• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram kullananlar bakabilir mi..mesaj isteği

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.090
4.169
173
Kızlar instagramda takip eden birisinin profiline girip mesaj bölümüne girdiğimde mesaj filan görünmüyor yazdığı. Sadece msj isteğini kabul et,sil,engelle diye bişey var ama msj yok sadece 1 kişide böyle
bu kişi bana mesaj mı atmış oluyor? Yaklaşık 1 ,2 yıldır takipcim ama takip etmeden evvel mi bişey attı acaba ? Nasıl görebilirim

Kızlar instagramda takip eden birisinin profiline girip mesaj bölümüne girdiğimde mesaj filan görünmüyor yazdığı. Sadece msj isteğini kabul et,sil,engelle diye bişey var ama msj yok sadece 1 kişide böyle
bu kişi bana mesaj mı atmış oluyor? Yaklaşık 1 ,2 yıldır takipcim ama takip etmeden evvel mi bişey attı acaba ? Nasıl görebilirim
Mesaj atmış. Kabul ederseniz görürsünüz.

Eğer mesajı yoksay falan yazıyorsa takip etmeden önce atmış mesajı.
İnstagram bu aralar kafayı yedi, benim taa 4 yıl önceki sildiğim mesajlarımı yeni gelmiş gibi gelen kutusuna taşıdı.
Engelle sil kabul et seçenekleri var,Ben fazla kullanmadiğm için bilemedim yaa storylere bakiyorm sadece:) ama bildirim filanda hiç yok ,sadece kişinin profiline girip mesaj bölümüne tıklayinca görünüyor

Engelle sil kabul et seçenekleri var,Ben fazla kullanmadiğm için bilemedim yaa storylere bakiyorm sadece:) ama bildirim filanda hiç yok ,sadece kişinin profiline girip mesaj bölümüne tıklayinca görünüyor
Silin gitsin, eğer önemli biriyse "bana mesaj mı attın, mesaj isteği geldi" diye sorabilirsiniz :) bu aralar böyle, önemli birşey değildir merak etmeyin.

Mesaj yok değil mi içerige girince bu aralar instagramda öyle birseyler var mesaj isteğini kabul et diyor takipleştigin kişilerin bile ama içerikte mesaj yok 😃 karşı tarafta birsey atmamış instagram bu aralar çok güncelleme yaptı ondan kaynaklı birsey hergün birseyler guncelleyip duruyor

Mesaj yok değil mi içerige girince bu aralar instagramda öyle birseyler var mesaj isteğini kabul et diyor takipleştigin kişilerin bile ama içerikte mesaj yok 😃 karşı tarafta birsey atmamış instagram bu aralar çok güncelleme yaptı ondan kaynaklı birsey hergün birseyler guncelleyip duruyor
Evet yaa sanırım ondan olmuş neyse en iyisi cevapsiz birakayim demekki bişey yok ortada :D

Eklentiler

• Screenshot_20210313-123818_Chrome.webp
    Screenshot_20210313-123818_Chrome.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 116
Back
X