- 12 Mayıs 2011
- 226
- 118
-
- Konu Sahibi withoutname
Bana cok komik geliyoMerhabalar hanımlar,
Ben bir şeyi merak ediyorum. Bir erkek niye instagrama koyduğu fotonun altına follow4follow, like4like, girl, love vs gibi hashtag'ler ekler?
Kızlar beni beğeniiin. Kızlar benii ekleyiiin. Demiş işte.Merhabalar hanımlar,
Ben bir şeyi merak ediyorum. Bir erkek niye instagrama koyduğu fotonun altına follow4follow, like4like, girl, love vs gibi hashtag'ler ekler?
Takipçisi artsın, aa ne kadar ortamı bol bir erkek desinler diye. Şekil şukul. Ben sevmiyorum bu insanları hiç ya, bir resim koyuyorlar altı full etiket. Resimden çok etiketin kapladığı alanı görüp gülüyorum valla.
ya bana yiğenim abla yemek tarifleri pratik bilgiler güzel şeyler oluyor dedi üye oldum buna
bilmediğim kişiler falan takip ediyor yani öyle pekte kullanmıyorum ama neyse güzel işte
zaten fotoğraf yüklemeyenlerdenim
bende ülkende popüler diyorya onu anlamıyorum
bide evet o başa # koyuyorlarya çok kişi takip etsin diyemiymiş
çok cahilim keşke ölsem dicemde demeyim be çok korkutucu geldi
bende bunlar ne bölük börçük yazılar yazıyolar diyodum
Ya zaten onlar normal. Ama alakasız tagler ve çok fazla yazmak saçma. Şu mesela, bizzat arkadaşımdan aldımInstagram en cok kullandigim paylasim sitesi. O tagler sayesinde aradigimi buluyorum. Mesela portre fotograflarina bakacagim #portre #girl bu taglere tikliyorum. Vsco uygulamasini kullaniyorum haliyle diger insanlar nasil filtreler kullaniyolar merak ediyorum #vsc yazana tikliyorum. Onlar da beni bulsunlar diye karelerimin altina #vsc #picoftheday #sea #canon gibi tagler koyuyorum.
Acikcasi sitenin amaci zaten paylasim ve begeni uzerine oyuzden tag koyanlara gulmek vs olayi cozememis olmak bence.
Ya zaten onlar normal. Ama alakasız tagler ve çok fazla yazmak saçma. Şu mesela, bizzat arkadaşımdan aldım
#spamforlike#spamforspam#followme#follow4follow#followforfollow#likeallmypicsforashoutout#likeforlikes#like4like#likeforlike#spam4spam#spamforlike#spamforspam#followme#follow4follow#followforfollow#likeallmypicsforashoutout#likeforlikes#like4like#likeforlike#spam4spam#spamforlike#spamforspam#followme#follow4follow#followforfollow#likeallmypicsforashoutout#likeforlikes
Ben de çok kullanıyorum instagramı ve ben de taglerden buluyorum. Ama alakasız olunca da sinir oluyorum.
PekiO tagler profilin daha cok yayilip, daha cok takipci gelmesini sagliyor. Yani ekle beni , begen, 4 begeni, karsilikli begeni turkcesi. Haliyle yine amaci disinda degil. Neyine sinir oluyosunuz anlamiyorum siz kullanmayin olsun bitsin