Ara maliyeye şikayet edeceğini soyle.Alisveris yaptığının kanıtı var.Kargo paketi,senin ödeme yaptığının bilgileri senin bir alis -veris yaptığını belgeler.Merhaba kizlar.arkadasim instagramda bir steden elbise almisti.bende cok begendim.arkadasimin elbisesinin resmini cekip attim whatsaptan ....bu urun elinizde varmi diye.evt var diyip onlarda gorseli attilar.sparis olusturuldu elbsem geldi...
Gelmez olaydi.arkadasimin kumasi incecikkkkkk triko...benimki ise switshort penyesinden. Yazdim siteye bana diyorkiben size gorsel attim.gordunz aldiniz.....hyr ilk gorseliben attim.o zmn dogruyu siz gorup yollasaydinz....resmden ne biliyim penyemi degilmi.sonucta elimde urun var gorerek aldm ben.yiksa sorarim penyemi nedir kumas...
Iade 15 gun icinde yerine urun alckmusim.benim begendgmhic bir sey yok sitede ayrica guvenim de yik.
Tuketici haklarim varmi...sikayet edebilirmiyim.kargo piseti uzerinde gelen adres adim ve bilgiler mevcut...fatura yok....kinuyla ilgili bilginiz arsa paylasirmisiniz.
Iade derken para iadesi yaptilarmi?bilinen sitelerden alın bundan sonra iade sorunu asla yaşamadım yıllardır
evet hepsi yapıyor ama ınstagramdan hiç almam ben herkesin kullandığı siteler candır sorgusuz sualsiz iade alırlar parara en geç 2 günde hesapta tekrarIade derken para iadesi yaptilarmi?
Geçmiş olsun diyor ve İnstagramdan alışveriş yapmamanızı öneriyorum. Bir şey çıkmaz uğraşmayım boşuna.Merhaba kizlar.arkadasim instagramda bir steden elbise almisti.bende cok begendim.arkadasimin elbisesinin resmini cekip attim whatsaptan ....bu urun elinizde varmi diye.evt var diyip onlarda gorseli attilar.sparis olusturuldu elbsem geldi...
Gelmez olaydi.arkadasimin kumasi incecikkkkkk triko...benimki ise switshort penyesinden. Yazdim siteye bana diyorkiben size gorsel attim.gordunz aldiniz.....hyr ilk gorseliben attim.o zmn dogruyu siz gorup yollasaydinz....resmden ne biliyim penyemi degilmi.sonucta elimde urun var gorerek aldm ben.yiksa sorarim penyemi nedir kumas...
Iade 15 gun icinde yerine urun alckmusim.benim begendgmhic bir sey yok sitede ayrica guvenim de yik.
Tuketici haklarim varmi...sikayet edebilirmiyim.kargo piseti uzerinde gelen adres adim ve bilgiler mevcut...fatura yok....kinuyla ilgili bilginiz arsa paylasirmisiniz.
Faturan yoksa şikayet edemiyorsun. Teslim eden kargo şubesi ilk gün rica ile geri alıp iade edebiliyor. Yada ayıplı Kargo makbuzu yazdırıyorsun.
Banada kullanılmış geldi. Satıcı kabul etmedi. Bende şubeden ayıplı ürün makbuzu yazdırdım ve paramı iade aldım. Ama iademi gittigidiyor yaptı.
Bunu aklınızda olsun diye yazdım
Size önerim; instagramda dolandırıcı sayfaları ifşa eden bir sayfa var. Oraya başvurun. Çok kişinin parasını almasını sağladılar. Dolandırıcı olan Sayfayı kapattırıyorlar . Tamamen gönüllü bir topluluk . İnstagram Sayfaların adını paylaşmak yasak sanırım
Hangi sayfa dediğinizFaturan yoksa şikayet edemiyorsun. Teslim eden kargo şubesi ilk gün rica ile geri alıp iade edebiliyor. Yada ayıplı Kargo makbuzu yazdırıyorsun.
Banada kullanılmış geldi. Satıcı kabul etmedi. Bende şubeden ayıplı ürün makbuzu yazdırdım ve paramı iade aldım. Ama iademi gittigidiyor yaptı.
Bunu aklınızda olsun diye yazdım
Size önerim; instagramda dolandırıcı sayfaları ifşa eden bir sayfa var. Oraya başvurun. Çok kişinin parasını almasını sağladılar. Dolandırıcı olan Sayfayı kapattırıyorlar . Tamamen gönüllü bir topluluk . İnstagram Sayfaların adını paylaşmak yasak sanırım
Hangi sayfa dediğiniz
Bana özelden yazabilir mısınız adini