• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlarda ar edep insaf kalmamış

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Bu gün dışarı çıkıyorum kapının önündeki ayakkabılığa bir baktım yeni aldığım spor ayakkabılarım (2 haftalık filan)kayıp

eve girdim aradım taradım dedim acaba içerideki dolaplara mı kaldırdım aslında kaldırmadığıma

en son o ayakkabılıkta olduğuna emindim de ne olur ne olmaz

neyse bizim alt kattaki amca bir kaç gün önce vefat etti çok üzüldüm zaten moralim bozuk

o amcanın eşi teyze demişti taziyeye gelen misafirlerin de sadece yeni olan ayakkabıları çalınmıştı diye

işte o zaman kafama dank etti cenaze günü ve ertesi gün apartmana giren çıkan belli değildi o ara

ne kadar yeni ayakkabı varsa götürmüşler

8 yıldır bu apartmandayız ilk defa başımıza böyle bir durum geldi

insanların en acı gününden faydalanıp bunu yapanlar insanım diye ortada dolanıyor işte.

Bu gün dışarı çıkıyorum kapının önündeki ayakkabılığa bir baktım yeni aldığım spor ayakkabılarım (2 haftalık filan)kayıp

eve girdim aradım taradım dedim acaba içerideki dolaplara mı kaldırdım aslında kaldırmadığıma

en son o ayakkabılıkta olduğuna emindim de ne olur ne olmaz

neyse bizim alt kattaki amca bir kaç gün önce vefat etti çok üzüldüm zaten moralim bozuk

o amcanın eşi teyze demişti taziyeye gelen misafirlerin de sadece yeni olan ayakkabıları çalınmıştı diye

işte o zaman kafama dank etti cenaze günü ve ertesi gün apartmana giren çıkan belli değildi o ara

ne kadar yeni ayakkabı varsa götürmüşler

8 yıldır bu apartmandayız ilk defa başımıza böyle bir durum geldi

insanların en acı gününden faydalanıp bunu yapanlar insanım diye ortada dolanıyor işte.

ne bıcım ınsanlar var ya...
gecmıs olsun

Yazlıkta da yigenimin yeni ayakkabisi çalındı 1 haftalikti anca. Bunu ablalarim duydu ya fırsat ellerine geçti koridorun yarısına kadar ayakkabıyla giriyorlar. Deliriyorum resmen.

sağol,ayakkabıya üzülmüyorum da böyle pislik insanların varlığı beni sinir ediyor
bı baskasının esyasını çalan ınsandan herseyı beklerım ben
ne dusunerek ne hıssederek yapıyorlar cıdden anlamıyorum...
cok sinir bozucu

bizim kapı tokmağını çalmışlardı çelik kapının,sonra su saatinin kapağını çalmışlardı.Hırsız eve girince öküz bacadan çıkıyor anlayacağınız.Geçmiş olsun
:KK57: bızım apartmanında korıdor ısıklarını ve dışkapıyı calmıslar gece
nasıl bı manyaklık yahu

En sınır oldugum sey ya . Aile apartmanı olmasına ragmen ayakkabılarımın dısarda olunca çocugum ayazda kalmış gıbı hıssedıyorum artık . :KK70:

:KK57: bızım apartmanında korıdor ısıklarını ve dışkapıyı calmıslar gece
nasıl bı manyaklık yahu
bizim kapı tokmağını çalmışlardı çelik kapının,sonra su saatinin kapağını çalmışlardı.Hırsız eve girince öküz bacadan çıkıyor anlayacağınız.Geçmiş olsun

bu hırsızlar sınırları zorlamış:KK57:

Dış kapıyı mı? Yavaş yavaş sizin apartmanı taşıyorlar sanırım....
:D
ve aıle apartmanı 4 katlı 8 daırelı bırı hapsursa duyuluyor bıze yabancı kımse gırmez apartmanda içe bakıyor kapısı oyle dırek gorunen bı yerde degıl
enteresan olan baya parmaklıklı sacma eskı bı demır apartman kapısı
sokup satıyorlarmıs
3-5 kurus ıcın onca agır kapıyı tasımak o yakalanma stresıne gırmek
gercekden maanyaklık
hıc seslerınıde duymadık.

Geçmiş olsun canim Allah beterinden sakınsin..Acı ama maalesef onlarda ne vicdan var ne de insaf gözleri dönmüş resmen bu kadarla kurtuldugunuza dua edin.

Geçmiş olsun canim Allah beterinden sakınsin..Acı ama maalesef onlarda ne vicdan var ne de insaf gözleri dönmüş resmen bu kadarla kurtuldugunuza dua edin.
çok sağol aynen allah beterinden saklasın

iyilerle karşılaştırsın insanlıktan çıkmış insanım diye dolanan ne tipler var

böylelerinden her türlü kötülük beklenir

ayakkabı hırsızları camiden ayakkabı çalıyolar cenaze ne ki! bizimde şifreli binamıza hırsız girmişti bütün binadaki erkek ayakkabılarını almışlardı ben kapıda ayakkabı bırakmam ama ogün eşimin eski ayakkabısı vardı onu bile almışlar

Back