- 11 Haziran 2010
- 7.641
- 13.786
O günden sonra ağdayı tamamen hayatımdan çıkardım. Normal lazer epilasyon mu renginizi açtı ? Yoksa prp falan mıbenim çene altım agda yaptıra yaptıra kararmıstı sonra epilasyona basladim yavas yavas yok oldu simdi siyahlik falan yok agda yapmayin yani
İyileşmeden denize girdim güneşe çıktım... sakın ama sakın bant ağda kullanmayın olur muÇok geçmiş olsun. Benim de hep tahriş olur aldıktan sonra ama sonra geçiyor. Siz iyileşmeden güneşe mi çıktınız? Ne kadar süre oldu? Belki zamanla geçer.
Dermapen gerçekten geçirdi mi ? Yarın hemen araştıracağım çok sağolunAynı şekilde arkadaşımın başına geldi bildiğin bıyık gibi duruyordu sonra dermapen yaptırdı geçti 3.seansta tamamen kurtuldu bir araştırın
Lazer epilasyon canim yani benim tavsiyem ya epilasyon yada dermapen kremler fayda etmiyor bosa para vermeyinO günden sonra ağdayı tamamen hayatımdan çıkardım. Normal lazer epilasyon mu renginizi açtı ? Yoksa prp falan mı
Güneş kremi 50 fktr kullanıyorum 3 aydan beri artık akıllandım ama geç oldu tabi.. madecassol işe yaramadı bendeKoltuk altı kararması için beyazlatma etkili kremler varmış. Araştırabilirsiniz, isimlerini net olarak bilmiyorum kullanmadığım için.
Bıyık bölgesinde işe yarar mı bilmiyorum ama madecassol kreme bakabilirsiniz. Benim sivilce lekelerimi baya açtı. Ve mutlaka güneş kremi kullanın, dediğim kremide güneş kremi olmadan kullanmayın daha çok lekeye sebep olursunuz.
Kremler fayda etmiyor haklısınLazer epilasyon canim yani benim tavsiyem ya epilasyon yada dermapen kremler fayda etmiyor bosa para vermeyin
Bende yaramadı..Bir krem var lekelerde çok etkili.
İsim vermek yasak mı bilemiyorum ama madecassol diye.
Bu ciltteki lekeleri geçiriyor tamamen.
Geçmiş olsun
Denedim onu daAcnelyse denediniz mi? Doktora danışarak ve güneşe çok dikkat ederek deneyebilirsiniz denemediyseniz.
Tabi yine de uzun bir süreç.
Arkadaşım bunu kafasına baya takmıştı İnan bana gün içerisinde bunu konuşmaktan ben yıpranmıştım kolay değil fondaten falan kapatmıyor çünkü sonra başka bir arkadaşım yaptırmış o önerdi gittik birinci seansta silindi hafif kaldı 2. Seansta epey gitti 3.seansta tamamen kaybolduDermapen gerçekten geçirdi mi ? Yarın hemen araştıracağım çok sağolun
Istanbulda nerde yaptirdiniz acaba benimde gunes lekelerim var daBu durumu bilmiyorum ama sana kısa bir bilgi verebilirim. Güneş lekesi bilirsin canım çok kotu bir leke kahverengi koyu bir lekedir. Bunu fraksiyonel lazer dediğimiz seyle bir daha eser kalmadı işinde uzman olan birisinde yaptirabilrsin lekelenmelere birebir çözümhatta İstanbul da yaşıyorsanız yönlendirme yapabilirim
Kremler kullandım ama sabun kullanmadım