• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram - Profil Hani?

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Instagram'da birini denemek amaciyla arkadasimin hesabindan cocugun birine zarf atmak niyetiyle mesaj attim. Cok prensipli ya hani, basmis engeli. Sabah fotograflarini degil de sadece profilini goruntuleyebiliyorken simdi profilini bile goremiyorum. Engelli olsam dahi sayfasini kisitli goruntuleyebiliyordum. Bu nedir simdi?

Edit: Amacım, tanımadığı birine vereceği tepkiyi ölçmekti.

Son düzenleme:
Instagram'da birini denemek amaciyla arkadasimin hesabindan cocugun birine zarf atmak niyetiyle mesaj attim. Cok prensipli ya hani, basmis engeli. Sabah fotograflarini degil de sadece profilini goruntuleyebiliyorken simdi profilini bile goremiyorum. Engelli olsam dahi sayfasini kisitli goruntuleyebiliyordum. Bu nedir simdi?

Zaten standardı bu değil mi? Engellediğinde hiç kullanıcıyı görememen lazım.

Zaten standardı bu değil mi? Engellediğinde hiç kullanıcıyı görememen lazım.

Değil işte. Sabah sadece fotoğraflarına erişimim yoktu, şu an profilin tamamını görüntüleyemiyorum.

gönderi sayisi olduğu halde hic gonderisi yok diyosa engellenmissindir.
komple bembeyaz sayfaysa hesabini kapamıştır

Değil işte. Sabah sadece fotoğraflarına erişimim yoktu, şu an profilin tamamını görüntüleyemiyorum.
Fotoğrafları gormediginde nasıl gözüküyordu? Kullanıcının fotoğrafı yok mu yazıyordu profil gizli mi diyordu ? Ama şu an sen göremiyorsun madem o hesabı son olarak kesin engellemiş emin ol...

Alıntılamadan soruları şöyle cevaplayayım: Daha önce kullanıcının fotoğraflarının olmadığı belirtiliyordu ama profil fotoğrafı, takipçi sayısı ve takip ettiği kişi sayısı görünüyordu. Şimdi arama bölümünde bu kişi görünmüyor bile. Hesabını kapatmış olamaz çünkü google üzerinden sayfasını hala görüntüleyebiliyorum.

Hayatım ıvır, zıvır.

En sevmedigim seyler.denemek ne ya nie deniyosun deneme tahtasimi bu :/ kimi mesaj atiyor farkli hesaplardan kimi arkadasini arattiriyor.hani burdaki amac ne.simdi bu seni engelledi diyelim egon tavanmi yapiyor " aa bni seviyo kimseyle konusmuyo" guvenmiyosun diyelim yol ver gitsin.denene isletme bunlar cok cocukca seyler

Alıntılamadan soruları şöyle cevaplayayım: Daha önce kullanıcının fotoğraflarının olmadığı belirtiliyordu ama profil fotoğrafı, takipçi sayısı ve takip ettiği kişi sayısı görünüyordu. Şimdi arama bölümünde bu kişi görünmüyor bile. Hesabını kapatmış olamaz çünkü google üzerinden sayfasını hala görüntüleyebiliyorum.

Hayatım ıvır, zıvır.
Hayatınızın ıvır zıvır olduğunun farkındaysınız neyse ki.Size ne yahu tanımadığı birini engellemesinden daha doğal ne var?Cok prensipli gibi deyip eleştiriyosunuz bi de ne komiksiniz

Hayatım ıvır, zıvır.
Hemen kapatir kapatmaz googl dan gitmiyor bilgiler sak diye biraz kaliyo orada ..uzntilarin da yani silmistir hesabini..

Back
X