İnsanlara tahammülüm kalmadı.

Kutusut

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
167
110
23
29
Ablam geldi 15 gündür ben de kalıyor uzaktan geldiği için. Ablam tabii ki seviyorum ama baxı şeylere tahammülsüzüm. Ben normalde tv izlemem pek. Geldiğinden beri TV sürekli açık. Sabah müge anlı ile başlıyor kadir edildi akşam Esra Erol ve günün dizisiyle kapanış. 3.5 yaşında çocuğum var. Sürekli TV'nin açık olması beni rahatsız ediyor. Ayrıca dizilerin saçmalığı dizileri izleyip yorum yapması gaza gelmesi falan. Kardeşlerim dizisi mesela diyor ki koca Beykoz şu çocuklara bakamadı diziye yorum yapıyor bir de. O onu aldatmış bu bunu kesmiş evde çocuk var çocuk. Sonra herşeye karışmaya başladı. Neymiş çocuk patiklerini giymemiş annen giydirmiyor diuip on kere söyledi. Ya benim çocuğum zaten kendi giyer patiğini. Beş yüz kere söylemenin anlamı yok. Sürekli bir köşeden laf yetiştiriyor sinirim bozuluyor. Ben mi kötüyüm insanlara tahammülüm kalamdı bilmiyorum. Öyle diziler ki ben izlemeye tahammül edemiyorum. Misal camdaki kız. Ya sapık ve ruh hastası dolu dizi. Gerildim valla
.

Normalde ablanizda araniz nasildir? Aranizda farkli gerginlik durumlari var mi? Biraz abartmis buldum sizi.
Ben küçükkenok anlaşamazdık ama yakın zamanlarda bir problemimiz yok. Hatta ilk günler iyiydi gezdik de. Ben çocuğumla vakit geçirirler oynarlar diye düşünürken ben işteyken evde sürekli garip garip şeyler izleniyor.

Hayır bozuk plak gibi patiklerini giydir diye takılıyor inst ettirmesen zaten kendi giyecek
Benim ailem de böyle , annem herşeye bağırıyor mesela , kaç kere uyardım he he dedi geçti sinirim bozulduğu ile kaldım
Kızıma dedim ki , anne annenin kulağı pek duymadığı için bağırıyor . O da inandı , etkilenmedi . Bende pek bağıracağı ortam vermemeye çalışıyorum, bi şekilde oluyor , ben etkilenmeyince çocuk ta etkilenmiyor . Çocuğunuz sürekli sizi izliyor aslında . Siniriniz bozulunca etkileniyor ,
Anlıyorum ben olsam bende sinir olurdum
Ama kavga etmek çözmüyor defalarca denedim inanın görmezden gelin çocukla aranızda başka şekilde cozun

1 haftaya gidiyor
Oo biraz uzun olmus. Yatili misafir hele de uzun sureli olursa insanin duzeninin degismesi insani boyle yapabiliyor. Hele de misafir sizin duzeninize gore degil de siz misafire uyarsaniz. Ben 3 hafta annem de bile kalamam. Ablaniz cok rahatmis.

Çok haklısın ve bu kadar bilinçli bir anne olduğun için seni tebrik ediyorum umarım bir an önce gerçekten gider Ben de asla evimde televizyonun açık olmasına tahammül edemem sadece misafirler varken sıkılmasınlar evde arkada bir ses olsun diye açıyorum . Onun disinda gün boyu kapalıdır . Ne zaman gitmeyi düşünüyor

Tvyi kapattım ablam beni istemiyor bunlar diyip ağlıyor şunlar. Anlatamıyorum insanın aklına yazık izlenecek şeyler değil bunlar.

Az kalmış gitmesine ciddi bir tartışma çıkarmayın bence ama bilsin istemediğinizi bu kadar tvye maruz kalmamalı çocuğunuz özellikle böyle programlara
Çcouk geçen gün kavga sahnesine bakakaldı ağzı açık izliyor. Gerçek olmadığını taklit yaptıklarını kötü adam olduklarını söyledim

Gidecek az kaldı. Hayır kalabilir de ama 3 yaşında çocuğun yanında müge anlı da izlenmez yani baktım bir adam tüm köyü taciz etmiş benim çocuğum bunları mı duymalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…