.
aynen dediğiniz gibi oluyor çünkü eşimin telefonundan onun ilgilenmediği sayfalara baktığımda keşfette baktığım şeylerle ilgili resimler geliyor hatta der şunu sen mi beğendin buna sen mi baktın diye bi defasında da onun tlf olduğunu unutup nü bir fotoğraf beğenmiştim :kahve:

Profil fotoğrafının etrafında kırmızı daire var. Eğer oraya basmadıysanız görmez merak etmeyin. Bir de böyle stalklarken korkacaksanız fake bir hesap açıp oradan stalklamanızı öneririm. Her şeye yanlışlıkla tıklayan beğenen bişiler yapan biri olarak fake hesap hayat kurtarır diyorum :dondurma:

kolayı var siz bir story yapın yakın bir arkadaşınızı listeden çıkarın o baksın ya da ikinci bir üyelik açın kendi profilinizi ziyaret edin bakın bakalım var mıymış öyle bir şey :KK53:

Hmm anladim su an profilim gizli oldugu icin varsa bile olmaz zaten de,önerilenlerde cikma ihtimalim var mi girdigim icin ?
Olabilirsiniz. Eğer ortak takip ettikleriniz/takip edenler varsa bir de sık giriyorsanız çıkarsınız muhtemelen.

İstek reddedilmiyorsa karşı taraf talebi iptal etmiştir.

Back
X