- 10 Şubat 2017
- 702
- 1.100
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanelerde uyku bozuklugu bolumleri var. Bildigim kadariyla bir gece orada yatiriyorlar sorunun kaynagini bulmak icin bir gece orada yatmaniz gerekiyor. Uyku bozuklugu bolumune basvurun bencr. Kendi kendinize ilac kullanmayin.
Risperdal (risperidon) antipsikotik; psikoz durumunda kullanilir biliyorum da muhtemelen uykusuzlugu bu yasadigi ruhsal rahatsizliga bagli. Doktoruyla gorusmesi gerek bu durumu.Risperdalı kendi kendine alamaz zaten ya doktor reçete ediyor onu da , bana bi hastalığın içinde bunu yaşıyormuş gibi geldi yani eksik anlatıyormuş gibi de düşündüm
Depresyonum ve kaygı bozukluğum var evetRisperdalı kendi kendine alamaz zaten ya doktor reçete ediyor onu da , bana bi hastalığın içinde bunu yaşıyormuş gibi geldi yani eksik anlatıyormuş gibi de düşündüm
Doktora söyleyince ativan veriyor ki onu alınca da gün içinde bile ayık kalamiyorum. Öyle ki hangi günde olduğumuzu bile bilmiyorum o kadar aklım bulanıyorSimdi baslik zaten tıbbi bir tanı ve siz de bu taniya göre ilac kullanıyorsanız doktorunuzla istişare etmeniz daha doğru olur diye düşünüyorum.
Simdi ben doktor degilim ve konu da genel gecer bir konu degil, sizin gibi durumu olanlar illa ki vardir ama her insan farklidir ve gerek hastalık teşhisi gerekse tedavi konusunda birinin kullandığı ilac/tedavi digeriyle ayni olmayabilir. Bu tur tıbbi konulari acik bir forumda sormak yerine alaninda uzman bir hekime gitmeniz daha saglikli olur. Geçmiş olsun.Doktora söyleyince ativan veriyor ki onu alınca da gün içinde bile ayık kalamiyorum. Öyle ki hangi günde olduğumuzu bile bilmiyorum o kadar aklım bulanıyor