insanların bakıs acıları??

celudar

Ve İnsan Aldandı...
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
1.016
2
......................................

Son düzenleme:
selam,,,, bende ingilterede yasiyorum iki yil oluyor hic bi ayrimcilikla karsilasmadimm hemde hicc.. ozellikle hindistanlilar almanyada ki turklar gibi cook uzun sure once gelmisler... ingilterede yasamin herr alaninda gorebilirsin..... icin rahat olsun o konuda..

hıı sevındım buna :) tesekkurler cevap ıcın opuyorumnanaktan

büyük bi ayrımcılık yok ama şöyle bi durum var, özellikle türkler, sürekli biz türküz diye vurgulama ihtiyacı duyuyolar nedense ve ingilizler bundan hoşlanmıyo. ben 12 yıl orda yaşadım kimse türk oldugumu anlamazdı adımı duymadan, daha dogrusu yabancı oldugumu... ben onların düzenine karşı cıkmadım onlar nasılsa öyle oldum bu yüzden hiç sorun olmadı
benim çevremde hintli çok yoktu ama, onlar asimile olmak demesek de çok benzeşmişler artık ingilizlerle, onlarda neredeyse hiç sorun yok

hiç bir ayrımcılıkla karşılaşmadım,kimse kimsenin ne giyimine ne kuşamına ne de secimlerine saygısızlık yapmıyor...bakış açıları gayet olumlu,hiçbir değerin yüzünden yargılamıyorlar seni....

aynen, kesinlikle ayrımcılık, karışma, sataşma yok, tam tersi burada herkes güleryüzlü, herkes birbirine yardım ediyor, birbirine selam veriyor, tanısan da tanımasan da, harika...

İyi İngilizler var, güler yüzlü ve yakın davranan. Özellikle öğretmenlerim, baba gibiler. Ama ırkçılarıda çok var bazıları belli etmesede ben bakışlardan anlıyorum artık. Yanından geçerken kötü söz söyleyip geçebiliyorlar insanın, hele de benim gibi başörtülü ve Orta Asyalılara benziyorsan. Türk olduğumu düşünmüyorlar bile gördüklerinde.

Türklere gelince bana burnu havalı kötü insanlar hep denk geldi. Türklere yaklaşmıyorum ne yalan söyleyim.

Yaşadığım bölgede Hindistanlı, Pakistanlı ve Afganistanlı insanlar çoğunlukta ve çok memnunum bu durumdan çünkü aynıyız, bir farkımız yok onlarda. Anlaşabildiğim ve benim gibi olan insanlar. Nasıl olsa yüz olarakta onlara benziyorum. Pakistanlılar Pakistanlı sanıyor, Hintliler Hintlı sanıyor valla çok güzel oluyor böyle olunca

Irkçılık hariç herşey güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…