- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
Bu gün dışarı çıkıyorum kapının önündeki ayakkabılığa bir baktım yeni aldığım spor ayakkabılarım (2 haftalık filan)kayıp
eve girdim aradım taradım dedim acaba içerideki dolaplara mı kaldırdım aslında kaldırmadığıma
en son o ayakkabılıkta olduğuna emindim de ne olur ne olmaz
neyse bizim alt kattaki amca bir kaç gün önce vefat etti çok üzüldüm zaten moralim bozuk
o amcanın eşi teyze demişti taziyeye gelen misafirlerin de sadece yeni olan ayakkabıları çalınmıştı diye
işte o zaman kafama dank etti cenaze günü ve ertesi gün apartmana giren çıkan belli değildi o ara
ne kadar yeni ayakkabı varsa götürmüşler
8 yıldır bu apartmandayız ilk defa başımıza böyle bir durum geldi
insanların en acı gününden faydalanıp bunu yapanlar insanım diye ortada dolanıyor işte.
eve girdim aradım taradım dedim acaba içerideki dolaplara mı kaldırdım aslında kaldırmadığıma
en son o ayakkabılıkta olduğuna emindim de ne olur ne olmaz
neyse bizim alt kattaki amca bir kaç gün önce vefat etti çok üzüldüm zaten moralim bozuk
o amcanın eşi teyze demişti taziyeye gelen misafirlerin de sadece yeni olan ayakkabıları çalınmıştı diye
işte o zaman kafama dank etti cenaze günü ve ertesi gün apartmana giren çıkan belli değildi o ara
ne kadar yeni ayakkabı varsa götürmüşler
8 yıldır bu apartmandayız ilk defa başımıza böyle bir durum geldi
insanların en acı gününden faydalanıp bunu yapanlar insanım diye ortada dolanıyor işte.