- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi themis1990
-
Benim evime bu mart hırsız girmişti koca 120 ekran lcd li camdan demir parlaklıkları kesip çıkartmışlarda kimse görmemişdış kapı çalmalarını birkaç kişidende duymuştum, kocaman kapı ya hangi akla hizmet
sağol canım ,sizin hırsız da pek insaflıymış yerine birde ayakkabı bırakmış pessBizimde başımıza gelmişti. Eşimin yeni aldığı ayakkabıyı bi sabah kapıda bulamadık. Yerine eski püskü sanki inşaatta çalışılmış birinin ayakkabısı bırakılmıştı. Çimento lekesi vs vardı. Sinir oluyor insan cidden. Geçmiş olsun canım.
Tek tesellimiz o oldu zatensağol canım ,sizin hırsız da pek insaflıymış yerine birde ayakkabı bırakmış pess
Bu gün dışarı çıkıyorum kapının önündeki ayakkabılığa bir baktım yeni aldığım spor ayakkabılarım (2 haftalık filan)kayıp
eve girdim aradım taradım dedim acaba içerideki dolaplara mı kaldırdım aslında kaldırmadığıma
en son o ayakkabılıkta olduğuna emindim de ne olur ne olmaz
neyse bizim alt kattaki amca bir kaç gün önce vefat etti çok üzüldüm zaten moralim bozuk
o amcanın eşi teyze demişti taziyeye gelen misafirlerin de sadece yeni olan ayakkabıları çalınmıştı diye
işte o zaman kafama dank etti cenaze günü ve ertesi gün apartmana giren çıkan belli değildi o ara
ne kadar yeni ayakkabı varsa götürmüşler
8 yıldır bu apartmandayız ilk defa başımıza böyle bir durum geldi
insanların en acı gününden faydalanıp bunu yapanlar insanım diye ortada dolanıyor işte.
Canım camiden bile çalıyorlar,sizin kapının önünden mi çalmayacaklar,ahlaksız bunlar. Dadandılar muhtemelen apartmana. Geçmiş olsun, dolapta da olsa bırakmayın artık dışarda.sağol,ayakkabıya üzülmüyorum da böyle pislik insanların varlığı beni sinir ediyor
Geçen sene istanbul sirinevlerdeki ablama gitmistim bir geceliğine ertesi sabah evden cikacakken botlarimin olmadigini farkettim baktik iki kisinin daha spor ayakkabisi yok .kısin ortasinda yazlik bez ayakkabiyla yurda dönmustum . Bide 6. kat normalde biz cikarken bile canimiz cikiyor . Ama bunun icin cenaze olmasinada gerek yok su kapi otomatiklerini sesi duymadan acmamak lazim ...Bu gün dışarı çıkıyorum kapının önündeki ayakkabılığa bir baktım yeni aldığım spor ayakkabılarım (2 haftalık filan)kayıp
eve girdim aradım taradım dedim acaba içerideki dolaplara mı kaldırdım aslında kaldırmadığıma
neyse bizim alt kattaki amca bir kaç gün önce vefat etti çok üzüldüm zaten moralim bozuk
o amcanın eşi teyze demişti taziyeye gelen misafirlerin de sadece yeni olan ayakkabıları çalınmıştı diye
işte o zaman kafama dank etti cenaze günü ve ertesi gün apartmana giren çıkan belli değildi o ara
insanların en acı gününden faydalanıp bunu yapanlar insanım diye ortada dolanıyor işte.
Bu gün dışarı çıkıyorum kapının önündeki ayakkabılığa bir baktım yeni aldığım spor ayakkabılarım (2 haftalık filan)kayıp
satacaktır ne yapacak meslek edinmişler hırsızlığıAyni sey benimde arkadasimin evindeyken basima geldi ve hirsizla yuzyuze geldik resmen.ayakkabilarim nerde falan diye arkadasima yuksek sesle sorarken yukaridan biri indi ve bana guldu sonra bi baktik ki ust kata birakmis ayakkabilarimi. Bir dakika sonra acsaydim o kapiyi hirsiz goturecekti. Malesef oluyor boyle igrenclikler. Napicaksa cicili bicili ayakkabimi ahmak.
insanların en acı gününden faydalanıp bunu yapanlar insanım diye ortada dolanıyor işte.[/QUOTE
dua edin giden ayakkabınız olmuş ve tanımadıgınız kişiler yapmış.. bizim cenazemizde evimize giren en yakınlarımızdan olan biri üst kata çıkıp elektronik almış. ayakkabıları almış ... yıllar sonra yapan kişiyi öğrendik yüzüne tükürüsim geldi ama suratımıza bakıp sırıtınc degmez diye düşünüp yapmadm..
bızım apartmanında korıdor ısıklarını ve dışkapıyı calmıslar gece
nasıl bı manyaklık yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?