İnsanlara tahammülüm kalmadı.

Benimde tahammülüm çok az böyle şeylere ama azıcık sabretmeniz lazım ya da alınmayacağı bir üslupla söyleseniz TV çocuk için zararlı kapatalım mı diye felan. Belki anlayışla karşılar.

Bende öyleyim evimde sacma sapan dizilerin izlenişine şahit olmak kızdırıyor beni
Bana tahammülünüz kalmamıs gibi geldi, bunun altında yatan neden nedir

Bizim evde de çok fazla tv açılmaz ben herkese bu durumu anlattığım için aileden biri geldiğinde garipsenmiyor çünkü durumu biliyorlar ve bu konuda katıyım babam haberleri izlerken çok yorum yapıyor bu yüzden haber saati asla benim eve uğramaz. Biraz yumuşak olabilirmisiniz? Keskin çizgileriniz olsa kimse geçmeyi cesaret edemez. Çünkü abla ne bilim misafirlik kavramı dışındadır bence kendinizi rahat ifade edip, bu kanalların çocuğa uygun olmadığını onun yerine birlikte dışarı çıkma,etkinlik yapma gb şeyleri rahat teklif edebilirsiniz. Hiç yapamadınız bu ders olsun çocuk biraz daha büyüyünceye kadar çok yatılı kabul etmeyin bahaneler ne için var sonuna kadar kullanın.

4,5 yalında çocuğum var,4,5 senedir o uyanıkken dizi açmamışımdır belki bi iki kere takılı kalmıştır. Yani bende sinir oldum evde çocuk varken gerçekten saçma sapan diziler açmak çok da doğru değil. Onun dışında sabredin gidecek sonuçta :)

Kendimi ablanıza çok benzettim :) Sabah hemen tv açılır bizde, geceye kadar açıktır. Devamlı baktığımızdan değil de işte, evde ses olsun diye açık kalır. Tv sesine çok alışkınım ben de :) Bir de iyi kötü evde vakit geçiyo. Ama tv seyretmeyene sevmeyene müthiş eziyet
Bence ablanızla hiç kavga etmeyin. Benim bir abim var. Düşman gibi. Bazen keşke bir ablam olsaydı falan diyorum. Hiç değmez, aranızı bozmayın. Sevgiler :)

Ben de müge anlı yı izlemeye tahammül edemiyorum.katilleri, sapkınları, sapıkları, dolandırıcıları izlemekten ne zevk alır millet zerre anlamam.müge anlı gıcıklığım öyle bir noktaya uzandı ki misafirlikte bile olsam çevrilmesini rica ederim, çevrilmiyorsa kim olursa olsun çekerr giderim.hayattan soğutuyorum, içime öküz oturuyor şu program varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…