• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram markasına isim önerisi

GCos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
656
538
103
Merhaba, daha önce instagramda mimari çalışmalarımı koyduğum bir sayfa açmıştım portfolyo gibi duruyordu ama sayfa ne uzuyor ne kısalıyor gönderilerin konseptini biraz daha değiştireceğim yine iç mimari işler ve ürünler olacak ama genele hitap etmek istiyorum isim değişikliğine gideceğim.İsimde kendi ismimin baş harfleri var şuan ama daha marka olabilecek ve hikayesi olabilecek bir isim istiyorum, bulamadım baya zorlandım.İsim önerilerinize çok acilen ihtiyacım var arkadaşlar en azından önerileriniz belki bende bir ışık yakar.

ps: Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın direkt ismi vermeniz için değil konuyu söyleseniz bile bende bir ışık yakar esinlenme olur diye sormak istedim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Sizin aradığınız sadelik gibi natürel birşey olmalı nature kelimesi ile bütünleştirici bir amblem olabilir hatta gözümde bir görsel canlandı bile 🤔

Sizin aradığınız sadelik gibi natürel birşey olmalı nature kelimesi ile bütünleştirici bir amblem olabilir hatta gözümde bir görsel canlandı bile 🤔
Aslında evet minimal bişey olabilir ama cidden bilemedim ya

yaaaaa bence ciddi bir konu :) ama güldüm yalan değil :)
Ama bence şaka gibi bir konu. Olabilir mi böyle bir şey? Bdvden isim bulalım? Markaların isim anaları babaları hisse filan sahibi olurlar ben mi yanlış biliyorum? Bizim orda abiler küçük butiklerde bile böyle yapardı.

Ama bence şaka gibi bir konu. Olabilir mi böyle bir şey? Bdvden isim bulalım? Markaların isim anaları babaları hisse filan sahibi olurlar ben mi yanlış biliyorum? Bizim orda abiler küçük butiklerde bile böyle yapardı.
Yok ya esinlenme falan olacak ya en azından konu gözümde canlanır ordan yola çıkılır direkt isim verin diyemem zaten zor da bir iş

Neden Engılışçe konu sahibi onu anlamış değilim? Yurt dışında mısın?

hikayesi olabilecek bir isim
Ben size yardımcı olmak isterim ancak iç mimarlıkla ilgili öneri atın deyince siz çok genel oldu. Bu yüzden gelin sizde bana yardım edin biraz daraltalım kapsamını. Nasıl bir hikayesi olsun mesela? Gene isminizin baş harflerinimi içerecek yani hem harfleri içerip hemde yabancı mı olacak?

Ben size yardımcı olmak isterim ancak iç mimarlıkla ilgili öneri atın deyince siz çok genel oldu. Bu yüzden gelin sizde bana yardım edin biraz daraltalım kapsamını. Nasıl bir hikayesi olsun mesela? Gene isminizin baş harflerinimi içerecek yani hem harfleri içerip hemde yabancı mı olacak?
Çalışmak sabır istikrar konularını içeren bir inanışın ismi olabilir.Hikayesi olan bir inanış yöntemi olabilir.Bunu tasarım, stil, eşleştirme ile birleştirebilirim ve sonu '.co' ile bitebilir. Tek kelime olabilir. Çok havalı duruyor markada. Zaten her girdiğimiz isim bulunmuyor hepsi kullanılmış oluyor

Son düzenleme:

Eklentiler

• PicsArt_05-14-12.01.39.png
    PicsArt_05-14-12.01.39.png
    860,9 KB · Görüntüleme: 72
  • PicsArt_05-13-11.58.06.png
    PicsArt_05-13-11.58.06.png
    292,5 KB · Görüntüleme: 69
Çalışmak sabır istikrar konularını içeren bir inanışın ismi olabilir.Hikayesi olan bir inanış yöntemi olabilir.Bunu tasarım, stil, eşleştirme ile birleştirebilirim ve sonu '.co' ile bitebilir. Tek kelime olabilir. Çok havalı duruyor markada. Zaten her girdiğimiz isim bulunmuyor hepsi kullanılmış oluyor

Zen öğretilerine falan bakabilirsiniz belki orada aradığınızı karşılayan bir kelime bulabilirsiniz.

'' Instinctive design '' geldi aklıma ama gene geldikçe fikir belirtirim buraya. İçgüdüsel kelimesinden esinlendim. Biz bu işi yapmak için doğduk anlamı olsun diye içgüdüsel

Sisu : Fince de sebat demekmiş.Aslında sisu ile ilgili bişey olabilir.Ama çok vardı :( belki çeşitleyebilirim.

ic mimarlik okuyan arkadaslarimin hepsinin instagram sayfasi x by y seklinde, kendi isimlerini de barindiriyor. bence kendi adiniz buna uygunsa dusunebilirsiniz. hem adiniza uygun bir sey aramak bence daha kolay olur.

'' Instinctive design '' geldi aklıma ama gene geldikçe fikir belirtirim buraya. İçgüdüsel kelimesinden esinlendim. Biz bu işi yapmak için doğduk anlamı olsun diye içgüdüsel
Instinctive nasıl çeşitleyebilirim bir bakalım . Türetebiliyor muyum

Back