Canım okudum bitti Rabbim kabul etsin inşallah H M3.4.5.6.nci arkadaşlar için bildirim yapmayanlar yeni kişiye geçiyoruz
BereliPenguen
kevsersoylu
R rana20
Asiltutku
NilMeSeKer
@Pemberenkli66
F Flower__
Magnifiaque
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım okudum bitti Rabbim kabul etsin inşallah H M3.4.5.6.nci arkadaşlar için bildirim yapmayanlar yeni kişiye geçiyoruz
BereliPenguen
kevsersoylu
R rana20
Asiltutku
NilMeSeKer
@Pemberenkli66
F Flower__
Magnifiaque
9 tane benden ekle canım düz 600Kumbara 759
4 kişi düşüyorum
759-168=591
KUMBARA 591
Bugün 7-8-9-10kişilere okuyorum değil mi canım başlıcam da diğerleri kumbaradan hallettik dopru anladım değil miMintimint 4 kişiyi kumbaradan duselim inşallah hasta olanlar
Aktif Lora
Tiniminimavihanim
@Hapiness
L Livagul
Okudum canım, ben çalıştığım için erken girip bildirim yapamıyorum eğer o gün çok yoğun olmazsam daha erken girip bildirim yaparım inşallah3.4.5.6.nci arkadaşlar için bildirim yapmayanlar yeni kişiye geçiyoruz
BereliPenguen
kevsersoylu
R rana20
Asiltutku
NilMeSeKer
@Pemberenkli66
F Flower__
Magnifiaque
Mintimint 4 kişi ye 4 kişi okuyacak şekilde 16 etmezmi kiBugün 7-8-9-10kişilere okuyorum değil mi canım başlıcam da diğerleri kumbaradan hallettik dopru anladım değil mi
Canım okudum vitir 3.4.5.6. arkadaşlara yeni arkadaslara başlıyorum hemen3.4.5.6.nci arkadaşlar için bildirim yapmayanlar yeni kişiye geçiyoruz
BereliPenguen
kevsersoylu
R rana20
Asiltutku
NilMeSeKer
@Pemberenkli66
F Flower__
Magnifiaque
Tamamladım.allah kabul etsin3.4.5.6.nci arkadaşlar için bildirim yapmayanlar yeni kişiye geçiyoruz
BereliPenguen
kevsersoylu
R rana20
Asiltutku
NilMeSeKer
@Pemberenkli66
F Flower__
Magnifiaque
Ben hiç birşey anlamadım aydınlatır mısın beni adminem
Valla bende anlamadım 3.4.5.6 okudum ben gerisini anlamadimBe
Ben hiç birşey anlamadım aydınlatır mısın beni adminem
Birazdan aydınlarız kuzum açıklama bekliyorumValla bende anlamadım 3.4.5.6 okudum ben gerisini anlamadim
Tamam kuzumBirazdan aydınlarız kuzum açıklama bekliyorum