• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram hesabim calindi

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
35
Gecen gun inst.dolasirken 200 tl Gratisten kazanmak istermisin diye bir şey gordum.Tabi hemen atladim sazan gibi..ve olan oldu hesap gitti..adam mail adresini degistirmis.alamiyorum hesabimi.sorun bildirdim.guya instagram musteri dedtekten aradilar ..cep telefonu numarasi..geri donucez dedi ..ama donmedi esimde diyor emin misin .... Musteri destek oldugundan..o sikinti ile de ne konustugumu falan unuttum..hesap difrelerimi falanda degistirdim...ne yapmaliyim???

Gecen gun inst.dolasirken 200 tl Gratisten kazanmak istermisin diye bir şey gordum.Tabi hemen atladim sazan gibi..ve olan oldu hesap gitti..adam mail adresini degistirmis.alamiyorum hesabimi.sorun bildirdim.guya instagram musteri dedtekten aradilar ..cep telefonu numarasi..geri donucez dedi ..ama donmedi esimde diyor emin misin .... Musteri destek oldugundan..o sikinti ile de ne konustugumu falan unuttum..hesap difrelerimi falanda degistirdim...ne yapmaliyim???
Arayan gerçekten Instagram mi nereden aradılar.

Genellikle hesap çalınma işleminde mail atıyorsunuz ingilizce ve sizden selfie istiyorlar onuda yolluyorsunuz bu yöntemle hesap kurtaranlar var internettente yazınca çıkar selfie ile hesap kurtarma diye .

İstisnalar hariç dolandırılanların neredeyse hepsi bir uyanıklık peşinde geçinenler oluyor malesef

Midyat a pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorlar

Kimse kimseye bedavadan bir çöp vermez uyanın artık

Ben hiç bir linke bile dokunmam korkarım ayol .

Arayan gerçekten Instagram mi nereden aradılar.

Genellikle hesap çalınma işleminde mail atıyorsunuz ingilizce ve sizden selfie istiyorlar onuda yolluyorsunuz bu yöntemle hesap kurtaranlar var internettente yazınca çıkar selfie ile hesap kurtarma diye .
Instagram dan dedi sanki o an ki ruh halim ile cokta sorgulama ihtiyaci duymadim😥😥

İstisnalar hariç dolandırılanların neredeyse hepsi bir uyanıklık peşinde geçinenler oluyor malesef

Uyanıklık mi saflik mi.o an onu dusunemiyorsun .. ki gratissin resmi sayfasinda boyle hediyeler veriliyor

Uyaniklik değil bedava aşkı😂😂 bedava kismini gorunce olay bitiyor.

Aslında bi hacker bulsanız hesabı çalar da. Birisine denk gelmiştim instada. 300 TL karşılığı hesap çalıyordu. Hesaba girdikten sonra ekran kaydı alıp sana atıyordu. Sen parayı gönderince de şifreyi veriyordu. Şimdi bana da lazım ama bulamıyorum o adamı :KK53:

:D 1 ay evvel başıma geldi dünde az kalsın başıma geliyordu ucuz yırttım selfie yöntemi ile geri aldım mail ile fotoğrafların silinmediyse hesabında selfie ve fotoğrafların inceleniyor 3 gün sürebiliyor diyorlar ama anında cevap geldi bana

Aslında bi hacker bulsanız hesabı çalar da. Birisine denk gelmiştim instada. 300 TL karşılığı hesap çalıyordu. Hesaba girdikten sonra ekran kaydı alıp sana atıyordu. Sen parayı gönderince de şifreyi veriyordu. Şimdi bana da lazım ama bulamıyorum o adamı :KK53:
Ben hesabimi aldin dun sorun bildire girdim bir iki denememse sonra aldim.

İnstagram cepten aramaz ki

:kahve:İnsan kınadığını yaşamadan ölmez derler....umarim sizde böyle şeyler yasamazsiniz
Yaşamam inşallah
Profesyonelce dolandırıcılık olmadığı sürece banka tarafından falan dolandırılmam ben bir araba alırken bile bir buçuk yılımı aldı

Tipini begenmedigimden bile vazgectim güven sorunum koruyor beni sanırım 🤒

Birde sosyal medya hesabımın olmaması
Bu ama çok yazıldı paylaşıldı illa başa gelmesi gerekmiyor şunu kazandınız sayın kullanıcı hemen linki tıklayın veya yollama parası sizden hediyeniz üç güne elinizde veya borcunuz var şu kadar parayla hepsinden kurtulun bilmem ne

Bunlar çok çıktı eski numaralar illa başıma gelmesine gerek yok ben önlemimi alırım gerisi kader kısmet

Pasaportu kaybolmuştu yengemin bir hafta sonra gitti polise okadar söylemememize ragmen
Bir sene sonra adına iki iphone alınmış borç çıktı

Bir haftada üstelik eğer gitmeseydi daha ne olurdu kim bilir

Allah akıl vermiş kullanmak lazım herşeye sazan gibi atlamamak lazım geçmiş olsun umarım birdaha olmaz 💁🏻‍♀️

Back