Lekeler, Çiller İnsanların yüzüne bakamıyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Çok geçmiş olsun. Benim de hep tahriş olur aldıktan sonra ama sonra geçiyor. Siz iyileşmeden güneşe mi çıktınız? Ne kadar süre oldu? Belki zamanla geçer.

benim çene altım agda yaptıra yaptıra kararmıstı sonra epilasyona basladim yavas yavas yok oldu simdi siyahlik falan yok agda yapmayin yani
O günden sonra ağdayı tamamen hayatımdan çıkardım. Normal lazer epilasyon mu renginizi açtı ? Yoksa prp falan mı

Çok geçmiş olsun. Benim de hep tahriş olur aldıktan sonra ama sonra geçiyor. Siz iyileşmeden güneşe mi çıktınız? Ne kadar süre oldu? Belki zamanla geçer.
İyileşmeden denize girdim güneşe çıktım... sakın ama sakın bant ağda kullanmayın olur mu benim de tahriş olurdu hiç leke kalmazdı ama en sonunda olan oldu

Aynı şekilde arkadaşımın başına geldi bildiğin bıyık gibi duruyordu sonra dermapen yaptırdı geçti 3.seansta tamamen kurtuldu bir araştırın
Dermapen gerçekten geçirdi mi ? Yarın hemen araştıracağım çok sağolun

Koltuk altı kararması için beyazlatma etkili kremler varmış. Araştırabilirsiniz, isimlerini net olarak bilmiyorum kullanmadığım için.
Bıyık bölgesinde işe yarar mı bilmiyorum ama madecassol kreme
bakabilirsiniz. Benim sivilce lekelerimi baya açtı. Ve mutlaka güneş kremi kullanın, dediğim kremide güneş kremi olmadan kullanmayın daha çok lekeye sebep olursunuz.

Güneş kremi 50 fktr kullanıyorum 3 aydan beri artık akıllandım ama geç oldu tabi.. madecassol işe yaramadı bende

Bir krem var lekelerde çok etkili.
İsim vermek yasak mı bilemiyorum ama madecassol diye.
Bu ciltteki lekeleri geçiriyor tamamen.
Geçmiş olsun

Acnelyse denediniz mi? Doktora danışarak ve güneşe çok dikkat ederek deneyebilirsiniz denemediyseniz.
Tabi yine de uzun bir süreç.

Bir arkadaşımın yüzü, bir dönem kullandığı bir ürün yüzünden kararmıştı. Ama öyle böyle değil, fred çakmaktaşın sakal izi gibiydi.
Doktoru bir jel vermişti, onu kullandı. Sürüp bekletiyormuş, ilaç kuruyunca soyarak çıkarıyormuş ilacı yanlış hatırlamıyorsam. Çok kısa sürede geçti, şu an bebek gibi yüzü.
Şimdi sorsam adını hatırlamaz sanırım, 10 seneden fazla oldu.
Ama illa ki vardır bir çözümü canınızı sıkmayın.

Başka doktorlara da gidin mutlaka. O arada bulduğunuz her şeyi sürmeyin yüzünüze. Daha kötü olmasın.
Sivilce izleri için lazer kullanıyorlar, onu bir araştırın. Bana önermişti doktorum hafif kırmızı lekelerim için. Ben cesaret edememiştim ama onu da sorun doktorunuza.

Dermapen gerçekten geçirdi mi ? Yarın hemen araştıracağım çok sağolun
Arkadaşım bunu kafasına baya takmıştı İnan bana gün içerisinde bunu konuşmaktan ben yıpranmıştım kolay değil fondaten falan kapatmıyor çünkü sonra başka bir arkadaşım yaptırmış o önerdi gittik birinci seansta silindi hafif kaldı 2. Seansta epey gitti 3.seansta tamamen kayboldu yalnız yaptıracağınız yer çok önemli ve cihazın de dermapen marka olması için dikkatli olun denmişti araştırın bi inşallah size de çare olur

Ben bir ara sivilce tedavisi görmüştüm, sivilce lekeleri için de doktorum Azelderm krem vermişti. Bir araştırın isterseniz. Akşamları sürmek gerekiyor, biraz yakıyor kullanırken.

Istanbulda nerde yaptirdiniz acaba benimde gunes lekelerim var da

ek olarak ondan görüp bende güneş lekem için kullanmıştım ama bende bir halta yaramadı.
fiyatları uçuk değil deneyin bir belki size de yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…